vietnam - hanoi scooter_03
Vietnam - Fra Halong til Mekong

Hoteller på rejsen

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Hanoi 3 nætter i Hanoi
3
Overnatning
Skylark ★★★

Ninh Binh 1 nætter i Ninh Binh
1
Overnatning

Halongbugten 1 nætter i Halongbugten
1
Overnatning
Syrena Cruises ★★★

Hue 2 nætter i Hue
2
Overnatning
Emm Hotel ★★★+

Hoi An 3 nætter i Hoi An
3
Overnatning

Mekong 1 nætter i Mekong
1
Overnatning
Mekong Lodge ★★★(★)

Ho Chi Minh City 2 nætter i Ho Chi Minh City
2
Overnatning
Nhat Ha L’opera ★★★★

Forlængelse i Phan Thiet 4 nætter i Forlængelse i Phan Thiet
4
Overnatning
Blue Ocean Resort ★★★★

Bemærk: Nedenstående hoteller bruger vi så vidt muligt på denne rundrejse. Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.


Hanoi

Inkluderet i prisen

Skylark ★★★

Et dejligt hotel med rigtig god og hyggelig beliggenhed på en af Hanois smukkeste gader tæt på den gamle bydel med smuk, gammel arkitektur. Gaden ligger i en grøn lomme af byen med træer og buske.

Værelserne på Skylark Hotel er moderne indrettet med gode faciliteter. På hotellet er der restaurant og bar, og på øverste etage findes der en pool med glastag og udsigt til byens tage. Derudover er der også et moderne fitnessrum, hvis du savner motion og en dejlig spa, hvis du vil slappe af med en wellness-behandling efter dagens oplevelser.

50 værelser
0 By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter

Ninh Binh

Inkluderet i prisen

Ninh Binh Hidden Charm ★★★+

Dette hotel ligger midt i det meget smukke landskab, som ofte beskrives som "Halongbugten på land". Det er et forholdsvist stort hotel med 125 værelser, men også med mange faciliteter, som f.eks. spa og fitnesscenter og ikke mindst en dejlig stor pool i haven, hvor man kan slappe af efter de store oplevelser i naturen.

Gode og rummelige værelser, alle med balkon og udsigt over den smukke natur.

125 værelser
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter
Spa

Halongbugten

Inkluderet i prisen

Syrena Cruises ★★★

Syrena Cruises' to fine, hvidmalede skibe er bygget i den traditionelle stil og har plads til 68 passagerer i 34 kahytter, som er indrettet i lyse farver og med store vinduer. Måltiderne indtages i Lotus Restaurant.

På øverste dæk finder I soldækket, hvor der serveres drinks fra baren, og hvor man kan slappe af i solsenge med udsigt til Halongbugten.

34 værelser
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks

Hué

Inkluderet i prisen

Emm Hotel ★★★+

Et smagfuldt hotel med god beliggenhed tæt på Citadellet, som er Hués hovedattraktion, og i gåafstand til restauranterne i byens centrum. Hovedbygningen er en restaureret kolonistilsbygning, og interiøret er holdt i en smuk moderne og næsten nordisk stil. I gårdhaven ligger en pool omgivet af gode solsenge.

Værelserne er smukt indrettet med mørke trægulve og spændende designdetaljer.

72 værelser
o m By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Minibar

Hoi An by

Inkluderet i prisen

Emerald Hoi An Riverside Resort ★★★★

Hotellet ligger i det fredelige kvarter An Hoi, som er beliggende tæt på bredden af den romantiske og fredfyldte flod Thu Bon. Herfra er der kun fem minutters spadseretur til Hoi An’s stemningsfulde ældste bydel. Emerald Hoi An Riverside Resort har sin egen restaurant med traditionelle vietnamesiske retter eller du kan nyde en drink ved poolen i hotellets poolbar, som ligger i bunden af hotellets store grønne have med flot udsigt over floden Hoai. Slå dig ned her og nyd kigget til floden og livet der. Får du lyst til en massage eller måske at træne lidt, er her både spa og fitness-faciliteter på hotellet.

