Essensen af Thailand
Download katalog over rejsen

17 dage fra 14.945 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Thailand Essensen af Thailand

Individuel rejse 17 dage fra 14.945 kr.

4.5   (1.503 anmeldelser)
thailand - chiang mai_munk_lys_01

Det autentiske nordlige Thailand, Bangkoks storbyliv og Krabis strandparadis

Denne rejse dækker det autentiske Nordthailand, den sprudlende hovedstad Bangkok og strandparadiset ved Krabi. Kort sagt essensen af Thailand – og den er smækfyldt med oplevelser.

thailand - chiang mai_marked_01
thailand - bangkok_wat pho_aften_03

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Alle Thailands højdepunkter
 • Oplev det nordlige og bjergrige Thailand
 • Ophold i spændende Bangkok
 • På på stranden i Krabi
 • Håndplukkede hoteller
 • Gode muligheder for opgradering
thailand - krabi_udflugt_hotsprings tiger_01

Et komplet indtryk af Thailand - oppefra og ned

I begynder i Chiang Mai, en af landets gamle kongebyer og tidligere hovedstad, som er omgivet af en prægtig, bjergrig natur.

Her skal I bo tæt på det historiske centrum, og I har god tid til at udforske byen og tage på udflugt i naturen, besøge etniske folkeslag i bjergene, cykle langs rismarker og mange andre skønne ting. Dette er det autentiske nordlige Thailand, hvor traditionerne holdes i hævd, og hvor den smukke lanna-arkitektur dominerer billedet.

Næste stop på rejsen er Bangkok, hvor både templer og tuk-tukker venter. I skal bo midt i det autentiske Chinatown – dog med mulighed for opgradering til shoppingdistriktet omkring Siam Square eller det eksklusive område ned til Chao Phraya-floden. I har god tid til at opleve mange forskellige sider af byen, herunder at tage på cykelture, fare vild i de snævre gader, shoppe på både markeder og i marmorbelagte shoppingcentre, nyde en stille stund i templet og meget mere…

Efter store oplevelser i Nordthailand og Bangkok, venter der en badeferie ved Andamanerhavet. I skal bo i Krabi, men i en rolig del langt væk fra masseturismen – på et dejligt resort med udsigt til de karakteristiske kalkstensøer, der skyder lodret op ad havet.

Her kan I gå barfodet i sandet, svømme i havet eller poolen og slappe af i solen eller i skyggen, hvis I foretrækker det.

I kan klatre på stejle klipper ved den nærliggende Railay Beach og shoppe i Ao Nangs mange butikker.

Hermed er ringen sluttet, og I har oplevet essensen af Thailand. I rejser på egen hånd, men naturligvis med Stjernegaard i ryggen, og hvis I ønsker det, arrangerer vi gerne udflugter for jer i både Chiang Mai, Krabi og Bangkok.

thailand - thailand_essensen af thailand

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Chiang Mai 4 nætter: Chiang Mai 4 Banthai Village + Tamarind Village +
Bangkok 3 nætter: Bangkok 3 Grand China Hotel + Chatrium Hotel Riverside Avani Plus Riverside Bangkok Hotel Anantara Riverside Bangkok Resort
Krabi 7 nætter: Krabi 7 Tup Kaek Sunset Beach Resort + Dusit Thani Beach Resort + Rayavadee

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal I bo

Ring til os, hvis I ønsker andre hoteller. I kan opgradere ét eller flere steder.

Swimming Pool+Ruen T Opgradering
Chiang Mai

Tamarind Village

+

Fantastisk boutique-stil resort i hjertet af Chiang Mais maleriske centrum, inden for bymuren og omgivet af flere af de bedst bevarede templer og helligdomme i byen.

