Skip to main content

Rejser til Koh Lipe i Thailand

Thailand

thailand - koh_lipe_long tail baad_02

En rejse til Thailands ende

Geografisk set er Koh Lipe nærmere Malaysia end resten af Thailand, og det er derfor også lettere besværligt at rejse hertil.

Men har I først taget turen, er I ikke i tvivl om, at den har været strabadserne værd - dog skal I regne med at dele øen med en del andre, der har samme drømme som jer om at holde ferie langt væk. Men der er plads til alle på Koh Lipe! 

Koh Lipe er en ganske lille ø på bare 5 km2, og det er således svært at komme helt på afveje. Til gengæld er det ingen sag at komme helt ned i gear og holde ferie i slowmotion, for de hvide strande og det blågrønne vand fås næsten ikke bedre nogen steder i verden.

Af samme grund er øen som skabt til aktiviteter i og på vandet, og en lejet kajak kan hurtigt vise sig at blive en god investering, da den gør det muligt at nå nogle af øens mere ufremkommelige kyststrækninger. Et andet brugbart remedie er snorkelmasken, der åbner op for uforglemmelige oplevelser under overfladen.

Øen består af to større strande samt et par mindre, isolerede steder. De to hovedstrande forbindes med en lang ’Walking Street’ med masser af restauranter, og mens Pattaya Beach er livlig både dag og aften, er det muligt at finde fred og ro på Sunrise Beach samt på den mindre Sunset Beach, som selvfølgelig også byder på en skøn solnedgang.

Vejret på Koh Lipe er bedst, når det er vinter i Danmark fra november til marts.

Det anbefales ikke at rejse til Koh Lipe i regntiden fra juli til oktober, hvor det sydthailandske klima byder på en del regn og uklart vand med høje bølger. 

Derfor skal I rejse til Koh Lipe

  • Thailand som i "gamle" dage
  • To skønne strande og god snorkling
  • Kombinér f.eks. med Koh Kradan
Koh Lipe strand ved solnedgang thailand - koh_lipe_strand_01

Rejser til Koh Lipe

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

thailand - thailand_snorkel_01

Fantastisk sammensat rejse som forløb fuldstændig efter planen. Vi havde bedt om en rejse som skulle være vores livs rejse og det blev det.

Camilla
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på Koh Lipe

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)