Andamanerhavets perler
Download katalog over rejsen

17 dage fra 16.695 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Thailand Andamanerhavets perler

Individuel rejse 17 dage fra 16.695 kr.

4.5   (1.503 anmeldelser)
thailand - similan_andamaner havet_snorkling_strand_01

Oplev tre fantastiske øperler med helt forskellige stemninger

Her er turen til Thailand til jer, der sætter pris på at opleve barfodsluksus på ikke én, men hele tre paradisøer, hvor fællesnævneren er fantastiske strande og hyggelige resorts direkte ud til havet. Her nyder du afslapning i tropiske paradis kombineret med mulighed for god mad, spændende udflugter og et turkisgrønt Andamanerhav - den perfekte ferie.

thailand - koh lanta udflugt mangrove_03
thailand - koh kradan_dykning_01

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Koh Lanta, Koh Kradan og Krabi
 • Barfodsluksus i smukt marineområde
 • Resort direkte på stranden
 • Komfortable bungalows med airconditon
 • Inkl. alle transporter
thailand - krabi_strand_baad_01

Luksus vest for fastlandsthailand

I bor komfortabelt i moderne bungalows med aircondition, og alle resorts på rejsen har naturligvis swimmingpool.

I lægger ud med fem nætter på Koh Lanta på AVANI + Koh Lanta, et resort, som ligger på den skønne Klong Dao-strand med pragtfulde solnedgange om aftenen.

Herefter sejler I til Koh Kradan - en smuk sejltur på ca. 1½ time. Glæd jer her til at nyde The Sevenseas Resort, et hyggeligt strandhotel med kun 38 værelser. De sidste fire nætter tilbringer I i Krabi på det fantastiske resort Dusit Thani på den smukke og rolige strand Klong Muang.

I skal kort sagt holde 15 dages ferie i et af Thailands allersmukkeste marineområder.

thailand - thailand_mageloese andamanerhavet

Turen i overblik

By nætter Overnatning
Koh Lanta 6 nætter: Koh Lanta 6 Avani+ Koh Lanta Krabi Resort
Koh Kradan 3 nætter: Koh Kradan 3 The Sevenseas Resort
Krabi 5 nætter: Krabi 5 Dusit Thani Beach Resort +

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal I bo

Ring til os, hvis I ønsker andre hoteller. I kan opgradere ét eller flere steder.

Avani Plus Koh Lanta Krabi Resort Exterior Aerial Reggae Bar And Beach Inkluderet i prisen
Koh Lanta

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

I er garanteret et ophold i topklasse på dette skønne resort på den thailandske ø Koh Lanta.

Se hotel
thailand - Sevenseas_Drone_01 Inkluderet i prisen
Koh Kradan

The Sevenseas Resort

Se hotel
DTKR Swimmingpool Droneshot 2 Inkluderet i prisen
Krabi

Dusit Thani Beach Resort

+
Se hotel

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Krabi. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

thailand - krabi_01_HF
thailand - krabi_haengekoeje_01

Oplev Thailand på 2 minutter

Vi har haft en super oplevelse, der adskiller sig fra de andre rejser til Thailand, som vi har haft.

Hans Christen Egede Jensen, Vordingborg
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Thailand
thailand - sevenseas resort_bar_02

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Jeres rejse begynder i Københavns Lufthavn i løbet af dagen. Herfra flyver I til Bangkok i Thailand, hvor I efter en mellemlanding fortsætter til Krabi. Læn jer tilbage i flysædet og se en film og få også noget søvn, så I er nogenlunde friske, når I ankommer. Også mulighed for provinstilslutning i Danmark.

thailand - thailand_mageloese andamanerhavet
thailand - sevenseas resort_strand_18 thailand - dusit thani_04

Dag 2

Ankomst til Krabi og videre til Koh Lanta

Ved ankomsten til Krabi Lufthavn mærker I  allerede den behagelige thailandske varme slå imod jer, når I forlader flyet – det lover godt for de næste to uger.

Når I har hentet jeres bagage, bliver I mødt af Stjernegaards engelsktalende guide, der sørger for transport til Koh Lanta – en tur på ca. 2½ time inklusive en kort færgeoverfart.

I løbet af formiddagen ankommer I planmæssigt til jeres resort, der ligger lige ned til en skøn, hvid sandstrand. Så snart I er tjekket ind og har fundet jer til rette, kan I hoppe i badetøjet og tage en svømmetur i det vidunderlige Andamanerhav. Udover at svømme er der også mange andre muligheder for at boltre sig i havet, som for eksempel at sejle i havkajak eller I kan selv arrangere speedbådture til små besøg på naboøerne, som ikke ligger langt væk.

