Skip to main content

Rejser til Khao Lak i Thailand

Thailand

thailand - similan islands_03

Sandstrande på rad og række

Når I rejser til Khao Lak i det sydvestlige Thailand, nyder I godt af en ferie med gode strande og det lækre vand, der også kendetegner Phuket. Men det hele foregår i et langt roligere tempo, og der er således dømt ren og skær afslapning på en rejse til Khao Lak.

Hotellerne og de gode resorts ligger side om side, men med god afstand, så her er ikke overrendt, og stranden ud for jeres hotel føles nogle steder ganske øde. Ja faktisk er her tilstrækkeligt øde til, at havskildpadderne yngler på Khao Laks strande, hvor I kan være heldige at spotte nyudklækkede skildpaddeunger, hvis I rejser hertil i marts.

Ikke langt fra Khao Lak finder I nationalparken Khao Sok, der er et oplagt mål for en dagsudflugt. Her er der mulighed for at sejle i kajak på den menneskeskabte Cheow Larn-sø, vandre rundt blandt dyrene i junglen og svømme i vandfald. Et frisk pust i den smukke natur, når solen bliver for hed.

At holde ferie i Khao Lak er en ganske bekvem fornøjelse. Ikke nok med at strandene er gode og hotellerne ligeså, så ligger destinationen også kun 50 kilometer fra Phukets lufthavn, hvilket betyder, at transporttiden er minimal i vintersæsonen, hvor I kan rejse direkte til Phuket med Thai Airways. 

I Khao Lak kan I se frem til et dejligt klima i det danske vinterhalvår. Vejret er bedst fra november til marts, hvor der er tørt og solrigt. Rejser I til Khao Lak i regntiden fra juli til oktober må der forventes en del regn og høje bølger.

Derfor skal I rejse til Khao Lak

  • Uspolerede, fredelige strande
  • Fastlandet ud mod Andamanerhavet
  • Mange muligheder for aktiviteter
thailand - similan_andamaner havet_snorkling_strand_02 thailand - khao lak_strand solnedgang_01

Rejser til Khao Lak

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

thailand - erawan national park_01

Fantastisk rejse og fantastisk planlagt fra Jeres side! Vi kunne ikke have ønsket det bedre!

Ditte Dyrholm, Hørsholm
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Khao Lak

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)