Rundrejser Vietnam
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.6 (411 anmeldelser)

Rundrejser til Vietnam

Hvad er en rundrejse med dansk rejseleder?

En rundrejse med dansk rejseleder er en grupperejse, der går et spadestik dybere end andre rejseformer. Du får fornøjelsen af at rejse i mindre grupper med minimum 10 og maksimum 25 deltagere, i selskab med en af Stjernegaards dygtige, danske rejseledere, som kender Vietnam til bunds, og du lærer en masse om historien, kulturen og den vietnamesiske virkelighed, du befinder dig i. Rejsen er fordelt over 5-6 forskellige indkvarteringssteder, men en stor del af oplevelserne finder du også på vejen, når I kører i bus eller med tog fra ét sted til det andet.

Rundrejseformen er en oplevelsesrig tur med et gavmildt program, men der er selvfølgelig også tid og plads til at sunde sig over de mange indtryk, der byder sig undervejs. Det meste, herunder en del af måltiderne er inkluderet i rejsens pris, så du ikke skal bekymre dig om budgettet men bare nyde at få serveret oplevelserne en efter en.

Hvorfor rejse med en lille gruppe?

Når du rejser med en lille gruppe, får du flere gode fordele. Dels kan I alle sammen være i en lille bus, som kan køre ad snørklede bjergveje og helt ind i byerne. Hertil får du rig mulighed for at lære dine medrejsende at kende, når I dagligt begiver jer ud på spændende udflugter med rejselederen.

Når gruppen er lille, vil det for mange være lettere at få stillet de spørgsmål, der presser sig på, og der er desuden god tid til at få en interessant dialog i gang. Alle kan høre – og blive hørt, så der ikke er den viden eller den sjove anekdote, der går din næse forbi.

Hvornår kan jeg rejse til Vietnam på rundrejse?

Vi har tilrettelagt rundrejserne til Vietnam, så de falder i det danske vinterhalvår, hvor solen skinner og det er forholdsvist tørt. I Nordvietnam kan det være køligt (15-20 grader) på denne årstid, så sørg altid for at have en sommerjakke eller en trøje med i kufferten. Ønsker du at forlænge rejsen med nogle dage ved en af Vietnams skønne strande, er det også i denne periode, du kan forvente det bedste strandvejr.

Se vejret i Vietnam
Se alle vores rejser til Vietnam

Gratis foredrag om rundrejser i Vietnam
18. september kl. 17:00 - 18:30 (Kgs. Lyngby)
22. september kl. 15:00 - 16:00 (Aarhus)
23. oktober kl. 17:00 - 18:30 (Kgs. Lyngby)
21. november kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby)
16. december kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby)
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmelding til gratis foredrag om rundrejser i Vietnam

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)
Vi kender Vietnam

Vi har rejst i Vietnam i mange år, og vi kender de fleste kroge af landet og de mange seværdigheder og historiske steder.

Rundrejser til Vietnam med dansk rejseleder

Se afrejsedatoer Se oversigt
Vietnam
Fra nord til syd
15 dage fra kr. 22.990
Vietnam
Fra Halong til Mekong
16 dage fra kr. 17.990
Vietnam
Fra Sapa til Mekong
16 dage fra kr. 19.990
Vietnam og Cambodia
Det bedste af Indokina
16 dage fra kr. 20.990
Vietnam og Cambodia
Det sydlige Indokina
16 dage fra kr. 21.990
Laos, Cambodia og Vietnam
Den store Indokina-rejse
22 dage fra kr. 31.990
 • Vietnam_rundrejse_nord til syd
  Vietnam fra nord til syd
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 16 sider
 • Vietnam_fra Halong til Mekong
  Vietnam fra Halong til Mekong
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 16 sider
 • Vietnam og cambodia
  Vietnam og Cambodia - det bedste af Indokina
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 16 sider
 • Vietnam Sapa
  Vietnam – Fra Sapa til Mekong
  Rundrejser m/ dansk rejseleder - 16 sider
 • laos cambodia vietnam indokina
  Laos, Cambodia & Vietnam - Den store Indokina-rejse
  Rundrejser m/ dansk rejseleder - 16 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Hvem er en rundrejse med dansk rejseleder for?

Rundrejseformen er for dig, der higer efter oplevelser og gerne vil lære og beriges undervejs. Det, at du har din egen ”lærer” med i form af rejselederen, sikrer dig, at du får rig mulighed til at spørge ind undervejs. Qua rejselederens helt særlige kendskab til landet vil du også få mulighed for at opleve sider af Vietnam, du måske ellers ikke ville have oplevet.

