Skip to main content

Rejser til Can Tho

Vietnam

vietnam - can tho_baad_01

Porten til deltaet

Mekongdeltaet er ellers så landligt, men ingen regel uden undtagelse. Can Tho er deltaets største by med et indbyggertal et pænt stykke over 1 million, og samtidigt er byen det økonomiske centrum for regionen.

Vil I opleve Mekongdeltaet og stadig have adgang til mange af byens bekvemmeligheder, er Can Tho et helt ideelt udgangspunkt.

Byen har en meget livlig havnefront, og det er også herfra I finder de fleste udflugter til deltaets mange vandveje. Herfra kan I bl.a. sejle til flere af de flydende markeder, som er helt typiske for Mekongdeltaet. Men I kan også vælge bare at læne jer tilbage og nyde synet af de små landsbyer, der glider forbi, og den skønne, grønne natur, som nærmest suger jer ind.

Selv om I befinder jer i en relativ stor by, er der rig mulighed for at udforske det lokale liv og rækken af små landsbyer i området.

Tag fx cyklen og besøg nogle af områdets grøntsagslunde eller tag turen forbi en producent af kokosslik. De lokale formår virkelig at trylle naturens goder om til lækre varer, og det er smagsoplevelser I ikke bør snyde jer selv for.

 

Derfor skal I rejse til Can Tho

  • Centrum i Mekongdeltaet
  • En levende havnefront
  • Tæt på flydende markeder
vietnam - can tho_marked_01 vietnam - mekong delta_cykel

Rejser til Can Tho

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

vietnam - mekong deltaet baad_marked_08

Rejsen var godt tilrettelagt og gennemført. God blanding af natur, kultur og historie. Dejligt at have en så erfaren rejseleder, der selv boede i landet. Var altid meget velforberedt.

Torben Rømer Elin, Støvring
4.7   (1.253 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Can Tho

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)