Skip to main content

Rejser til Chiang Mai i Thailand

Thailand

thailand - chiang mai_munk_lys_01

Uskyldsren storby højt mod nord

En rejse til Chiang Mai i Thailand er et godt alternativ til en storbyferie i Bangkok.

Chiang Mai er Thailands bud på en mere jomfruelig storby, hvilket dels skyldes bybilledet, der er præget af templer, munke og lokalt liv, såvel som det skyldes den grønne natur og bjergene, der omkranser byen. 

Et absolut - og nærmest uundgåeligt - must på din ferie er Doi Suthep-templet, der ligger højt hævet over byen. Her er messende munke og pilgrimme, og ikke mindst en formidabel udsigt over byen.

Ligesom templet er et besøg værd i sig selv, er det også porten til den smukke, grønne skov, der bl.a. huser Thailands 8. højeste bjerg, Doi Pui, en række fortryllende vandfald og et rigt dyreliv, herunder den sjældne krokodillesalamander.

Vil du have en rejse med endnu mere natur, er Chiang Mai udgangspunkt for en række spændende trekkingture af én til flere dages varighed gennem den grønne natur.

Byen er noget mindre end Bangkok, og de store oplevelser i den lille storby er aldrig langt fra dit hotel.

Tilbage i byen hersker en lokal stemning, præget af forskellige etniske minoriteter. De forskellige kulturer kommer både til udtryk på byens spændende markeder, på restauranterne, i gadebilledet og ikke mindst i de små landsbyer, der ligger i naturen omkring Chiang Mai.

Klimaet i Chiang Mai er bedst fra november til april. Regntiden løber fra juli til oktober, og særligt august og september er regnfulde, hvorfor det ikke anbefales at tage på trekking, hvis du rejser til Chiang Mai i denne periode.

Derfor skal I rejse til Chiang Mai

  • Idyl i det smukke Nordthailand
  • Etniske minoriteter i bjergene
  • Doi Suthep - eventyrligt tempel
thailand - chiang mai_pagode_03 thailand - chiang mai_befolkning_munke_02

Rejser til Chiang Mai

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

thailand - chiang mai_doi inthanon_udsigt_04

Vi har simpelthen kun roser :-) Morten er bare helt suveræn. Han var utroligt imødekommende og havde totalt styr på alt uanset hvad vi spurgte om eller bad ham arrangere. Han må absolut kaldes en super- rejseleder.

John, Hesselager
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Chiang Mai

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)