Vietnam - halong bugten_09

Vietnam på egen hånd

Individuelle rejser til Vietnam

Oplev Vietnam på egen hånd

Med Stjernegaard får du rig mulighed for at opleve Vietnam på lige præcis den måde, der passer dig. Vi tilbyder en række spændende, justerbare rejseforslag, der dækker forskellige dele af det vidunderlige land, ligesom vi også tilbyder rejser på fastlagte datoer, hvor du følger en gruppe. Vietnam ligger for dine fødder, så lad os hjælpe dig med at bane vejen for din drømmerejse.

Rejser du på en individuelt tilrettelagt rejse, har du helt og aldeles frie tøjler til at opleve landet, som du vil. På Mageløse Oplevelser samler vi de bedste oplevelser og steder i en spændende på forhånd fastlagt rejse på faste afgange.

Foredrag

Gratis foredrag om individuelle rejser til Vietnam

Tilmeld dig her

Hvorfor rejse på egen hånd?

Vil du gerne gøre tingene efter dit hoved og have frihed til både at opleve og slappe af, er en rejse på egen hånd den oplagte rejseform. Når du rejser på en individuelt tilrettelagt rejse, skal du kun forholde dig til dig selv og din familie eller rejsepartner, og det er selvfølgelig også muligt at imødekomme dine helt særlige ønsker.

Hvordan kan jeg rejse på egen hånd med Stjernegaard?

Rejser på egen hånd:

Vi har lavet en liste af forskellige rejseforslag, der hver især byder på noget helt særligt. Rejserne er til dig, der gerne vil rejse på egen hånd med familien, med din partner eller alene, og alle kan de justeres eller strikkes sammen på ny. Det er dine drømme, der viser vejen – og Stjernegaard, der tager sig af alt det praktiske. Med andre ord: Du skal nyde dit livs rejse, velvidende at du altid har Stjernegaard i ryggen.

Mageløse oplevelser:

Vores koncept ’Mageløse oplevelser’ er en rejseform, hvor du rejser i selskab med en lille gruppe til 4-5 forskellige destinationer på fasttilrettelagte datoer. Med dette koncept kan du vælge at tilkøbe en udflugtspakke, som giver dig det bedste af det Vietnam, du befinder dig i. Alternativt kan du opleve de forskellige steder og seværdigheder på egen hånd – i det tempo du har lyst til. En rejseform til en rigtig god pris, der giver dig mulighed for at vælge til eller fra.

vietnam - vietnam_rismark_cykel_01

Er det nemt at rejse på egen hånd i Vietnam?

Lad os starte med at slå det helt fast. Du er aldrig overladt til dig selv, når du rejser med Stjernegaard. Vi sørger for transport, udflugter og hoteller – og vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for assistance.

Med det sagt, skal du selvfølgelig forvente et mindre kulturchok, for det er en helt anden kultur og virkelighed, du lander i, når du ankommer til Vietnam. Heldigvis er vietnameserne et meget venligt folkefærd, ligesom det ikke anses for at være farligt at rejse i Vietnam.

Du kan opleve, at det visse steder kan være svært at kommunikere med vietnameserne, da du ikke kan regne med, at alle taler engelsk. Vi sørger for at informere dig godt og grundigt om de forskellige steder inden afrejse, og ellers vil dit hotel sikkert hellere end gerne hjælpe dig på rette vej.

Vil du hellere på rundrejse? Med dansk rejseleder

Hvad kan jeg opleve på egen hånd i Vietnam?

Du kan i princippet opleve ligeså meget eller ligeså lidt, som du ønsker. Det afhænger helt og aldeles af dit ønske til en balance mellem oplevelser og afslapning. I HanoiHo Chi Minh CityNghia LoNinh BinhHoi AnHué og på Phu Quoc tilbyder vi en række oplevelsesspækkede udflugter. Det kan være, du gerne vil dykke ned i Vietnamkrigens grusomme historie. Måske du gerne vil sejle gennem landskaber af rismarker og kalkstensklipper. Det kan være du gerne vil snorkle blandt fisk i regnbuens skarpeste farver. Eller måske du altid har drømt om at sejle gennem Halongbugtens usammenlignelige landskaber.

