Trekking og skønne strande
Download katalog over rejsen

17 dage fra 17.740 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Thailand Trekking og skønne strande

Individuel rejse 17 dage fra 17.740 kr.

4.5   (1.503 anmeldelser)
thailand - thailand_befolkning_pige_02

Fra homestay og trekking i Nordthailand til daseferie i Sydthailand

Thailand er mange ting, og denne rejse dækker over to af de absolut største oplevelser, som det skønne land byder på: Trekking i højlandet og badeferie ved de sydlige kyster.

thailand - chiang mai pagode_01_HF
thailand - krabi udflugt sejltur_05

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Naturskøn trekking i Nordthailand
 • 2 nætter på autentiske homestays
 • Øhop i Andamanerhavet
 • Daseferie ved Krabis lækre strande
 • Håndplukkede hoteller
 • Gode muligheder for opgradering
thailand - chiang mai_hmong_01

Fantastiske kontraster i Thailand

I begynder i Chiang Mai i det nordlige Thailand – en dejlig by, der har bevaret sin autenticitet, mens den har vokset sig stor.

Her er bybilledet stadig præget af templer, munke og lokalt liv, særligt inden for de tykke bymure, der har stået solidt i mere end 700 år. Efter et par dage her skal I ud i den prægtige natur, der omgiver byen – helt derud, hvor de etniske minoriteter bor i deres landsbyer langt fra alfarvej.

Trekking med overnatning på homestays er ikke for alle og enhver. Man skal være eventyrlysten og affinde sig med spartanske forhold i landsbyerne, men lad jer ikke afskrække – det er en fantastisk oplevelse med mange kulturelle input. I vandrer gennem smuk natur i bjergene sammen med en engelsktalende guide, og I får samtidig mulighed for at hilse på karenstammens elefanter og sejler ned ad floden på en bambustømmerflåde, inden I er tilbage i Chiang Mai igen for en enkelt nat.

Herefter er det strandlivet, der kommer i fokus. I flyver sydpå til Krabi, hvis fantastiske strande tiltrækker mange turister. De fleste af dem bor omkring Ao Nang, men vi foretrækker de rolige strande nord for byen – væk fra alt hurlumhejet. Her kan I nyde fire dage på et dejligt hotel i strandkanten med fabelagtig udsigt over kalkstensøerne i Phang Nga-bugten.

Glæd jer til at slutte rejsen på Koh Ngai – en lillebitte og absolut stressfri ø i det sydlige Andamanerhav.

Her har I god tid til at bore fødderne ned i sandet, svømme i havet og spise dejlig, frisk thaimad ledsaget af en kølig øl eller friskpresset juice. Gå ikke glip af en svømmetur i bælgravende mørke gennem en tunnel til den smukke smaragdgrønne lagune på naboøen Koh Mook.

thailand - thailand_trekking og skoenne strande

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Chiang Mai 2 nætter: Chiang Mai 2 Banthai Village + Tamarind Village +
Mae Taeng-området 2 nætter: Mae Taeng-området 2 Homestay (Mae Taeng)
Chiang Mai 1 nætter: Chiang Mai 1 Banthai Village + Tamarind Village +
Krabi 4 nætter: Krabi 4 Tup Kaek Sunset Beach Resort + Dusit Thani Beach Resort + Rayavadee
Koh Ngai 5 nætter: Koh Ngai 5 Thanya Beach Resort

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal I bo

Ring til os, hvis I ønsker andre hoteller. I kan opgradere ét eller flere steder.

Swimming Pool+Ruen T Opgradering
Chiang Mai

Tamarind Village

+

Fantastisk boutique-stil resort i hjertet af Chiang Mais maleriske centrum, inden for bymuren og omgivet af flere af de bedst bevarede templer og helligdomme i byen.

Se hotel
thailand - baanthai village_pool_04 Inkluderet i prisen
Chiang Mai

Banthai Village

+
Se hotel
thailand - thailand_regnskov_02 Inkluderet i prisen
Chiang Mai

Homestay (Mae Taeng)

Se hotel
Deluxe Pool View Udsigt Inkluderet i prisen
Krabi

Tup Kaek Sunset Beach Resort

+
Se hotel
DTKR Swimmingpool Droneshot 2 Opgradering
Krabi

Dusit Thani Beach Resort

+
Se hotel
thailand - thanya_beach_resort__pool_02 Inkluderet i prisen
Koh Ngai

Thanya Beach Resort

Se hotel

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Thailand. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

thailand - thailand_long tail baad_01_HF
thailand - chiang mai_doi inthanon_skov_03

Oplev Thailand på 2 minutter

Alt hvad Stjernegaard har sørget for var perfekt. Vi er blevet hentet, bragt og hjulpet på vej hver gang vi er flyttet til ny destination - og hver gang til aftalt tid. Vi talte med andre der var knap så heldige med deres danske rejsebureau, og kunne kun sige at med Stjernegaard har alt fungeret som lovet og planlagt.

