Skip to main content

Nha Trang

Vietnam

Vietnam - nha trang_strand_04

Klassisk strandferie a la Vietnam

Nha Trang er et af Vietnams ældste strandområder – bygget dengang, hvor man ikke tænkte over, at højhuse ikke hører til på stranden.

Med det sagt, er Nha Trang en rigtig skøn strand i meget smukke omgivelser, og sætter I desuden pris på lidt liv i gadebilledet, er dette område intet mindre end et godt match.

Stranden har alt, hvad en asiatisk strand skal have af hvidt sand, blåt vand og palmer, og den er desuden et godt udgangspunkt, hvis man vil dykke eller snorkle. Bugten gemmer på hele 12.000 hektarer rev, og det lave vand sikrer, at oplevelsen ikke bliver for udfordrende. I vil se en række forskellige, farverige fisk og masser af koraller, men garvede dykkere vil måske mene, at her mangler et par havskildpadder, skibsvrag og revhajer.

Trænger I til en afveksling fra havet, er der glimrende vandremuligheder et stykke uden for byen.

Tager I turen til Ba Ho-vandfaldene, hvis navn betyder ’tre pools’, får I både mulighed for at få sved på panden og skylle af med en frisk dukkert. Vil I opleve nærkontakt med naturen på en anden måde, skal I ikke lede længe efter en naturlig spaoplevelse i form af mudderbad, som siges at have en helende og afslappende effekt på krop og sind.

Derfor skal I rejse til Nha Trang

  • Dejlig strand i smukke omgivelser
  • Feriestemning og liv i gaden
  • Besøg nærliggende øer
vietnam - nha trang_by_01 Vietnam - nha trang_strand_05

Rejser til Nha Trang

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

Vietnam - nha trand_sbugt_baad_01

Trols er en anderledes rejseleder - på den gode måde. Man mærker, at han er stolt af sit nye hjemland, og er stolt af at vise det frem. Han har givet os en gennemgang af Vietnam - geografisk, historisk, kulturelt og gastronomisk. Vi føler, at vi har været heldige at have haft ham som rejseleder.

Søren Bruun-Pedersen, Værløse
4.7   (1.253 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Nha Trang

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)