Se hotel
thailand - baanthai village_pool_04 Inkluderet i prisen
Chiang Mai

Banthai Village

+
Se hotel
Bangkok Grand China Sky Bar 03 Inkluderet i prisen
Bangkok

Grand China Hotel

+
Se hotel
Chatrium Riverside Pool 01 Opgradering
Bangkok

Chatrium Hotel Riverside

Se hotel
Pool I Solopgang Opgradering
Bangkok

Avani Plus Riverside Bangkok Hotel

Se hotel
thailand - 06 Anantara Riverside Bangkok_Swimming Pool Daylight Opgradering
Bangkok

Anantara Riverside Bangkok Resort

Se hotel
Deluxe Pool View Udsigt Inkluderet i prisen
Krabi

Tup Kaek Sunset Beach Resort

+
Se hotel
DTKR Swimmingpool Droneshot 2 Opgradering
Krabi

Dusit Thani Beach Resort

+

Dusit Thani er et dejligt luksushotel beliggende på Klong Muang-stranden i Krabi.

Se hotel

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Thailand. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

thailand - chiang mai_tempel_trapppe_munk_01_HF
thailand - krabi udflugt sejltur_08

Oplev Thailand på 2 minutter

Vi havde den mest fantastiske rejse til Thailand, som var vores første tur til Østen, men bestemt ikke den sidste! Hvor var det skønt som debutanter på et fremmed kontinent at føle sig så godt taget af hele vejen igennem vores tur.

Christina Christensen, Aabybro
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Thailand
thailand - andamaner havet_01

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Rejsen begynder i Københavns Lufthavn, hvor I tjekker ind og flyver til Chiang Mai i Thailand med en enkelt mellemlanding undervejs. På rejsen er det bare at læne jer tilbage og tage for jer af flyets store udbud af film og underholdning og derudover nyde flyrejsen og udsigten til alle de gode oplevelser, der venter. 

thailand - thailand_essensen af thailand
thailand - krabi_hav_baad_01 thailand - chiang mai_tempel_01

Dag 2

Ankomst til Chiang Mai

Ved ankomst i Chiang Mai bliver I mødt af jeres chauffør, der kører jer ind til centrum af byen, hvor I indkvarteres på et dejligt hotel.

Har I valgt grundpakken, skal I bo på Banthai Village, der ligger i gåafstand til den historiske gamle bydel – har I opgraderet jeres ophold, skal I bo helt inde bag bymuren i den allerældste del af byen.

Glæd jer til at gå ud i byen og opleve det autentiske nordlige Thailand og til jeres første måltid fra det velsmagende thaikøkken.

Her skal i bo

thailand - baanthai village_pool_04 Inkluderet i prisen
Chiang Mai

Banthai Village

+
Swimming Pool+Ruen T Opgradering
Chiang Mai

Tamarind Village

+
thailand - chiang mai_doi inthanon_pagode_03
thailand - baanthai village_pool aften thailand - tamarind village_pool_03

Øverst: Nyd en vandretur i den højt liggende Doi Inthanon-nationalpark. Nederst: Chiang Mai skal I bo på Banthai Village (tv) på Tamarind Village (th), hvis I ønsker at bo luksuriøst.

Dag 3-5

Chiang Mai, oplev Nordthailands sande sjæl på spændende udflugter

Vi har et meget stort udflugtsprogram, som I kan plukke fra, mens I opholder jer i Chiang Mai, hvor dygtige engelsktalende guider viser jer Nordthailands sande sjæl.

I kan f.eks. besøge Doi Inthanon, Thailands højst beliggende nationalpark og tage på vandretur i den smukke natur med besøg hos nogle af de mange etniske stammer, der lever i bjergene uden for Chiang Mai.

En tur på kokkeskole, hvor I lærer at dosere de gode krydderier, er også en mulighed, eller hvad med at besøge et hjem for pensionerede elefanter, shoppe amok på et af de mange lokale markeder eller tage en dejlig cykeltur i den landlige idyl?

Et must, mens I bor i det nordlige Thailand, er at besøge Doi Suthep-templet, som ligger uden for byen – højt oppe med storslået udsigt over bjergene og Chiang Mai. Det er et af Thailands vigtigste templer, og her er en forunderlig stemning af munke, der messer, og klokker der bimler, mens lokale pilgrimme går rundt om de guldbelagte helligdomme.