Inge & Henrik, Borup
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Thailand
thailand - andamaner havet_02

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I forlader Danmark i løbet af dagen og flyver østover med ankomst til Chiang Mai i Thailand næste dag efter et flyskift i Bangkok. 

thailand - thailand_trekking og skoenne strande
thailand - chiang mai_trekking_07 thailand - andamaner havet_02

Dag 2

Ankomst til Chiang Mai

Uden for lufthavnen i Chiang Mai lufthavn bliver I mødt af Stjernegaards engelsktalende guide, der sørger for transport til jeres hotel centralt i byen. Transporttiden er maks. 30 minutter, så det varer ikke længe, inden ferien for alvor begynder.

I skal bo på Banthai Village, et lille charmerende hotel med en hyggelig atmosfære, eller på Tamarind Village, hvis I ønsker ekstra luksus - en vidunderlig oase helt inde bag de tykke bymure.

Her skal i bo

thailand - baanthai village_pool_04 Inkluderet i prisen
Chiang Mai

Banthai Village

+
Swimming Pool+Ruen T Opgradering
Chiang Mai

Tamarind Village

+

Tilkøb udflugter

thailand - baanthai village_deluxe room_01
thailand - tamarind village_pool_03 thailand - tamarind village_lanna deluxe_02

Det hyggelige Banthai Village (øverst) er jeres hjem i Chiang Mai, medmindre I vælger at opgradere til Tamarind Village (nederst) - en vidunderlig oase inden for bymuren.

Dag 3

Chiang Mai, oplevelser på egen hånd eller tilkøb udflugter

I skal hurtigst muligt lære byen at kende og opleve den skønne stemning i Chiang Mais gamle centrum.

Gaderne er smalle, og det er oplagt at udforske dem på cykel, som I kan leje på hotellet. Eller I kan gøre turen i tuk-tuk, hvor I nemt kan smutte rundt. I kan få receptionen på hotellet til at bestille et af de trehjulede køretøjer til et par timers sightseeing i byen. Vi foreslår, at I gør ophold ved et par af de største templer i byen, måske er der mulighed for at få et glimt af munkenes simple liv i de sparsomme barakker bag det guldprydede tempel.

Der er rigtig mange udflugtsmuligheder i og udenfor byen, men det er næsten et must at besøge det afsides liggende tempel Wat Doi Suthep – et af de helligste i hele landet – der ligger i godt 1000 meters højde. Herfra er der en flot udsigt over det plateau, hvor Chiang Mai med de øvrige 300 templer ligger. Stemningen heroppe er fantastisk. Lokale munke og pilgrimme fra hele Thailand skaber liv omkring den guldbelagte chedi og andre funklende bygningsværker.

Chiang Mai er kendt for sit fine kunsthåndværk, og det er så godt som umuligt at forlade byen uden at købe en smuk souvenir

En souvenir kunne eksempelvis være et silketørklæde, et smykke eller et fotografi.

I kan besøge de arbejdende værksteder eller kigge jer omkring på byens berømte natmarked og afprøve jeres handelstalent blandt de mange hundrede boder.

En cykeltur i den sydlige del af Chiang Mai er også et hit. Området er rigt på kulturhistorie, og I kommer stilfærdigt rundt mellem både rismarker og ruiner og templer, der har flere hundrede år på bagen.

 • Morgenmad

Her skal i bo

thailand - baanthai village_pool_04 Inkluderet i prisen
Chiang Mai

Banthai Village

+
Swimming Pool+Ruen T Opgradering
Chiang Mai

Tamarind Village

+
thailand - chiang mai_doi suthep_08

Dag 4

Chiang Mai, trekking til karenlandsby

I dag begynder jeres trekkingeventyr, og I bliver samlet op af en lastbil, der er egnet til at køre på de ofte svært fremkommelige veje i højlandet.