Koh Lanta består af to øer og er lang og smal og velsignet med en række fantastiske strande, hvor ferien indfinder sig helt af sig selv. Hovedbyen hedder Saladan og ligger på den nordlige spids. Her er stemningen afslappet og befolkningen imødekommende. 

Færre turister betyder også, at de store fastfoodkæder ikke har etableret sig endnu, men der er masser af hyggelige restauranter, hvoraf mange af dem er bygget på pæle i vandet.

Saladan har et mindre natmarked i et hyggeligt centrum med ca. 40-50 forretninger, der tilbyder alt fra T-shirts til elektronik og briller.

Her skal i bo

Avani Plus Koh Lanta Krabi Resort Exterior Aerial Reggae Bar And Beach Inkluderet i prisen
Koh Lanta

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

thailand - lanta old town_koh lanta_02

Koh Lanta er både strand og by. Hvis I vil se andet end strand, så besøg Lanta Old Town og oplev lidt lokalt kolorit.

Dag 3-7

Koh Lanta, oplevelser på egen hånd og evt. udflugt med kajak

Bemærk venligst: De foreslåede udflugter er ikke inkluderet i rejsens pris, men skal tilkøbes.

Andamanerhavet viser sig fra sin bedste side her på Koh Lanta, og I har god tid til at nyde strandlivet, bade i havet, slappe af ved poolen, og hvad I ellers har lyst til. 

Der er flere udflugtsmuligheder på øen: Udflugt med kajak på havet, Nationalparken med grotterne for de adrætte og eventyrlystne, elefantsafari i junglen midt på øen og selvfølgelig et besøg i den hyggelige gamle havneby, Ban Ko (Lanta Old Town).

Området omkring Koh Lanta er spækket med små tropeøer, som man også kan lave sin egen udflugt til, hvis man lejer en motorbåd med en kaptajn. Mange øer er beboede, mens andre er en del af marineparken, der blev stiftet i 1990.

Her er der gode snorkelmuligheder og fantastisk dykning, måske noget af det bedste i Thailand.

I kan også blot nyde stranden ved jeres resort og den smukke udsigt til Andamanerhavet.

Får I lyst til at spadsere en tur, ligger hovedbyen Saladan kun et par kilometer fra jeres hotel , hvor I kan handle på natmarkedet og spise en middag, måske på en af de gode fiskerestauranter, der ligger på pæle i vandet.

Har I lyst til at lære at lave thaimad, så tilbyder flere af hotellerne kokkeskoler, hvor I kan lære at dosere de stærke krydderier på den helt rigtige måde, og midt på øen kan I udforske junglen og klatre i højlandet.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Avani Plus Koh Lanta Krabi Resort Exterior Aerial Reggae Bar And Beach Inkluderet i prisen
Koh Lanta

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

thailand - andamaner havet_speedbaad_01

Dag 8

Koh Lanta - Koh Kradan

Det er blevet tid til at skifte scene til lilleputøen Koh Kradan, der ligger syd for Koh Lanta.

I bliver hentet på hotellet og kørt til Khuan Tung Ku-færgelejet sydpå, hvor I hopper på båden, som skal sejle jer til Koh Kradan.

Efter små to timers sejlads ankommer I til den lille fredelige ø, hvor I endnu engang kan dyppe jer i Andamanerhavets klare vand. Jeres hotel, The Sevenseas Resort, ligger direkte på stranden med noget af det bedste snorkling i Thailand lige uden for din dør - og en fantastisk udsigt til Koh Mook, en anden charmerende lilleputø. 

På Koh Kradan kan I glæde jer til nogle afslappede og gode dage på dette lille charmerende strandresort.

 • Morgenmad

Her skal i bo

thailand - Sevenseas_Drone_01 Inkluderet i prisen
Koh Kradan

The Sevenseas Resort

Vi elsker Thailand!

Thailand har udviklet sig meget gennem de seneste årtier, og der er strandområder, hvor turismen er blevet massiv - desværre på bekostning af den thailandske charme.

Men der er heldigvis også masser af steder, hvor vi møder det uspolerede Thailand. Det er disse steder, vi selv holder så meget af, og som er skyld i, at vi vender tilbage igen og igen.

thailand - dusit thani_06

Dag 9-10

Koh Kradan, oplevelser på egen hånd

På Koh Kradan kan I naturligvis vælge bare at slappe af og nyde den dejlige strand lige foran resortet.