Doi Suthep er et af Thailands vigtigste templer

Besøget på templet kan kombineres med et kig indenfor i et af kongefamilien vinterresidenser, der er bygget i den smukke lanna-stil, som er karakteristisk for Nordthailand.

Udflugterne kan købes hjemmefra – så er I sikre på plads, men I kan naturligvis også vælge at opleve alle herlighederne på egen hånd.

 • Morgenmad

Her skal i bo

thailand - baanthai village_pool_04 Inkluderet i prisen
Chiang Mai

Banthai Village

+
Swimming Pool+Ruen T Opgradering
Chiang Mai

Tamarind Village

+
thailand - chiang mai_munk_03

Dag 6

Chiang Mai – Bangkok

Efter nogle dage i det charmerende Nordthailand går turen til Bangkok.

En af Asiens absolut mest charmerende byer, der er kendt for god mad, tuk-tuk'er og et charmerende leben, der aldrig sover. 

I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i centrum af byen. Grundpakken inkluderer Grand China Hotel, der som navnet antyder ligger i den spændende og meget autentiske Chinatown.

Herudover har I mulighed for at opgradere til det eksklusive Pathumwan Princess, der ligger midt i byens bedste shoppingområde, eller til Chatrium Riverside, hvis luksuriøse værelser byder på en fremragende udsigt over Chao Phraya-floden, som er byens livsnerve.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Bangkok Grand China Sky Bar 03 Inkluderet i prisen
Bangkok

Grand China Hotel

+
Chatrium Riverside Pool 01 Opgradering
Bangkok

Chatrium Hotel Riverside

Pool I Solopgang Opgradering
Bangkok

Avani Plus Riverside Bangkok Hotel

thailand - 06 Anantara Riverside Bangkok_Swimming Pool Daylight Opgradering
Bangkok

Anantara Riverside Bangkok Resort

thailand - bangkok_grand palace_18

Dag 7-8

Bangkok, på oplevelse i den sprudlende by

Bangkok er efter vores mening en af Sydøstasiens allerskønneste storbyer, og I har god tid til at opleve den.

Der er mange muligheder, og I kan vælge at tilkøbe udflugter med engelsktalende guider hjemmefra eller at opleve det hele på egen hånd.

Blandt de aktiviteter, vi tilbyder i byen, er et besøg i Grand Palace, kongepaladset som er et must, når man er i Bangkok. Der er en eventyrlig stemning inden for murene med guldbelagte templer, tronsal og mange andre imponerende bygninger, og I skal huske at kigge forbi den lille, grønne Emerald Buddha, som er landets absolut helligste ikon.

Byen har mange andre smukke og interessante templer: ved siden af Grand Palace kan I f.eks. besøge Wat Pho, som er hjem for den store liggende buddha, og ned til Chao Phraya-floden ligger Wat Arun, morgengryets tempel, hvis gyldne spir glimter ekstra i solopgangen. En af vores yndlingsudflugter i byen er Bangkok by night – med tuk-tuk gennem byen, hvor I introduceres til lækker streetfood og forskellige seværdigheder, som er særligt indtagende om aftenen. 

Vi har også indtil flere cykelture at tilbyde jer. Selvom Bangkok er stor, kommer man forbavsende hurtigt ud i små bysamfund, hvor man kan cykle stille og roligt og iagttage autentisk hverdagsliv. Samme oplevelse kan man få på en sejltur gennem klongerne, som de kaldes – de mange kanaler der leder ud til Chao Phraya-floden.

Langs kanalerne leves livet stille og roligt, og man glemmer helt, at man befinder sig i en millionby.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Bangkok Grand China Sky Bar 03 Inkluderet i prisen
Bangkok

Grand China Hotel

+
Chatrium Riverside Pool 01 Opgradering
Bangkok

Chatrium Hotel Riverside

Pool I Solopgang Opgradering
Bangkok

Avani Plus Riverside Bangkok Hotel

thailand - 06 Anantara Riverside Bangkok_Swimming Pool Daylight Opgradering
Bangkok

Anantara Riverside Bangkok Resort

thailand - bangkok_chinatown_04
thailand - bangkok_tuk tuk_01 thailand - bangkok biking_01

Der er et hav af muligheder for gode oplevelser i Bangkok. Vi har et stort udflugtsprogram, som I kan plukke fra, hvis I vil opleve byen med engelsktalende lokalguide.

