Skip to main content

Rejser til Koh Kradan i Thailand

Thailand

thailand - koh kradan_dykning_01

Robinson Crusoes gemmested

Er det overhovedet muligt at rejse til Thailand og opleve øde-ø-idyl?

Koh Kradan har ikke mange ting at prale af, men til gengæld kan øen virkelig også prale af det, den har. Koh Kradan er minimalisme i ordets fineste betydning, og foruden en perfekt strand med et ligeså perfekt koralrev samt et skønt resort, finder I ikke så meget andet her. Det perfekte sted at holde ferie for jer, der vil opleve bountyidyl i ro og mag.

På Koh Kradan går det meste af tiden på stranden, og det kan såmænd også være svært at fjerne sig fra sin plads i solen. For det er kun ganske få steder, I i samme grad får fornøjelsen af at nyde synet af kalkstensklipperne i horisonten af turkis vand og blå himmel, alt imens fødderne synker langsomt ned i det hvide, uspolerede sand.

Koh Kradan er barfodsluksus og badeferie, når det er bedst, men man vil unægtelig også opleve en vis grad af Robinson Crusoe-stemning, for det er intet problem at føle sig helt alene i det skønne strandparadis.

Skulle I få brug for lidt afveksling fra strandlivet, kan I hoppe på en båd til nogle af områdets fineste snorkelsteder eller til de omkringliggende øer.

Alternativt kan I begive jer ind i landet, hvor overkommelige vandreruter gennem det grønne er en fin afveksling til strandlivet og et krydderi til jeres ferie.

Vejret på Koh Kradan er bedst fra november til marts, mens det ikke anbefales at rejse i regntiden fra juli til oktober, hvor I må forvente et klima, der byder på en del regn. 

Derfor skal I rejse til Koh Kradan

  • Barfodsluksus og stilhed
  • Koralrev få meter fra strandkanten
  • Kombinér med Koh Lanta og Lipe
thailand - koh_lipe_strand_05 thailand - koh lanta_kalkstensoer_01

Rejser til Koh Kradan

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

thailand - koh_lipe_long tail baad_01

Samlet set føler vi at Stjernegaard har skruet en god rejse sammen og at vi har fået value for money. Alt klappede og fungerede som det skulde.

Per, Sorø
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på Koh Kradan

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)