Skip to main content

Rejser til Koh Chang i Thailand

Thailand

thailand - koh chang_strand_01

Udforsk Elefantøens hemmeligheder

Tag med på en rejse til Thailands fortryllende udkant. Thailands tredjestørste ø, Koh Chang, bedre kendt som Elefantøen, er et populært rejsemål hos de unge, de gamle og alle derimellem.

Det skyldes ikke mindst øens pæne størrelse, der giver plads til ’partystrande’ såvel som næsten øde strandstrækninger med fred og ro.

Øen har status som nationalpark, og med det hører både jungle, bjerge og et henrivende marineliv. Hvad enten I ønsker at nyde jeres ferie ved de gode strande, svømme i vandfald, vandre gennem det grønne eller nyde synet af koraller og farverige fisk, er Koh Chang et oplagt rejsemål, og det er virkelig svært at kede sig. Selv den største eventyrer vil blive svært begejstret for øens alsidige natur, som kan udforskes i dagevis, uden det bliver trivielt.

Fra Koh Chang er det oplagt at tage en bådtur til nogle af de omkringliggende øer syd for Koh Chang og I kan eventuelt vælge at kombinere jeres rejse med ophold på Koh Kood og Koh Mak. Men glem endelig ikke snorkelmasken.

Stjernegaards hoteller og resorts på Koh Chang ligger på øens vestkyst, hvor der er et pænt udvalg af gode restauranter samt en formidabel solnedgang over Siambugten.

Det perfekte sted for jer, der skal på parferie, på badeferie eller familieferie.

Koh Chang lokker med et behageligt klima, hvor vejret er bedst, når det er vinter i Danmark fra november til april. Regntiden løber fra juli til oktober, hvor der må forventes en del regn og høje bølger.

Derfor skal I rejse til Koh Chang

  • Mange skønne strande
  • Frodig regnskov og nationalpark
  • Kombinér med Koh Kood og Koh Mak 
thailand - koh chang_strand_02 thailand - koh chang_strand_04

Rejser til Koh Chang

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

thailand - koh chang_strand_05

Det har været et på alle måder særdeles godt ophold, hvor alt det praktiske omkring transport, fungerede uden problemer. Turen har på alle måder været value for money, så vi glæder os allerede til den næste oplevelse, med et produkt fra jeres organisation.

Mette & Bjarne
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på Koh Chang

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)