Dag 9

Bangkok – Krabi, indkvartering ud til Andamanerhavet

Rejsen går nu videre sydpå, og I flyver til lufthavnen i Krabi, hvor en chauffør venter på at køre jer til et dejligt hotel, som ligger i passende afstand fra de områder i Krabi, hvor der kommer mange turister.

Glæd jer til at stikke fødderne i sandet og hoppe i poolen eller i havet til en forfriskende svømmetur.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Deluxe Pool View Udsigt Inkluderet i prisen
Krabi

Tup Kaek Sunset Beach Resort

+
DTKR Swimmingpool Droneshot 2 Opgradering
Krabi

Dusit Thani Beach Resort

+
Krabi Rayavadee Pool Pavillion 01 Opgradering
Krabi

Rayavadee

I Krabi skal I bo på det skønne Tupkaek Sunset Beach Resort, medmindre I ønsker at opgradere til Dusit Thani Beach Resort

thailand - krabi_haengekoeje_01 thailand - tup kaek sunset beach resort_pool_01

Dag 10-15

Krabi, dejlig badeferie og mulighed for spændende aktiviteter

I har masser af tid til at nyde strandlivets glæder her ved Andamanerhavet.

I kan dase i skyggen med en god bog, sole jer, gå lange ture i vandkanten og hoppe i bølgerne, når I skal afkøles. Måltiderne kan indtages på resortet eller på en af de lokale restauranter i nærheden.

Vi har flere udflugter med engelsktalende guider at byde på, mens I bor i Krabi. Hører I til de fysisk aktive, kan vi f.eks. tilbyde en kombineret cykel- og vandretur ind i det grønne bagland eller en klatretur for begyndere ved Railay Beach, hvor klatrere fra hele verden dyrker deres passion på de stejle klippevægge.

Uanset om I vil klatre eller ej, så synes vi, at I skal tage en tur til Railay Beach, som er en skøn strand, hvortil man kun kan komme med båd. Den ligger virkeligt smukt og har mange gode restauranter, så det er oplagt at spise frokost, mens I er her.

I kan også tage en aftentur ind til Ao Nang Beach, som inkluderer både middag og kabaret, og i Ao Nang kan I også stillet en eventuel shoppetrang i de mange små butikker med souvenirs, smykker, tøj og diverse andre uundværlige ting.

Når I har været i Ao Nang, vil I uden tvivl nyde at komme tilbage til jeres egen strand, som er meget mere stille og meget mere idyllisk. 

 • Morgenmad

Her skal i bo

Deluxe Pool View Udsigt Inkluderet i prisen
Krabi

Tup Kaek Sunset Beach Resort

+
DTKR Swimmingpool Droneshot 2 Opgradering
Krabi

Dusit Thani Beach Resort

+
Krabi Rayavadee Pool Pavillion 01 Opgradering
Krabi

Rayavadee

thailand - snorkling_thailand_01

Dag 16

Krabi - Danmark

I dag er det desværre blevet tid til at vende hjem efter en skøn ferie i Thailand. I flyver til Danmark med en enkelt mellemlanding undervejs.

 • Morgenmad

Dag 17

Ankomst til Danmark

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ayoe 02

Ayoe Leth Christensen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

thailand - chiang mai_munke_06

På floder gennem Østens mystik Thailand Rundrejse med dansk rejseleder

Det uspolerede nord, stammekulturer, gamle kongeriger, pulserende storbyliv i Bangkok og mulighed for strandferie. 

