Skip to main content

Rejser til Long Hai i Vietnam

Vietnam

vietnam - long hai_fisker_01

Fred og ro – tæt på byen

Long Hai er et af de mere stille strandområder i Vietnam til trods for, at det kun ligger tre timers kørsel fra Ho Chi Minh City.

Med det sagt, er her ikke turisttomt, men det er ingen sag at finde de rolige åndehuller. Her er stadig relativt få hoteller, og i landsbyerne omkring stranden er der ikke sket de store forandringer de sidste mange år. Med en dejlig strand er stedet ideelt til at fordøje de mange indtryk, I får på en rejse rundt i landet.

Vil I lave andet end at ligge på stranden, finder I masser af underspillede oplevelser, I sent vil glemme. Lej en cykel eller motorcykel, kør ud til de omkringliggende landsbyer eller fiskelandsbyer, og se hvordan de lokale lever livet i ro og mag i de stille omgivelser. Ved nogle strande vil I se, hvordan spraglede fiskerbåde ligger og vugger i bugten, og I bliver måske vidne til, hvordan fiskerne sorterer fisk på stranden efter en vellykket fangst.

Vil I krydre dagene med lidt storbyliv, er I ikke langt fra Vung Tau.

Byen liver særligt op i weekenden, hvor der kommer mange weekendturister fra Ho Chi Minh City. I løbet af ugen er tempoet lidt roligere, dog stadig med et stort udbud af restauranter, butikker og barer.

Derfor skal I rejse til Long Hai

  • Dejlig strand tæt på HCMC
  • Oplagt som forlængelse
  • Et roligt område
vietnam - long hai_vung tau_01 vietnam - long hai_fiskere_03

Rejser til Long Hai

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

vietnam - Long hai_gadekoekken_01

Rejsen til Vietnam var en stor oplevelse. Der var mange forskellige ting at opleve - vi boede på fine hoteller og der var mange, gode måltider inkluderet i prisen!

Agnete & Gunnar, Vejle
4.7   (1.253 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Long Hai

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)