vietnam - hoi an_befolkning_pige_01

Rundrejser Vietnam

Oplev Vietnam med dansk rejseleder

Oplev Vietnam med dansk rejseleder

Hvad er en rundrejse med dansk rejseleder?

En rundrejse til Vietnam med dansk rejseleder er en grupperejse, der går et spadestik dybere. Du rejser i mindre grupper med minimum 10 og maksimum 25 deltagere, i selskab med en af Stjernegaards dygtige, danske rejseledere, som kender Vietnam til bunds, og du lærer om historien, kulturen og den vietnamesiske virkelighed, du befinder dig i.

Rejsen er fordelt over 5-6 forskellige indkvarteringssteder, men en stor del af oplevelserne finder du også på vejen, når I kører fra ét sted til det andet.

Rundrejseformen har et gavmildt program, men der er også tid til at sunde sig over de mange indtryk. Det meste, herunder en del af måltiderne, er inkluderet i rejsens pris, så du ikke skal bekymre dig om budgettet men bare nyde at få serveret oplevelserne.

Ring eller skriv til os
Maria Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Maria_Madsen__frit blaa
Vietnam - vietnam_befolkning_mand_gris_01

Hvorfor rejse med en lille gruppe?

Når du rejser med en lille gruppe, får du flere gode fordele. Dels kan I alle sammen være i en lille bus, som kan køre ad snørklede bjergveje og helt ind i byerne. Hertil får du rig mulighed for at lære dine medrejsende at kende, når I dagligt begiver jer ud på spændende udflugter med rejselederen.

Når gruppen er lille, vil det for mange være lettere at få stillet de spørgsmål, der presser sig på, og der er desuden god tid til at få en interessant dialog i gang. Alle kan høre – og blive hørt, så der ikke er den viden eller den sjove anekdote, der går din næse forbi.

Se alle vores rundrejser Over 50 rundrejser med dansk rejseleder

Hvornår kan jeg rejse til Vietnam på rundrejse?

Vi har tilrettelagt vores rundrejser til Vietnam, så de falder i det danske vinterhalvår, hvor solen skinner og det er forholdsvist tørt. I Nordvietnam kan det være køligt (15-20 grader) på denne årstid, så sørg altid for at have en sommerjakke eller en trøje med i kufferten.

Ønsker du at forlænge rejsen med nogle dage ved en af Vietnams skønne strande, er det også i denne periode, du kan forvente det bedste strandvejr.

Se vejret i Vietnam

vietnam - vietnam_rismark_farmer

Er der mulighed for at forlænge rundrejsen?

En rundrejse i Vietnam efterlader dig med et hav af indtryk. Selv om vi selvfølgelig sørger for en god balance på rundrejsen, hvor der er tid til at summe over det, du oplever og slappe lidt af, kan det være, du synes, du har brug for lidt flere dage til at lade oplevelserne rodfæste sig.

Derfor er der rig mulighed for at forlænge rundrejsen med nogle dage i fx badebyen Phan Thiet, der ligger tæt på Ho Chi Minh City, hvor flere af rundrejserne ender.

Ønsker du at forlænge rejsen til et andet sted i Vietnam, fx bountyøen Phu Quoc i Siambugten eller vil du måske gerne sejle rundt i den smaragdgrønne Ha Long bugt, er dette også en mulighed. 

Tre palmer ved det blå hav på Phu Quoc i Vietnam
Vietnam - vietnam_marked_frugt_01

Hvad er inkluderet i en rundrejse?

Når du rejser med os på rundrejse til Vietnam, kan du glæde dig over, at en rigtig stor del af udgifterne, fx til entré, transport, måltider, osv. er inkluderet i rejsens pris.

Naturligvis er der ting, du selv får lov at betale for, fx en drink inden middagen eller de souvenirs du måtte samle til dig undervejs. Men det er næppe udgifterne, der kommer til at chokere dig. Herunder kan du læse, hvad du som oftest vil kunne forvente inkluderet i rundrejsens pris.

 • Fly fra Danmark til Vietnam samt internt i Vietnam, alt efter rejsen
 • Transport i forbindelse med de daglige udflugter
 • Transport til og fra lufthavnen samt mellem de forskellige steder
 • 3- og 4-stjernede hoteller
 • Morgenmad hver dag samt frokost og middag flere af dagene. Herunder drikkepenge.
 • Dansk rejseleder med et passioneret kendskab til Vietnam
 • Udflugter og entréer på hele rejsen

Hvem er en rundrejse med dansk rejseleder for?

Rundrejseformen er for dig, der higer efter oplevelser og gerne vil lære og beriges undervejs. Det, at du har din egen ”lærer” med i form af rejselederen, sikrer dig, at du får rig mulighed til at spørge ind undervejs. Qua rejselederens helt særlige kendskab til landet vil du også få mulighed for at opleve sider af Vietnam, du måske ellers ikke ville have oplevet.

Når du tager på rundrejse i Vietnam, er du altid i trygge hænder, da alt er planlagt og timet – og i selskab med en dansktalende rejseleder på hele turen. Du kan altså slippe for en række bekymringer og blot nyde turen og lade dig berige af al den fantastiske lærdom, rejselederen formidler.

Indkvartering – hvordan skal jeg bo?

Det er oplevelserne, der er i fokus, men med et oplevelsesspækket program har du selvfølgelig også behov for at kunne trække dig tilbage og få en god nats søvn. Indkvarteringen er primært på 3- og 4-stjernede hoteller, men går rejsen til fx Mekongdeltaet eller Halongbugten, kan du også glæde dig til at overnatte til søs.

Fælles for hotellerne er, at de ligger centralt placeret for de oplevelser, du har i vente, og at de i øvrigt byder på alle almindelige bekvemmeligheder. Herunder har mange af hotellerne pool.

Kataloger om Vietnam

Savner du inspiration til din Vietnam-rejse, kan du gratis bestille op til 5 kataloger. Hvis du er interesseret i andre destinationer, kan du se alle vores kataloger her.

 • Vietnam_fra Halong til Mekong

  Vietnam

  Fra Halong til Mekong
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 16 sider
 • Vietnam Sapa

  Vietnam

  Fra Sapa til Mekong
  Rundrejser m/ dansk rejseleder - 16 sider
Vietnam - mekong floden_befolkning_pige_baad_01

Kan man rejse uden rejsepartner på en rundrejse?

En rundrejse er en glimrende rejseform til dig, som gerne vil opleve Vietnam, men som ikke har en rejsepartner. For selv om du rejser alene, oplever du ikke alene. Du tilbringer meget af tiden sammen med gruppen, men du vil blive indlogeret på dit eget værelse, så du kan trække dig tilbage, når du har behov for det. Ja faktisk kan man sige, at du kan vælge til og fra, ligesom du ønsker det!

En rundrejse giver dig muligheden for at dele oplevelserne med en gruppe ligesindede, der ligesom dig også har en drøm om at udforske Vietnam. I får rig mulighed for at vende oplevelserne over en god dialog, og det er såmænd heller ikke uset, at rundrejsen skaber grobund for nye venskaber. Et godt alternativ til en rejse på helt egen hånd.

Læs også vores blog 'Tør du rejse alene?'

Jeg vil gerne fremhæve Mads Steen, vores rejseleder. Han gav sig 100 % og var altid klar og lyttende til alle spørgsmål og fik altid gode svar. Han viste store respekt for sine gæster.

4,8 (605 Anmeldelser)
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)