I følges med andre gæster i en mindre gruppe med en engelsktalende guide. Hvis I har valgt opgradering skal I på en privat tur sammen med en engelsktalende guide.

Jeres første stop er ved det lokale marked i Mae Malai, hvor I kan proviantere snacks til trekkingturen, der begynder senere på dagen. Samtidig kan I se, hvordan dagligdagens fornødenheder handles i et lokalsamfund, hvor moderne supermarkeder er lysår væk.

I kører videre til Mok Fah-vandfaldet, hvor I kan tage en svømmetur i det forfriskende kolde vand, inden I bliver kørt til landsbyen Baan Pang Lun for at spise frokost. Når I har spist jer mætte, går turen videre ind i Huay Nam Dung National Park, hvor selve trekkingturen begynder.

I vandrer ad naturstier under kyndig vejledning af guiden, som kender området ud og ind. Guiden fortæller om floraen undervejs, og efter omkring to timer og formentlig med lidt sved på panden, kommer I frem til Baan Mae Jok, en af den mange etniske landsbyer, der ligger i dette afsides hjørne af Thailand.

Landsbyen bebos af karenfolket, der oprindeligt stammer fra Myanmar og i sin tid kom til Thailand som flygtninge.

Den thailandske regering tillod denne og andre stammer at slå sig ned i højlandet, og i dag lever de – om ikke isoleret – så i hvert fald langt væk fra det moderne liv i storbyerne. De har til en vis grad bevaret deres oprindelige traditioner og klæder sig efter bestemte regler, så man f.eks. kan aflæse deres ægteskabelige status.

I kigger jer omkring i landsbyen sammen med guiden og deltager måske i nogle aktiviteter med beboerne.

Om aftenen spiser I en lokal middag, og herefter indlogerer I jer spartansk i et fællesrum på en madras med myggenet og uden elektricitet. I vælger nok at gå tidligt i seng for at være klar, når solen står op.

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag

Her skal i bo

thailand - thailand_regnskov_02 Inkluderet i prisen
Chiang Mai

Homestay (Mae Taeng)

thailand - chiang mai_trekking_08

Dag 5

Trekking og møde med elefanter

Når hanen galer, står I op og spiser morgenmad i landsbyen, og herefter fortsætter trekkingturen.

I skal gå omkring fire timer til endnu en karenlandsby, Baan Pang Khao Laam. Det meste af tiden går I i skyggen af junglens høje, grønne træer.

Det er jeres guide, der disker op med frokost i dag. Han eller hun demonstrerer sine færdigheder og sørger for at tilpasse doseringen af chili, så I kommer helskindet igennem. I bruger også noget tid på at kigge jer omkring i landsbyen, og sidst på eftermiddagen ender I nede ved floden, hvor landsbyens elefanter skal fodres og bades.

I spiser aftensmad i landsbyen og hygger jer omkring lejrbålet med guiden, som plejer at have jokes og anden underholdning i ærmet, og herefter går I til ro – igen er indkvarteringen simpel, men det er vilkårene her og den eneste måde, hvorpå man får den ægte oplevelse.

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag

Her skal i bo

thailand - thailand_regnskov_02 Inkluderet i prisen
Chiang Mai

Homestay (Mae Taeng)

I besøger endnu en karenlandsby i dag med god tid til at kigge jer omkring i landsbyen.

thailand - mae hong son_karenstamme_01 thailand - nordthailand_landsby_karen folket_01

Dag 6

Sejltur på floden, besøg hos minoriteter og tilbage til Chiang Mai

Igen vækkes I af hanegal og spiser morgenmad i landsbyen.

Herefter tager I plads på en tømmerflåde lavet af bambus for at glide stille og roligt ned ad Mae Tang River i et par timer, afhængig af vandstanden. I kommer frem til landsbyen Baan Pong Ngan, hvor lahustammen bor – en anden af de mange etniske befolkningsgrupper i området.  

I får en kort introduktion til deres levevis, inden I igen tager plads på tømmerflåden og sejler endnu et par timer til en landsby, der bebos af shanfolket, der også er kommet til området som flygtninge fra Myanmar. Her spiser I frokost, måske den berømte og meget velsmagende shan-nuddelsuppe, og herefter hentes I af en lastbil, der kører jer tilbage til civilisationen i Chiang Mai.

