Skip to main content

Rejser til Chiang Rai i Thailand

Thailand

thailand - chiang rai_mae kaung dam_01

Porten til Den Gyldne Trekant

Tag med på en rejse til Thailand, hvor natur og lokale oplevelser er i fokus.

Chiang Rai i det allernordligste Thailand er porten til Den Gyldne Trekant. Byen er omgivet af vild og frodig natur, ligesom man også her finder mange forskellige etniske stammer, der holder til i og omkring byen.

Byen var i en periode hovedstad i Lanna-kongedømmet, der bestod af Laos og Thailand, inden magten blev flyttet til Chiang Mai. Men selv om byen har en lang historie bag sig, er det alligevel en række nyere input, der kendetegner Chiang Rai.

I en rundkørsel i centrum ses et gyldent ur-tempel, der skruer op for et lystigt show med lyd og lys flere gange dagligt.

Den samme mand, som bidrog til den interessante trafikoplevelse, står også bag Wat Rong Khun-templet, også kendt som ’det hvide tempel’, som du sikkert også vil opleve på din ferie.

Her går kunst og tro op i en højere enhed, og det kan være en ganske dramatisk oplevelse at gå rundt blandt de aparte detaljer, der bl.a. omfatter flere hundrede spøgelsesagtige væsener, der rækker hænderne ud i desperation.

På en rejse til Chiang Rai er det ikke mindst oplagt at besøge stedet ved Mekongfloden, hvor man kan skue ud over Burma, Thailand og Laos på samme tid. Det sted, der også er kendt som Den Gyldne Trekant.

Klimaet i Chiang Rai er bedst fra november til april.

Regntiden løber fra juli til oktober, og særligt august og september er regnfulde, hvorfor det ikke anbefales at tage på trekking, hvis du rejser til Chiang Rai i denne periode.

Indkvarter dig på et godt hotel i centrum af byen og brug den centrale placering som springbræt til en række uforglemmelige oplevelser i det smukke Nordthailand.

Derfor skal I rejse til Chiang Rai

  • Den Gyldne Trekant (Laos og Cambodia)
  • Det uspolerede Nordthailand
  • Oplev Thailands etniske stammer
thailand - chiang rai_flod_02_HF thailand - Chiang rai_royal village_01

Rejser til Chiang Rai

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

thailand - chiang rai_rismark

Thomas Nielsen er med bl.a. sin erfaring fra rejsemålet blandt de 5 bedste rejseledere vi har oplevet gennem vores mange rundrejser. Han er med sin viden, rolige væsen og hjælpsomhed absolut en gevinst for Stjernegaard

Arne Gudbjerg, Kastrup
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Chiang Rai

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)