Hvis I derimod mere er i humør til at opleve noget, er der rigtigt gode muligheder for at tage på udflugter til paradisøerne lige omkring øen.

Som mange andre steder i Thailand venter der fantastiske oplevelser under havoverfladen, hvor du kan opleve et sammensurium af koraller i alverdens farver og iagttage mærkværdige dyr gennem dykkermasken, mens I flyder rundt i det turkisgrønne hav. Marineparkens landskab er dog særligt enestående her, da det er præget af de hundrede meter høje kalkstensklipper, der står ranke og majestætiske som grønne toppe i et surrealistisk smukt undersøisk landskab.

I kan evt. vælge en tur i havkajak, hvor I sejler omkring Koh Kradan i mageligt tempo eller tage på udflugt til flagermusgrotterne på naboøen. Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med gode idéer.

Måske vil I blot nyde The Sevenseas Resort, hvor der overalt er kælet for detaljerne på det lille førsteklasses strandresort. Restaurant, strandbar og poolområdet på stranden er opført i lækre materialer, og maden er værd at rejse efter.

I disse unikke omgivelser har The Sevenseas Resort skabt den ideelle balance mellem moderne bekvemmeligheder og eksotisk øluksus.

Nyd hele herligheden og find den indre ro, mens I sidder komfortabelt på Koh Kradans bedste stykke strand, hvor zebrafiskene plasker veloplagt få meter fra stranden.

 • Morgenmad

Her skal i bo

thailand - Sevenseas_Drone_01 Inkluderet i prisen
Koh Kradan

The Sevenseas Resort

The Sevenseas Resort på Koh Kradan ligger helt ned til vandet. Opgradér evt til Beachfront Villa og nyd havudsigten fra terrassen

thailand - sevenseas resort_beach front villa_04 thailand - sevenseas resort_strand_26

Dag 11

Koh Kradan - Krabi

I bliver nødt til at løsrive jer fra Koh Kradan i dag, hvor rejsen går videre til Krabi inde på fastlandet.

Men fortvivl ikke, der venter noget godt på det luksuriøse Dusit Thani Beach Resort, der ligger skønt ned til Andamanerhavet.

I bliver transporteret ind til fastlandet i båd, og her venter en bil på at køre jer det sidste stykke til Dusit Thani, der ligger i fred og ro på Klong Muang-stranden i Krabi, et godt stykke væk fra Ao Nang-stranden, som er Krabis turistmæssige centrum. Det er lidt anderledes forhold, I skal bo under her i Krabi. Dusit Thani er et stort hotel med mange faciliteter og dermed en god kontrast til det lille og hyggelige Sevenseas Resort på Koh Kradan, hvor I lige har boet.

På Dusit Thani går alt op i en højere enhed, når I har alle tænkelige faciliteter til rådighed, hele to pools ned imod stranden, de bedste restauranter og udsigt til et af Thailands smukkeste naturscenerier med flere hundrede meter høje kalkstensklipper, der rejser sig lodret op ad Andamanerhavet.

Det giver helt nye dimensioner til den solnedgang, I kan nyde, når I er installeret i jeres dejlige værelser.

 • Morgenmad

Her skal i bo

DTKR Swimmingpool Droneshot 2 Inkluderet i prisen
Krabi

Dusit Thani Beach Resort

+
thailand - krabi_strand_01

Dag 12-15

Krabi, oplevelser på egen hånd

Bemærk venligst: De foreslåede udflugter er ikke inkluderet i rejsens pris, men skal tilkøbes.

Nyd hotellets gode faciliteter og den skønne strand og tag eventuelt en tur ind til Ao Nang, hvis I har lyst til at kigge i butikker og opleve turister i flok.

Railey Beach ligger også inden for rækkevidde, men denne skønne strand kan man kun komme til med båd. Når man er nået frem, kan man blandt andet prøve kræfter med klatring på stejle klippesider, hvis man har mod på det.

 • Morgenmad

Her skal i bo

DTKR Swimmingpool Droneshot 2 Inkluderet i prisen
Krabi

Dusit Thani Beach Resort

+
thailand - krabi_haengekoeje_01

I Krabi er der smukke strand - og klippemotiver, hvor du end kigger hen, når du er ved havet.

Dag 16

Krabi og hjemrejse

I køres til Krabis internationale lufthavn for at begynde jeres hjemrejse om eftermiddagen/tidlig aften med en enkelt mellemlanding undervejs.