I kan nu nyde et dejligt hotelværelse og tage et bad, inden I går ud i byen for at spise middag på en af de mange skønne restauranter.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

thailand - baanthai village_pool_04 Inkluderet i prisen
Chiang Mai

Banthai Village

+
Swimming Pool+Ruen T Opgradering
Chiang Mai

Tamarind Village

+
thailand - chiang mai_mae tang floden_01

Dag 7

Chiang Mai – Krabi, badeferien begynder

Efter en sidste morgen i det nordlige Thailand hentes I af en chauffør, der kører jer til lufthavnen, hvorfra I flyver til Krabi.

Der står badeferie på programmet fra nu af, og I har to rigtigt gode muligheder, når det gælder hoteller i Krabi: Tubkaek Sunset Beach Resort (grundpakken) eller Dusit Thani Beach Resort (opgradering).

Begge hoteller ligger et stykke væk fra Ao Nang, hvor de fleste turister indlogerer sig, og det er helt bevidst. Ao Nang er meget travl, mens de nordlige strande er præget af fred og ro. Ao Nang er dog stadig inden for rækkevidde, hvis man vil ind og kigge på hurlumhejet.

I er fremme på jeres hotel i løbet af dagen. Glæd jer til at slå jer ned og nyde det storslåede panorama ud over Phang Nga-bugten med de maleriske kalkstensøer og det turkisfarvede hav.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Deluxe Pool View Udsigt Inkluderet i prisen
Krabi

Tup Kaek Sunset Beach Resort

+
DTKR Swimmingpool Droneshot 2 Opgradering
Krabi

Dusit Thani Beach Resort

+
Krabi Rayavadee Pool Pavillion 01 Opgradering
Krabi

Rayavadee

Krabi - væk fra de andre...

Krabi er et veludviklet turistmål med rigtigt mange besøgende.

I skal bo i den nordlige del af Krabi - væk fra turiststrømmen og med fabelagtig udsigt over Andamanerhavet og de smukke kalkstensøer i bugten.

I bliver indlogeret på Tupkaek Sunset Beach Resort som ligger dejligt i strandkanten. 

thailand - tup kaek sunset beach resort_vaerelse_deluxe beachfront_01

Dag 8-10

Krabi, afslapning og mulighed for at se sig omkring

Efter mange kulturelle oplevelser i det nordlige Thailand er det oplagt at nyde stranden, dase i liggestolen og svømme i poolen eller i havet.

Den hvide sandstrand danner en smuk kontrast til det blå hav, de gråsorte klipper og de grønne palmer.  

Vil I ud og opleve noget, kan vi varmt anbefale jer at hyre en longtailbåd og sejle ud til nogle af øerne i Phang Nga-bugten for at snorkle mellem farverige fisk og koraller, og vil I opleve mere liv end jeres egen strand kan byde på, så tag en taxa til Ao Nang-stranden, hvor I finder masser af restauranter og butikker fyldt med brugskunst, smykker og andet godt. Køreturen tager ca. 30 minutter.

Fra Ao Nang kan I også besøge den skønne Railay Beach, en strand som man kun kan komme til med longtailbåd. Selve stranden er vanvittig smuk, her er mange gode restauranter, hvor I kan spise frokost, og så er stedet kendt for klatring.

I kan således se de modige klatrere hænge i en lillefinger på de stejle klipper, og det er også muligt selv prøve kræfter med disciplinen på nogle klippevægge, der er egnede til begyndere.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Deluxe Pool View Udsigt Inkluderet i prisen
Krabi

Tup Kaek Sunset Beach Resort

+
DTKR Swimmingpool Droneshot 2 Opgradering
Krabi

Dusit Thani Beach Resort

+
Krabi Rayavadee Pool Pavillion 01 Opgradering
Krabi

Rayavadee

thailand - koh ngai_02

Dag 11

Krabi – Koh Ngai

Rejsen går videre i dag – til skønne Koh Ngai, en af de øer, der ligger som perler på en snor i det sydlige Andamanerhav, og som ligner den drøm om en paradisø, der ofte rammer os, når det er mørkt og koldt i Danmark.

I bliver kørt til Pak Meng Pier, en tur på omkring 1,5 time, og her går I ombord i en af de store speedbåde, der fungerer som færger her i øhavet. Overfarten tager omkring 30 minutter.

Jeres hotel på Koh Ngai er en sand perle! Thanya Beach Resort ligger direkte på stranden og med den smukkeste udsigt ud over øhavet.

