vietnam - ninh binh_10
Vietnam - Rundrejse med dansk rejseleder

Fra Halong til Mekong

Se video
4,8 (109 Anmeldelser)
16 dage fra 19.990 kr.
20 dage fra 23.490 kr.

Fra Halong til Mekong

En fantastisk rundrejse fra Halongbugten i nord til Mekongdeltaet i syd

Dette er rejsen til jer, der gerne vil have de helt store Vietnam-oplevelser til en attraktiv pris. En rundrejse til Vietnam med en række velkendte højdepunkter. 

Vi begynder rejsen i fascinerende Hanoi, landets hovedstad med den kringlede gamle bydel, de smalle gader og en betagende historie. Siden begiver vi os ud til de eventyrlige landskaber omkring Ninh Binh, hvor vi henholdsvis cykler og sejler gennem smuk natur, og videre til den vidt berømte Halongbugt. Her går vi om bord på vores traditionelle junke, hvorfra vi nyder bugtens helt unikke og eventyrlige landskaber. 

Vi fortsætter til det centrale Vietnam med kongebyen Hué og den smukke historiske handelsby Hoi An, som vi mener er Vietnams hyggeligste by. Her har vi god tid til oplevelser sammen og på egen hånd, inden vi begiver os videre til Vietnams spisekammer i Mekongdeltaet, hvor vi skal bo på en dejlig lodge. Rundrejsen afsluttes med en indsigtsfuld sightseeing i Ho Chi Minh City og et besøg ved de snævre Cu Chi-tunneller under jorden, hvor Viet Cong herskede i krigen mod USA.

Vælger I denne rundrejse til Vietnam, får I en forrygende rundrejse gennem det skønne Vietnam med en af Danmarks bedste rejseledere. Vi garanterer, at vi ikke er gået på kompromis med oplevelserne - I får en ærlig rejse med fokus på detaljer og en perlerække af højdepunkter.

For at holde prisen på et fornuftigt niveau har vi dog fravalgt de dyre førsteklasseshoteller og indkvarteres i stedet på gode turistklassehoteller med central beliggenhed.

Vi ønsker jer rigtig god rejse!

Rute og højdepunkter

vietnam - vietnam_halong til mekong Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Maria Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Maria_Madsen__frit blaa
Sted
Nætter
Højdepunkter

3 nætter i Hanoi Hanoi
3
Højdepunkter
Byvandring og sightseeing til Ho Chi Minhs mausoleum, Ensøjlepagoden, mv. I rickshaw gennem den gamle bydel og historier om Vietnamkrigen.

1 nætter i Ninh Binh Ninh Binh
1
Højdepunkter
En dag i smuk natur på cyklen og på sejltur gennem grønne landskaber, flankeret af tårnhøje kalkstensklipper med kig til lokallivet.

1 nætter i Halongbugten Halongbugten
1
Højdepunkter
Ombord på en traditionel junke og ud i den sagnomspundne Halongbugt med udsigt til tusindvis af forunderlige kalkstensformationer og på tur i huler.

2 nætter i Hué Hué
2
Højdepunkter
På sejltur på Duftenes Flod, besøg ved Thien Mu-pagoden og med cykeltaxa til Citadellet og Den Lilla By samt besøg ved Tu Docs mausoleum.

3 nætter i Hoi An Hoi An
3
Højdepunkter
Vi sejler rundt i flodsystemet, tager på cykeltur i den landlige idyl, oplever det lokale liv og har god tid til at udforske den hyggelige by og strand på egen hånd.

1 nætter i Mekongdeltaet Mekongdeltaet
1
Højdepunkter
Indkvartering på lodge i Mekongdeltaet, cykelture gennem den grønne idyl og sejlture på vandvejene. Mulighed for kokkeskole med lodgens chefkok.

2 nætter i Ho Chi Minh City Ho Chi Minh City
2
Højdepunkter
Sightseeing til Notre Dame-katedralen, posthuset og præsidentpaladset samt udflugt til Cu Chi-tunnellerne uden for byen.

4 nætter i Forlængelse i Phan Thiet Forlængelse i Phan Thiet
4
Højdepunkter
Mulighed for at forlænge rejsen til Phan Thiet, hvor det gode strandliv venter. Måske med udflugter til ørkenen og buddhaen på bjerget.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Dejlig inspirerende tur med mange spændende input og oplevelser. Vores rejseleder var velvidende og et hyggeligt menneske. Godt forberedt.

4,8 (109 Anmeldelser)

Andre spændende rundrejser

Java og Bali

Østens have og gudernes ø

Rundrejse med dansktalende rejseleder
Thailand

På floder gennem Østens mystik

Rundrejse med dansk rejseleder
Vietnam

Fra nord til syd

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)