Skip to main content

Rejser til Koh Tao

Thailand

thailand - koh tao_strand_01

Drømmen om sandkorn - og meget mere!

Selv om Thailand bugner med formidable strandmotiver og snorkeloaser, så er der alligevel ét sted, der er særligt eftertragtet.

Et sted, der tager kampen op med strandene, som man forestiller sig kun findes på Maldiverne og Seychellerne.

Det sted er øen Koh Tao, der ligger et par timers sejlads fra naboøerne Koh Samui og Koh Phangan – en treenighed af skønne øer, der i øvrigt let kan kombineres på samme rejse. Man kan også komme til Koh Tao direkte fra fastlandet, hvis man vil træde ind i strandkulissen fra fantasiens verden.

Da Koh Tao ligger lidt længere væk end de to naboøer, er her naturligt lidt færre mennesker, og det er gerne et andet klientel, der vælger at besøge øen. Her er masser af lettere, små vandreture på menuen, hvis ikke fødderne sidder fast i de lækre sandstrande.

Begiv jer ud i den skønne natur og bliv væk med vilje. Øen er på størrelse med Anholt, så helt væk bliver I heldigvis ikke.

Det er oplagt at vende blikket mod havets dybder, når man bor på Koh Tao, for det er noget af et fortryllende liv, der udspiller sig under de lette bølger. For garvede dykkere er det muligt at dykke med hvalhajer eller ned til underjordiske grotter, mens de knap så garvede kan begynde dykkerkarrieren i de bedste forhold.

Man kan man besøge øgruppen Nang Yuan på dagsture, hvor snorkling kan kombineres med en vandretur til et udsigtspunkt med et smukt kig over området.

Der er stor forskel på, om I bor på hotel på den travle vestkyst, hvor bådende kommer ind, og hvor Maehaad- og Sairee-strandende er, eller på den mere stille øst- og sydøstlige kyst. Her findes smukke bugter og de fineste sandstrande, og her kan I finde et helt stille sted, uden barer og kun få restauranter.

Vejret på Koh Tao egner sig perfekt til solskinsferie fra januar til september – i modsætning til mange andre thailandske destinationer. Netop derfor er Koh Tao en særligt populær destination i juli og august. I oktober og november regner det en del, hvorfor det ikke anbefales at rejse til Koh Tao i denne periode.

Koh Tao er altså det perfekte udgangspunkt for jer, der gerne vil have lidt af det hele på jeres ferie.

Det er øen til jer, der ønsker en afslappende strandferie med plads til store oplevelser i den smukke natur – over og under vandet.

 

Derfor skal I rejse til Koh Tao

  • Snorkling i marine nationalpark
  • Hyggelige, små hoteller 
  • Kombinér fx med Samui og Phangan
thailand - koh tao_strand_05 thailand - koh tao_strand_06

Rejser til Koh Tao

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

thailand - thailand_dykning_09

Det har været et på alle måder særdeles godt ophold, hvor alt det praktiske omkring transport, fungerede uden problemer. Turen har på alle måder været value for money, så vi glæder os allerede til den næste oplevelse, med et produkt fra jeres organisation.

Mette & Bjarne
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på Koh Tao

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)