Tal med vores dygtige rejsekonsulenter, der gerne deler deres erfaringer og guider dig på sporet af de helt rette oplevelser, og lad os krydre rejsen med øjeblikke, du aldrig glemmer. Vi har håndplukket vores oplevelser og vores vietnamesiske samarbejdspartnere, så vi kan garantere, at du får fuld valuta for pengene.

Rejser du med Stjernegaards Mageløse oplevelser, kan du vælge at tilkøbe en rigtig god udflugtspakke, så du får de vigtigste oplevelser med hjem i bagagen.

Kataloger om Vietnam

Savner du inspiration til din Vietnam-rejse, kan du gratis bestille op til 5 kataloger. Hvis du er interesseret i andre destinationer, kan du se alle vores kataloger her.

 • Vietnam_magelose mekong phuquoc

  Vietnam

  Mageløse mekong phu quoc
  Individuel rejse, m/ guidede udflugter - 12 sider
 • Vietnam_FIT_katalog forside

  Vietnam, Cambodia og Laos

  Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 44 sider
 • Vietnam_magelose kultur og badeferie

  Vietnam

  Mageløse oplevelser - Kultur og badeferie
  Individuel rejse, m/ guidede udflugter - 8 sider

Læs mere og bliv inspireret

Strandferie i Vietnam: Bounty eller action?

Skal rejsen til Vietnam krydres med et par dage eller 10 på stranden? Vi kigger nærmere på badeferie i Vietnam.

Tør du rejse alene?

Det kræver mod, men når først du indtager verden i eget selskab, vil du kun undre dig over, du ikke har gjort det før.

Takt og tone: Din guide til gode manerer i Asien

Hvorfor må man ikke træde på Thai Baht? Takt og tone i Asien er en kunst, og det er nemt at træde ved siden af.

Skal jeg selv sørge for transport til og fra lufthavnen?

Vi sørger selvfølgelig for, at du i lufthavnen bliver mødt af en repræsentant for Stjernegaard, som kører dig til dit hotel. Når du skal videre til næste hotel, en forudbestilt udflugt gennem Stjernegaard, til lufthavnen, osv. er der selvfølgelig også sørget for alt det praktiske.

Kort sagt. Det praktiske klarer vi – det sjove klarer du.

Hvordan bor jeg, når jeg rejser på egen hånd?

I Vietnam kan du indlogere dig i enkle bungalows eller simple hoteller – eller leve i sus og dus på nogle helt fantastiske boutiquehoteller eller på skønne strandresorts.

Du kan sågar overnatte på homestay i Mekongdeltaet eller ombord på en junke i Ha Long bugten.

Indkvarteringerne fås i kategorien 2-5 stjerner. På en individuelt tilrettelagt rejse bestemmer du helt selv niveauet af luksus, mens du på Mageløse oplevelser bor på fastbestemte hoteller i kategorien 3-4 stjerner.

I tvivl om, hvordan du vil opleve Vietnam?

Er du i tvivl om, hvor i Vietnam du skal hen? Hvordan din rejse skal strikkes sammen? Hvilke hoteller, der passer til lige netop dig?

Det kan være svært at vurdere, hvor mange dage du har behov for i Hanoi eller Ho Chi Minh City, hvilken båd der giver dig den rette oplevelse af Ha Long bugten, eller om du skal holde strandferien på Phu Quoc eller i Phan Thiet.

Tag en snak med vores dygtige rejsekonsulenter, der kan svare på alle dine spørgsmål og lad dig inspirere til dit livs rejse. Du kan fange eksperterne på tlf.: 4526 0000 eller besøge kontoret på Lyngby Hovedgade 60, 1. sal i Lyngby.

Ring eller skriv til os
Alice Hamurkesen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Vietnam - hanoi_mand_cykeltaxa_01

Hold nu op en fantastisk tur vi var haft. Vi var alle fire imponeret over landet og det har været nogle virkelig gode og spændende oplevelser. Og alt klappede - alt. Virkelig virkelig søde og dygtigere guider og totalt luksus og trygt at bliver hentet og bragt alle steder. Vi kunne ikke være meget tilfredse - tusind tak!

4,8 (605 Anmeldelser)
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)