Skip to main content

Rejser til Dalat i Vietnam

Vietnam

vietnam - dalat_blomstermarked_01

Franske fornemmelser

Dalat er også kendt under navnet ’Det evige forårs by’, og det skyldes ikke mindst et utal af grønne risterrasser, smukke vandfald og et eksotisk blomstermarked i fuldt flor.

Byens beliggenhed i 1500 meters højde gør desuden, at her aldrig bliver virkelig varmt, og det var bl.a. en af de ting, der tiltalte kolonitidens franskmænd, for hvem byen var et yndet udflugtsmål. Mange valgte sågar at bygge smukke sommerresidenser, som den dag i dag stadig kan ses – og i samme omgang fik de også skabt en katedral, der også minder os på, at franskmændene har været her.

I Dalat bør I mindst én dag komme tidligt ud af fjerene og opleve byens marked, der bugner af alskens frugter, grøntsager og blomster. Her vil I med stor sandsynlighed se nogle helt fremmedartede frugter og grøntsager, men bare rolig – det skulle nok være muligt at smage på godterne, og den lokale bonde skal også glædeligt berette om sin høst.

Når I har tanket op på markedet venter den fine natur.

Her er det oplagt at vandre gennem risterrasser, forbi søer og bade i nogle helt fantastiske vandfald, hvis I trænger til et køligt gys efter at have fået pulsen op.

Derfor skal I rejse til Dalat

  • Det evige forårs by
  • Charmerende fransk kolonistil
  • Bjergtagende natur omkring byen
Vietnam - dalat_mark_01 vietnam - dalat_centrum_nat_01

Rejser til Dalat

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

vietnam - dalat_blomstermarked_02

Det var en meget spændende, indholdsrig og oplysende tur. Alt var 100 % i orden. Vi fik stor viden om forholdene i Indokina.

Carl, Stenstrup
4.7   (1.253 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Dalat

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)