Når du rejser på rundrejse, er du altid i trygge hænder, da alt er planlagt og timet – og i selskab med en dansktalende rejseleder på hele turen. Du kan altså slippe for en række bekymringer og blot nyde turen og lade dig berige af al den fantastiske lærdom, rejselederen formidler.

Indkvartering – hvordan skal jeg bo?

Det er oplevelserne, der er i fokus, men med et oplevelsesspækket program har du selvfølgelig også behov for at kunne trække dig tilbage og få en god nats søvn. Indkvarteringen er primært på 3- og 4-stjernede hoteller, men går rejsen til fx Mekongdeltaet eller Halongbugten, kan du også glæde dig til at overnatte til søs.

Fælles for hotellerne er, at de ligger centralt placeret for de oplevelser, du har i vente, og at de i øvrigt byder på alle almindelige bekvemmeligheder. Herunder har mange af hotellerne pool.

Kan man rejse uden rejsepartner på en rundrejse?

En rundrejse er en glimrende rejseform til dig, som gerne vil opleve Vietnam, men som ikke har en rejsepartner. Du tilbringer meget af tiden sammen med gruppen, men du vil blive indlogeret på dit eget værelse, så du kan trække dig tilbage, når du har behov for det.

En rundrejse giver dig muligheden for at dele oplevelserne med en gruppe ligesindede, der ligesom dig også har en drøm om at udforske Vietnam. Et godt alternativ til en rejse på helt egen hånd.

Læs også vores blog 'Tør du rejse alene?'

Vietnam - hoi an_marked_01

Vi har stor ros til Mads Steen

Vi har stor ros til Mads Steen, han var altid parat til at svare. Vi synes, det var flot, han åbnede sit hjem for os og fortalte mange ting om livet og dagligdagen i Vietnam.
Vietnam
Gerda Møller Steffensen, Hasselager

Allerede anbefalet rejsen

Det var en fornøjelse at rejse med jer, jeg er imponeret over, hvordan alting klappede. Alt i alt en fantastisk ferie, som jeg allerede har anbefalet flere af mine bekendte.
Vietnam
Pia, Virum

Vi havde en fantastisk, oplevelsesrig og interessant rejse

Vi havde en fantastisk, oplevelsesrig og interessant rejse, hvor vi nok så det meste af, hvad Vietnam kan byde på. Særdeles tilfredsstillende rejse.
Vietnam
Jette, Vejle

Hvad er inkluderet i en rundrejse?

Når du rejser med Stjernegaard på rundrejse, kan du glæde dig over, at en rigtig stor del af udgifterne, fx til entré, transport, måltider, osv. er inkluderet i rejsens pris.

Naturligvis er der ting, du selv får lov at betale for, fx en drink inden middagen eller de souvenirs du måtte samle til dig undervejs. Men det er næppe udgifterne, der kommer til at chokere dig. Herunder kan du læse, hvad du som oftest vil kunne forvente inkluderet i rundrejsens pris.

 • Fly fra Danmark til Vietnam samt internt i Vietnam, alt efter rejsen
 • Transport i forbindelse med de daglige udflugter
 • Transport til og fra lufthavnen samt mellem de forskellige steder
 • 3- og 4-stjernede hoteller
 • Morgenmad hver dag samt frokost og middag flere af dagene. Herunder drikkepenge.
 • Dansk rejseleder med et passioneret kendskab til Vietnam
 • Udflugter og entréer på hele rejsen

 

Er der mulighed for at forlænge rundrejsen?

En rundrejse efterlader dig med et hav af indtryk. Selv om vi selvfølgelig sørger for en god balance på rundrejsen, hvor der er tid til at summe over det, du oplever og slappe lidt af, kan det være, du synes, du har brug for lidt flere dage til at lade oplevelserne rodfæste sig.

Derfor er der rig mulighed for at forlænge rundrejsen med nogle dage i fx badebyen Phan Thiet, der ligger tæt på Ho Chi Minh City, hvor flere af rundrejserne ender.

Ønsker du at forlænge rejsen til et andet sted i Vietnam, fx bountyøen Phu Quoc i Siambugten eller vil du måske gerne sejle rundt i den smaragdgrønne Ha Long bugt, er dette også en mulighed. 

Vietnam - hanoi_kvinde_cykel_01
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Vietnam - vietnam_befolkning_boern_06