Skip to main content

Rejser til Koh Samui i Thailand

Thailand

thailand - koh samui_angthong_01

Sol, strand og kokospalmer ad libitum

Samui er Thailands andenstørste ø med masser af liv, især omkring strandene, og øen har de seneste år også opgraderet spisekortet markant med masser af gode spisesteder.

Øen var før i tiden dækket af kokospalmer, og fik deraf navnet Samui, som betyder kokospalme, og der er stadig masser af kokosproduktion på øen, selv om det nu er turismen, der er den største indtægtskilde her i det sydlige Thailand.

Når du rejser til Koh Samui, er det højst sandsynligt med badeferie for øje - for her venter i sandhed en herlig ferie med strande, sol og store oplevelser i vandkanten. 

Vil I dykke ned i det blå, plaske i overfladen med snorkelmasken på eller bare opleve det fortryllende strandliv, der hører sig til, er marinenationalparken Ang Thong i nærheden af Koh Samui et oplagt udflugtsmål.

Har I derimod brug for en stund i skyggen, er øens indre et forfriskende pust på en varm dag. Her er der både vandfald, smukke vandreruter og buddhaer gemt i den grønne jungle, og øen er tilstrækkelig stor til, at I også kan opleve en god dosis lokalt liv på jeres ferie.

Vores hoteller ligger primært på den nordlige Bophut-strand, hvor også Fisherman Village ligger med en hyggelig gågade, gode fiskerestauranter og små cafeer, samt på den rolige Maenam-strand. Men har I lyst til et større udbud af restauranter og shopping, tilbyder vi også hoteller på den travle Chaweng-strand og på den lidt roligere Lamai-strand.  

Øen byder på masser af smuk natur, men Koh Samui tiltrækker i særdeleshed et publikum med hang til oplevelser under vandet.

Glæd jer til et dejligt klima, der er lidt anderledes end klimaet i andre dele af Thailand. Vejret på Koh Samui er bedst fra januar til marts, men i modsætning til mange andre thailandske destinationer er vejret også udmærket fra maj til september, dog med lidt regn.

I oktober, november og december kan det regne kraftigt, og du kan altså opleve, at havet kan være uklart og uroligt, hvis du rejser til Koh Samui i denne periode.

Derfor skal I rejse til Koh Samui

  • Skønne strande med feriestemning
  • Snorkling i marinenationalpark
  • Stort udvalg af hoteller
thailand - koh samui way plai laem Tag ind på midten af øen, nærmere bestemt til Na Muang, hvor der er to vandfald i kort afstand fra hinanden.

Rejser til Koh Samui

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

thailand - ang thong_koh samui_01

Fantastisk sammensat rejse som forløb fuldstændig efter planen. Vi havde bedt om en rejse som skulle være vores livs rejse og det blev det.

Camilla
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på Koh Samui

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)