Skip to main content

Rejser til Mekongdeltaet i Vietnam

Vietnam

Vietnam - mekong floden_befolkning_baad_01

Spisekammer på gyngende grund

Mekongdeltaet er også kendt under navnet Vietnams spisekammer, og det skyldes, at størstedelen af landets fødevareproduktion er koncentreret i dette område.

Deltaet omfatter den mægtige Mekongflod samt en labyrint af bifloder, kanaler og vandløb fyldt med både, flydende huse og markeder.

På en rejse til Mekongdeltaet bør I ikke snyde jer selv for en sejltur på vandvejene. Enten i en større båd eller i mindre robåde, hvor I får mulighed for at komme helt ud på de allermindste kanaler, forbi søvnige landsbyer på pæle, grøntsagslunde, rismarker og natur i fuldt flor.

Oplever I området fra landsiden er det værd at leje en cykel og lade pedalerne vise vejen til de små landsbyer, der ligger spredt hist og pist.

Ved Mekongdeltaet kommer I helt tæt på lokallivet, bl.a. i Cai Be, der ligger på en lille ø i deltaet, og i Can Tho som er deltaets største by. I kan vælge at bo inde i byen eller ude i deltaet på små hyggelige home stays eller lodges.

Derfor skal I rejse til Mekongdeltaet

  • Vietnams spisekammer
  • Floder, bifloder og kanaler
  • Oplev autentisk lokalt liv
Vietnam - mekong floden_baad_04 Vietnam - mekong deltaet_baad_kvinde_02

Rejser til Mekongdeltaet

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

vietnam - mekong deltaet_baad_06

En meget stor del af rejsens succes skyldes i høj grad vores guide, Troels Knudsen. Han er en erfaren og behagelig rejseleder, som under hele turen formåede at få gruppen til at møde præcist op til de aftalte tidspunkter. Vi har haft en stor oplevelse og er blevet meget klogere på Vietnam.

Preben, Grindsted
4.7   (1.253 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller ved Mekongdeltaet

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)