 • Morgenmad

Her skal i bo

thailand - thanya_beach_resort__pool_02 Inkluderet i prisen
Koh Ngai

Thanya Beach Resort

Kristian_Knub_310

Kristian Krogh Knub

Tlf. 4526 0000
Mandag - fredag 10 - 15

thailand - koh ngai_02 thailand - chiang mai_te plantage_01

Dag 12-15

Koh Ngai, dage i paradis

Der er ingen veje på Koh Ngai – alt foregår nede i strandkanten, og har I lyst til at foretage sig noget, så vil det være noget med at sejle ud til de nærliggende øer for at snorkle og bade.

En helt særlig oplevelse kan I få på en sejltur til naboøen Koh Mook, hvor den berømte Emerald Cave ligger. Ved lavvande kan man svømme ind gennem en 70 meter lang og bælgravende mørk tunnel, der munder ud i et drømmesyn af en smaragdgrøn lagune med en kridhvid sandstrand. Hvis I står tidligt op en dag, kan I måske undgå ”trængsel” i tunnelen – spørg evt. hotellet om, hvornår det er bedst at gøre turen.

Det bør også være en daglig foreteelse at gå en tur langs stranden.

Måske spotter I en restaurant på en af de andre resorts, som I får lyst til at prøve, eller I møder en lokal bådejer, som tilbyder jer en sejltur mod en beskeden hyre.

 • Morgenmad

Her skal i bo

thailand - thanya_beach_resort__pool_02 Inkluderet i prisen
Koh Ngai

Thanya Beach Resort

thailand - koh mook_emerald cave_01

Tag på besøg i Emerald Cave på naboøen Koh Mook. I svømmer ind gennem en mørk tunnel og belønnes med dette syn. Tag turen om morgenen - så undgår I myldretiden.

Dag 16

Koh Ngai og hjemrejse

Det er blevet tid til at vinke farvel til paradiset for denne gang. I løbet af dagen skal I med speedbåden tilbage til fastlandet, hvor en bil venter på at køre jer til Krabis internationale lufthavn. I flyver til Bangkok, hvorfra flyet mod Danmark afgår omkring midnat med ankomst tidlig morgen på dag 17.

 • Morgenmad

Dag 17

Ankomst til Danmark

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ayoe 02

Ayoe Leth Christensen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

thailand - thailand_strand stol_01

Strandferie i Khao Lak Thailand Individuel rejse

Med fast base i skønne Khao Lak nyder I en 5-stjernet strand og et et 4-stjernet hotel. Mange muligheder for udflugter. 

Khao Lak (14 nætter) Attraktive priser på faste afgange
Thailand Andamanerhavets Perler Koh Yao Noi Hotel Dame 01

Andamanerhavets perler Thailand Individuel rejse

Oplev 3 skønne perler med masser af lokal charme, skønne sandstrande, landsbyliv, smaragdgrønne oaser og gode hoteller. 

Koh Lanta (6 nætter) Koh Kradan (3) Krabi (5) Attraktive priser på faste afgange
thailand - Khanom_strand_02

Fra kyst til kyst Thailand Individuel rejse

Oplev Andamanerhavet i vest og Siambugten i øst på hver sin side af flydende resort i fortryllende Khao Sok National Park.

Khao Lak (5 nætter) Khao Sok National Park (2) Khanom (7)
thailand - the bush camp_elefant_02

Tre i én: Elefanter, templer og tropeø Thailand Individuel rejse

På denne rejse får I noget af det bedste af Thailand. I oplever kongebyen Chiang Mai, elefanter i flot natur på glamping, Koh Lantas strandparadis og slutter af i betagende Bangkok.

Chiang Mai (2 nætter) The Bush Camp (2) Chiang Mai (2) Koh Lanta (6) Bangkok (2)
Par der snorkler i Thailands klare vand

Tre på stribe Thailand Individuel rejse

Denne rejse er den perfekte sommerklassiker Glæd jer til at se - eller gense de tre skønne bountyøer, Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan og bo i boutiquehoteller direkte på stranden.

Koh Samui (5 nætter) Koh Tao (4) Koh Phangan (5)
thailand - khao sok nationalpark_12

Oplevelser i naturen Thailand Individuel rejse

Det gode strandliv og spændende naturoplevelser i Khao Sok National Park med indlogering på et flydende resort. 

Khao Lak (5 nætter) Khao Sok National Park (2) Koh Yao Noi (7) Attraktive priser på faste afgange

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)