Skip to main content

Rejser til Koh Mook i Thailand

Thailand

thailand - koh mook_emerald cave_01

Jagten på den grønne smaragd

Skal din rejse til Thailand være lidt anderledes? Koh Mook er en skøn blanding af lokalt liv fra forskellige befolkningsgrupper, såvel som det er en søvnig, paradisisk ø i bedste bountystil.

Livet leves i slowmotion, og I lader jer hurtigt inspirere af de lokale selv, som tager tingene i det tempo, de nu engang har lyst til. En ferie i ro og mag på en af de smukkeste øer i Thailand. 

Når I rejser til Koh Mook, befinder I jer kun en kort sejltur fra fastlandet, hvor I kan tage på ekskursioner i Chao Mai nationalparken, men øen gemmer såmænd også på sine egne naturvidundere.

Foruden strandene, som fuldt ud lever op til, hvad man kan forvente af et thailandsk paradis, huser øen også smaragdgrotten – Morakot Cave.

Godt nok er grotten velbesøgt, men det ændrer ikke på dens eventyrlige karakter. I ankommer fra søsiden og svømmer 80 meter gennem en tunnel, til I når den smaragdgrønne oase, hvor vandet funkler i lysningen, der er omgivet af høje, grønne klipper.

Stedet er som taget ud af et Robinson Crusoe-eventyr, og med en god guide ved hånden, er det endda muligt at navigere uden om de fleste turister, så I rent faktisk får følelsen af at være (næsten) alene i paradis.

Som alt andet på øen er også aftenerne rolige, men der er dog ganske hyggeligt i de små fiskerlandsbyer, hvor det også er muligt at få lidt godt at spise.

Nyd nogle dage i dette skønne paradis og kombiner jeres rejse med andre dele af Thailand. 

Vejret på Koh Mook er bedst, når det er vinter i Danmark fra november til marts. I regntiden fra juli til oktober anbefales det ikke at rejse hertil, da I her må forvente et klima, der byder på store mængder regn og uklart havvand.

Derfor skal I rejse til Koh Mook

  • Fred og ro og turkisgrønt hav
  • Ferie få skridt fra vandkanten
  • Kombinér med Lanta og Kradan
thailand - koh mook sivalai_panorama_09 thailand - koh mook sivalai_solnedgang_01

Rejser til Koh Mook

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

thailand - koh mook sivalai_panorama_04

Fantastisk sammensat rejse som forløb fuldstændig efter planen. Vi havde bedt om en rejse som skulle være vores livs rejse og det blev det.

Camilla
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på Koh Mook

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)