vietnam - sapa_befolkning_boern_03
Vietnam - Rundrejse med dansk rejseleder

Fra Sapa til Mekong

4,9 (23 Anmeldelser)
16 dage fra 20.990 kr.

Fra Sapa til Mekong

Højdepunkter og landlig idyl fra nord til syd

Denne rundrejse er en komplet Vietnamrejse fra Hanoi og Sapa i nord, over Halongbugten og Hoi An til Saigon og Mekongdeltaet i syd. Vi begynder i Hanoi, hvor vi møder den fine, gamle kultur repræsenteret ved templer med 1000 år på bagen men også den nyere historie, i hvilken landsfaderen Ho Chi Minh, også kaldet Onkel Ho, har spillet en uvurderlig rolle.

Vi forlader storbyen og fortsætter vores rundrejse i Vietnam, når vi drager ud på landet og op i bjergene omkring Sapa for at møde de forskellige etniske grupper, der kan skelnes på deres smukke, broderede dragter og hovedbeklædning. Vi vandrer mellem risterrasser, der ligger som stejle trappetrin i landskabet, besøger etniske landsbyer med summende markeder og tager en tur med verdens længste kabelbane for at nyde en udsigt, vi aldrig glemmer.

I Halongbugten sejler vi ud mellem tusindvis af kalkstensøer, der skyder lodret op af det smaragdgrønne vand.

Bugten er udråbt til et af verdens naturvidundere, og det sætter man ikke spørgsmålstegn ved, når man har oplevet den fra første parket. Vi overnatter på skibet, så vi kan se bugten i alle former for lys.

Vi flyver til Hoi An, hvor vi har god tid, hvilket er vigtigt på en rejse til Vietnam. Det er landets hyggeligste by, og den bærer præg af mange hundrede års historie som en vigtig handelsby. Vi går tur i UNESCO-verdensarven og sejler rundt mellem øerne i floden. Mangler man en fin silkeskjorte eller andet i garderoben, har vi endda tid til at få det syet hos byens dygtige skræddere.

I Ho Chi Minh City (Saigon), landets økonomiske centrum, møder vi det moderne Vietnam, men der er aldrig langt til den lille, traditionelle fortovsrestaurant, der sælger de lækreste friske forårsruller eller en dampende varm nudelsuppe med kylling, friske bønnespirer og koriander – en rejse til Vietnam er også en kulinarisk oplevelse!

Vi slutter i det frodige Mekongdelta, hvor vi endnu engang skal overnatte på vandet. På Mekongfloden og dens bifloder iagttager vi hverdagslivet med legende børn, vaskekoner og fiskere, der kaster deres net ud for at fange aftensmaden.

Det er en behagelig rundrejse til Vietnam med vores fastboende danske rejseleder, hvor vi flyver på de lange strækninger og bor på gode, håndplukkede hoteller.

Rute og højdepunkter

vietnam - vietnam_sapa til mekong Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Jessica Roda Tolentino
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

jess_hvid
Sted
Nætter
Højdepunkter

2 nætter i Hanoi Hanoi
2
Højdepunkter
Ho Chi Minhs mausoleum, fredfyldte templer og det etniske museum. Vi kører i cykelrickshaw gennem de travle handelsgader og nyder stemningen.

1 nætter i Nghia Lo Nghia Lo
1
Højdepunkter
Etniske landsbyer, landlig idyl og travle markeder. Vi ser gudesmukke risterrasser i Mu Cang Chai og supplerer måske med en vandretur.

2 nætter i Sapa Sapa
2
Højdepunkter
På vandring mellem bjergtagende rismarker i Muong Hoa-dalen. Om eftermiddagen tager vi kabelbanen op til Fansipan Peak for at nyde en fabelagtig udsigt.

1 nætter i Hanoi Hanoi
1
Højdepunkter
Vi tager en enkelt overnating i Hanoi, der giver mulighed for at opleve det pulserende liv og den gode stemning på egen hånd.

1 nætter i Halongbugten Halongbugten
1
Højdepunkter
Indkvartering på en tradtionel junke og så til søs i den bedårende bugt, hvor kalkstensklipper titter op af det smaragdgrønne vand. Vi overnatter til søs.

3 nætter i Hoi An Hoi An
3
Højdepunkter
Rejselederen tager os med på en byvandring efterfulgt af en sejltur. På anden dagen har vi rig mulighed for at udforske byen og stranden på egen hånd.

2 nætter i Ho Chi Minh City Ho Chi Minh City
2
Højdepunkter
På sightseeing med byens seværdigheder som Notre Dame-katedralen og Posthuset samt en udflugt til Cu Chi-tunnellerne uden for byen.

1 nætter i Mekongdeltaet Mekongdeltaet
1
Højdepunkter
Vi skal cruise ad vandvejene, besøge et flydende marked og fornemme den frodige natur og det døsige liv i Mekongdeltaet med overnatning ombord.

Gratis foredrag om Vietnam

Gratis foredrag om Vietnam

Kom til et spændende foredrag om rejser til Vietnam. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus.

Tilmeld dig her

Dejlig inspirerende tur med mange spændende input og oplevelser. Vores rejseleder var velvidende og et hyggeligt menneske. Godt forberedt.

4,9 (23 Anmeldelser)
Vietnam Sapa Vietnam_rundrejse_nord til syd Vietnam_fra Halong til Mekong

Bestil Vietnam kataloger

Søger du inspiration til din Vietnam rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Sri Lanka

Templer, te og safari

Rundrejse med dansk rejseleder
Myanmar

Gyldne oplevelser

Rundrejse med dansk rejseleder
Cuba

Cuba fantastico

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)