Værelserne er smagfuldt og moderne indrettede med en balkon, hvor man kan slappe af med udsigt til enten hotellets nydelige og frodige have, swimmingpoolen eller floden. Her er aircondition, kaffe- og tefaciliteter og alt, hvad du ellers skal bruge, forat dit ophold her bliver behageligt.

52 værelser
2 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Minibar
Spa
Eget bad og toilet
Hårtørrer

Mekongdeltaet

Inkluderet i prisen

Mekong Lodge ★★★(★)

På Mekong Lodge bor man i et med naturen. Alle 28 enestående og hyggelige træbungalows er bygget af lokale materialer og er utroligt indbydende og charmerende at se på og bo i. Badeværelset og toilet er udbygget separat og udendørs med kokospalmeblade som tag og myggenet.

Lodgens personale sørger for efter mørkets frembrud at tænde op i værelserne (elektriske lamper) og komme myggenet over sengene, så man kan ligge sig til at sove i en harmonisk og romantisk stemning. 

Træbadekaret er bygget som en lille båd, og i det hele taget er hytterne unikke, autentiske og utrolig idylliske og giver en følelse af velvære og tilfredshed. Alle bungalows har desuden aircondition, hårtørrer og gratis drikkevand. Restauranten, hvor alle måltider nydes, ligger lige ud til Mekong-floden, hvor fantastiske solop- og nedgange kan nydes.

Glæd jer til et ophold på bredden af Mekong-floden omgivet af deltaets storslåede natur. Mekong Lodge er det optimale udgangspunkt, når I skal opleve dagligdagen i det gigantiske flodsystem. Fra restauranten på bredden har I første parket til livet på floden, og der er god mulighed for at slappe af og nyde de fantastiske omgivelser. Mekong Lodge tilbyder cykeludlejning med guide, så deltaget kan udforskes på nært hold, og om aftenen kan I deltage i kokkeskolen, hvor I får en unik mulighed for at lære grundprincipperne i vietnamesisk madkunst. 

28 værelser
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse

Ho Chi Minh City

Inkluderet i prisen

Nhat Ha L’opera ★★★★

Hotellet Nhat Ha L’Opera ligger godt og centralt i Ho Chi Minh City kun en mindre spadseretur fra nogle af de store turistseværdigheder og indkøbscentre med mange butikker og bygninger i fransk kolonistil. Her er et rigt og fascinerende folke- og gadeliv med mange handlende. Selve hotellet er bygget i flere etager med reception, lobby og egen restaurant i stueetagen, hvor du kan smage på traditionelle vietnamesiske og vestlige retter. Her findes også en morgenmadsrestaurant med continental breakfast såvel som vietnamesiske retter. Der er også en bar på 12. etage med flot udsigt over byen - specielt efter mørkets frembrud.

Trænger du til at slappe af med en dukkert, har hotellet en pool på taget med flot udsigt over centrum af byen. Her kan du nyde en drink og spise en snack i solen eller trække dig ind i skyggen under en palme. Personalet på hotellet er meget imødekommende, og det er vigtigt for dem, at du føler dig hjemme, mens du bor her.

Værelserne er indrettet med alle moderne bekvemmeligheder og har et stort panoramavindue med en flot udsigt over byen og den nærtliggende Saigon-flod.

126 værelser
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Minibar
Eget bad og toilet

Phan Thiet

Inkluderet i prisen

Blue Ocean Resort ★★★★

Dejligt førsteklasses resort bygget i traditionel kolonistil med en stor have fyldt med blomster og kokospalmer helt ned til Mui Ne-stranden. Hotellets restaurant serverer pragtfuld vietnamesisk mad, men det europæiske køkken er også godt repræsenteret.

Blue Ocean Resort har 81 værelser og bungalows, som alle er smagfuldt indrettede med tv, minibar, sikkerhedsboks, aircondition samt kaffe-/tefaciliteter. I løbet af dagen kan I tage en kølende dukkert i hotellets swimmingpool, nyde den fantastiske strand eller få en afslappende behandling i spaen.

Der er flere gode restauranter og butikker lige omkring hotellet, der ligger i det bedste område i Phan Thiet.

81 værelser
0 m Strand
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
TV
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)