Skip to main content

Rejser til Khao Yai National Park i Thailand

Thailand

thailand - khao yai national park_haew narok vandfald_01

I junglens brusende favn

Er en ferie i naturens favn noget for jer?

Set oppefra ligner Khao Yai et blomstrende broccolilandskab tilføjet rindende dråber, men nede i junglen virker naturen overvældende stor og altomfavnende, og naturens kræfter er både larmende og overraskende stille.

Nationalparken er en såkaldt monsunskov og en af Thailands største nationalparker, fyldt med bjergtagende naturscenerier.Her finder I intet mindre end 300 forskellige fuglearter samt et utal af spændende pattedyr, herunder elefanter, bjørne, mamak- og gibbonaber. Ja selv tigre og leoparder kan du møde, hvis I rejser til disse kanter af Thailand. 

Som prikken over i'et kan I vælge et spændende alternativ til et hotel - nemlig glamping, hvor I indkvarteres i luksustelte med udsigt til den smukke natur. 

Et af parkens store trækplastre er de mange vandfald, som ligger hist og pist som små yndefulde åndehuller i forskellige udformninger.

Det største af parkens vandfald er Haew Nerok, hvis vand fosser lodret ned ad en 80 meter høj bjergside, som var det brusende champagne, der rammer en lille sø omgivet af klipper, pyntet med grønt.

Et mindre, men måske mere ikonisk vandfald, er Haew Suwat, hvis fald på 20 meter er kendt fra filmen ’The Beach’ fra 2000.

Hertil finder I en række mindre vandfald og vandløb og nogle steder er det endda oplagt at tage en forfriskende dukkert.

Khao Yai er et formidabelt udgangspunkt for et par aktive dage i naturens nærhed. Rejser I, når det er vinter i Danmark fra november til april, vil I få mest sol og holde fødderne relativt tørre. I regntiden, særligt i september og oktober kan der være rigtig meget regn, hvorfor det ikke anbefales at trekke i Khao Yai på denne årstid.

Derfor skal I rejse til Khao Yai National Park

  • UNESCO-beskyttet monsunskov
  • Safarioplevelser med bl.a. elefanter 
  • Thailands smukkeste vandfald
thailand - khao yai national park_elefanter_02 thailand - khao yai national park_fugl kingfisher_01

Rejser til Khao Yai National Park

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

thailand - khao yai national park_haengebro_01

Denne tur til Thailand på floder gennem østens mystik er en af de BEDSTE/FANTASTISKE rejser, jeg har oplevet i mit liv. Jeg/vi fik utrolig meget for pengene. Programmet var rigtig indholdsrigt. På turen oplever man SÅ meget, så om aften er man mæt af indtryk og træt på en god måde

Pia, Odense Sø
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Khao Yai National Park

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)