Skip to main content

Rejser til Koh Samet

Thailand

thailand - koh samet_strand_04

Strandferie tæt på Bangkok

Der er ingen grund til at planlægge for meget, når I tager på en rejse til Koh Samet, for øen har det med at beskæftige folk, selv om jeres ferie måske primært består af at dase på stranden ud for jeres hotel. Øen ligger relativt tæt på Bangkok, og det er ikke unormalt, at storbyfolket rejser hertil for et par dage i weekenden.

Øen er en nationalpark i sig selv, og der hvor de dejlige strande slutter, starter et rigt og muntert marineliv, som er værd at kigge nærmere på. Med snorkelmasken på, vel at mærke. Særligt ved Ao Phrao-stranden er der gode snorkelmuligheder, men har I mod på det, så tag på en bådtur til nogle af de andre øer i området, hvor der er skruet helt op for farverne og det smukke liv under overfladen.

Det kan anbefales at leje en cykel eller en motorcykel og udforske øens afsidesliggende landsbyer, strande og grønne natur, og er energien til det, skal I heller ikke snyde jer selv for en tur i kajak, hvor I både kan komme helt ind til ellers øde strande såvel som rustik natur. Hvor meget eventyr, der skal være over jeres ferie, bestemmer I helt selv!

Vejret på Koh Samet er bedst, når det er vinter i Danmark fra november til marts. April og maj har også et behageligt klima med kun lidt regn, mens der må forventes en del regn i regntiden fra juli til oktober.

Bemærk: Myndighederne på Koh Samet har indført et forbud mod plastik og polystyren (flamingo). Eventuel plastikmateriale må ikke medbringes uden for værelset, og  myndighederne kan udstede bøder på 1.000 baht ved brud på denne regel. Plastik (f.eks. plastikposer) skal derfor opbevares på værelset sammen med baggagen. 

Derfor skal I rejse til Koh Samet

  • Tæt på Bangkok, kort transport
  • En af Siambugten smukkeste øer
  • Fine strande og et fantastisk marineliv
thailand - koh samet_strand_05 thailand - koh samet_strand_06

Rejser til Koh Samet

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

snorkling par_01

Meget, meget spændende rejse. Vi fik meget at vide om landet generelt og alt gik op i en højere enhed. Jeg var begejstret.

Charlotte, København
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Koh Samet

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)