 • Morgenmad

Dag 17

Ankomst til Danmark

Efter flyveturen ankommer I til Danmark om morgenen.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Stine Sørensen 03

Stine Solbjerg Sørensen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

NYHED! Sri Lanka Sigiriya 15

Unikke Sri Lanka Sri Lanka Individuel rejse

Udforsk smukke Sri Lanka med privat bil og chauffør, når I oplever Sigiriya Rock, Ella, junglesafari i Gal Oya Valley og skøn strandferie i Bentota.

Sigiriya (2 nætter) Gal Oya Valley (3) Ella (2) Galle (2) Bentota Beach (4)
Thailand Andamanerhavets Perler Koh Yao Noi Hotel Dame 01

Andamanerhavets perler Thailand Individuel rejse

Oplev 3 skønne perler med masser af lokal charme, skønne sandstrande, landsbyliv, smaragdgrønne oaser og gode hoteller. 

Koh Lanta (6 nætter) Koh Kradan (3) Krabi (5) Attraktive priser på faste afgange
sri lanka - minneriya nationalpark_leopard_02

Det klassiske Sri Lanka Sri Lanka Individuel rejse

Oplev Sri Lanka med privat bil og chauffør. Masser af UNESCO-verdensarv, kør i tog gennem temarkerne i det smukke højland, tag på safari og slut af med badeferie.

Sigiriya (2 nætter) Kandy (2) Ella (2) Yala (2) Mirissa (5)
Langkawi Overview

Livet på Langkawi Malaysia Individuel rejse

Fordyb jer i Langkawis saftiggrønne jungle og fascinerende kontraster fra de lyse sandstrande til de mørke grotter og nyd livet til fulde på øens bedste strande.

Langkawi (10 nætter)
bali - ubud_ceremoni_42

Mageløse oplevelser Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Udforsk naturen, kom tæt på befolkningen og slap af på stranden. Rejs på faste afgange til en rigtig god pris.

Candi Dasa (3 nætter) Ubud (4) Sanur (7)
Afrejsedato
08. mar. 2024 kr. 11.955 Udsolgt
22. mar. 2024 kr. 13.770 Udsolgt
27. mar. 2024 kr. 13.770 Udsolgt
19. apr. 2024 kr. 11.955 1 plads tilbage
03. maj 2024 kr. 11.955 1 plads tilbage
17. maj 2024 kr. 11.955 Udsolgt
21. jun. 2024 kr. 13.950
25. jun. 2024 kr. 13.990
28. jun. 2024 kr. 14.595
02. jul. 2024 kr. 14.950 1 plads tilbage
05. jul. 2024 kr. 14.875 Udsolgt
09. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
12. jul. 2024 kr. 14.875 1 plads tilbage
16. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
19. jul. 2024 kr. 14.875 Udsolgt
23. jul. 2024 kr. 14.950 4 pladser tilbage
26. jul. 2024 kr. 14.875
30. jul. 2024 kr. 14.950
06. sep. 2024 kr. 13.750
20. sep. 2024 kr. 13.750
04. okt. 2024 kr. 12.490 Udsolgt
18. okt. 2024 kr. 11.685
01. nov. 2024 kr. 11.885
18. dec. 2024 kr. 15.960
22. dec. 2024 kr. 15.910
17. jan. 2025 kr. 11.745
31. jan. 2025 kr. 11.945
06. feb. 2025 kr. 11.945
13. feb. 2025 kr. 11.945
28. feb. 2025 kr. 11.945
07. mar. 2025 kr. 11.585
19. mar. 2025 kr. 11.585
05. apr. 2025 kr. 12.220
12. apr. 2025 kr. 11.945
02. maj 2025 kr. 10.860
24. maj 2025 kr. 10.860
20. jun. 2025 kr. 12.395
24. jun. 2025 kr. 12.755
27. jun. 2025 kr. 13.885
01. jul. 2025 kr. 14.325
04. jul. 2025 kr. 14.165
08. jul. 2025 kr. 14.325
11. jul. 2025 kr. 14.165
15. jul. 2025 kr. 14.325
18. jul. 2025 kr. 14.165
22. jul. 2025 kr. 14.325
25. jul. 2025 kr. 14.165
29. jul. 2025 kr. 14.325
05. sep. 2025 kr. 12.135
19. sep. 2025 kr. 12.135
03. okt. 2025 kr. 12.085
17. okt. 2025 kr. 11.885
03. nov. 2025 kr. 12.085
18. dec. 2025 kr. 15.175
22. dec. 2025 kr. 15.175
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.000+ anmeldelser)