4.8   (1.038 anmeldelser)
10-25 deltagere
Afrejsedato
30. okt. 2024 kr. 18.990
30. okt. 2024 kr. 21.190 Inkl. forlængelse
11. nov. 2024 kr. 19.995
11. nov. 2024 kr. 22.195 Inkl. forlængelse
18. dec. 2024 kr. 24.590
18. dec. 2024 kr. 28.995 Inkl. forlængelse
05. jan. 2025 kr. 22.995
05. jan. 2025 kr. 25.195 Inkl. forlængelse
08. jan. 2025 kr. 22.995
08. jan. 2025 kr. 25.195 Inkl. forlængelse
15. jan. 2025 kr. 23.495
15. jan. 2025 kr. 25.695 Inkl. forlængelse
19. jan. 2025 kr. 23.495
19. jan. 2025 kr. 25.695 Inkl. forlængelse
22. jan. 2025 kr. 23.995
22. jan. 2025 kr. 25.695 Inkl. forlængelse
29. jan. 2025 kr. 23.995
29. jan. 2025 kr. 26.195 Inkl. forlængelse
02. feb. 2025 kr. 23.995
02. feb. 2025 kr. 26.195 Inkl. forlængelse
05. feb. 2025 kr. 23.995
05. feb. 2025 kr. 26.195 Inkl. forlængelse
09. feb. 2025 kr. 23.995
09. feb. 2025 kr. 26.195 Inkl. forlængelse
12. feb. 2025 kr. 23.995
12. feb. 2025 kr. 26.195 Inkl. forlængelse
16. feb. 2025 kr. 23.995
16. feb. 2025 kr. 26.195 Inkl. forlængelse
19. feb. 2025 kr. 23.995
19. feb. 2025 kr. 26.195 Inkl. forlængelse
26. feb. 2025 kr. 23.995
26. feb. 2025 kr. 26.195 Inkl. forlængelse
05. mar. 2025 kr. 21.495
05. mar. 2025 kr. 23.695 Inkl. forlængelse
12. mar. 2025 kr. 22.995
12. mar. 2025 kr. 25.195 Inkl. forlængelse
09. apr. 2025 kr. 22.995
09. apr. 2025 kr. 25.195
Se rejse
NYHED! thailand - koh lanta_udflugt_koh rok_01

Øhop til Koh Lanta, Koh Jum og Koh Phi Phi Thailand Individuel rejse

Tag på øhop til nogle af de smukkeste øer i Thailands krystalklare Andamanerhav. I besøger Koh Lanta, Koh Jum og Koh Phi Phi. I bor på gode resorts lige på stranden. Mulighed for suveræn snorkling og dykning.

Koh Lanta (5 nætter) Koh Jum (3) Koh Phi Phi (4) Attraktive priser på faste afgange
thailand - thailand_strand stol_01

Strandferie i Khao Lak Thailand Individuel rejse

Med fast base i skønne Khao Lak nyder I en 5-stjernet strand og et et 4-stjernet hotel. Mange muligheder for udflugter. 

Khao Lak (14 nætter) Attraktive priser på faste afgange
Thailand Andamanerhavets Perler Koh Yao Noi Hotel Dame 01

Andamanerhavets perler Thailand Individuel rejse

Oplev 3 skønne perler med masser af lokal charme, skønne sandstrande, landsbyliv, smaragdgrønne oaser og gode hoteller. 

Koh Lanta (6 nætter) Koh Kradan (3) Krabi (5) Attraktive priser på faste afgange
thailand - Khanom_strand_02

Fra kyst til kyst Thailand Individuel rejse

Oplev Andamanerhavet i vest og Siambugten i øst på hver sin side af flydende resort i fortryllende Khao Sok National Park.

Khao Lak (5 nætter) Khao Sok National Park (2) Khanom (7)
thailand - the bush camp_elefant_02

Tre i én: Elefanter, templer og tropeø Thailand Individuel rejse

På denne rejse får I noget af det bedste af Thailand. I oplever kongebyen Chiang Mai, elefanter i flot natur på glamping, Koh Lantas strandparadis og slutter af i betagende Bangkok.

Chiang Mai (2 nætter) The Bush Camp (2) Chiang Mai (2) Koh Lanta (6) Bangkok (2)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)