Bangkok, River Kwai og badeferie i Hua Hin
Download katalog over rejsen

17 dage fra 16.965 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Thailand Bangkok, River Kwai og badeferie i Hua Hin

Individuel rejse 17 dage fra 16.965 kr.

4.5   (1.503 anmeldelser)
thailand - bangkok_chinatown_12

Tre fantastiske oplevelser

Tag med os til Thailand og få tre fantastiske oplevelser på din ferie her - alt sammen inden for en køreafstand af maksimalt tre timer. Denne rejse byder på meget forskelligartede oplevelser med fokus på Bangkoks pulserende liv, noget af den smukkeste natur, Thailand kan byde på, historiske rammer og luksuriøs badeferie sidst på ferien.

thailand - hintok river camp_front_04
thailand - bangkok_chinatown_04

Hvorfor vælge denne rejse

 • Glamping i River Kwai
 • Storby stemning i Bangkok og badeferie i Hua Hin
 • Gode priser og garanterede afgange i højsæsonen
 • Det rigtige valg til en familie ferie
thailand - river kwai_solopgang_01

Bangkok, glamping og badeferie i Hua Hin

Det første sted, I besøger, er Bangkok og byens autentiske Chinatown, hvor Østens mystik findes lige uden for hotellets svingdør. På en guidet gåtur i Chinatowns smalle gyder oplever I et sandt bombardement af dufte og lyde og en stemning, der er svær at beskrive.

I skal naturligvis også opleve det gamle, eventyrlige kongepalads, Grand Palace, og det pulserendebackpacker-område omkring Khao San Road. Måske når I også at vende et shoppingcenter, inden I begiver jer videre.

Næste sted er det billedskønne naturområde omkring River Kwai små to timers kørsel vest for Bangkok. Med base i et luksuriøst safaritelt (naturligvis med rigtige senge) i den skønne Hintok River Camp oplever I junglen med en symfoni af fuglefløjt i ørerne, og fra longtail-båden, når I sejler op ad floden for at besøge Mon-stammens landsby.

Samtidig kommer I helt tæt på de historiske rammer for et mørkt, men meget fascinerende kapitel fra 2. Verdenskrig, hvor 14.500 allierede krigsfanger og 100.000 asiatiske tvangsarbejdere mødte deres skæbne, mens de byggede jernbanen og broen over floden Kwai. Når I ikke er ude på oplevelser, slapper I af i eventyrlige omgivelser i camp'en, som ligger kilet inde mellem floden og junglen. Her sænker roen sig, når solen går ned og cikaderne tager over.

Det sidste sted på denne rejse ligger 2½ timers kørsel sydpå ved Hua Hin, Thailands kongelige ferieby. Når I har tjekket ind på det 4+-stjernede Wora Bura Hua Hin Resort & Spa lige uden for byen, begynder badeferien.

I kan nu stikke fødderne i sandet og nyde de skønne faciliteter på resortet, der er bygget i smuk kolonistil.

I kan tage resortets shuttlebus ind til byen og tjekke markederne ud, spise på byens fiskerestauranter, få en velgørende massage eller tage på lokale udflugter.

Alle tre steder - også i camp'en - er det muligt at lave opredning til børn, så denne tur er også velegnet til familier, som har lyst til at opleve mageløse Thailand på en rejse, der kombinerer spændende oplevelser og badeferie.

thailand - thailand_mageloese oplevelser

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Bangkok 2 nætter: Bangkok 2 Grand China Hotel + Pathumwan Princess Hotel + Chatrium Hotel Riverside
River Kwai 3 nætter: River Kwai 3 Hintok River Camp
Hua Hin 9 nætter: Hua Hin 9 Wora Bura Hua Hin Resort & Spa Centara Grand Beach Resort & Villas

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal I bo

Ring til os, hvis I ønsker andre hoteller. I kan opgradere ét eller flere steder.

thailand - pathumwan princess_exterior_01 Opgradering
Bangkok

Pathumwan Princess Hotel

+

Dette lækre hotel ligger midt på Siam Square, Bangkoks fashionable shoppingområde.

Se hotel
Bangkok Grand China Sky Bar 03 Inkluderet i prisen
Bangkok

Grand China Hotel

+
Se hotel
Chatrium Riverside Pool 01 Opgradering
Bangkok

Chatrium Hotel Riverside

Se hotel
thailand - hintok river camp_front aften_01 Inkluderet i prisen
River Kwai

Hintok River Camp

Se hotel
thailand - wora bura_pool_06 Inkluderet i prisen
Hua Hin

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

Se hotel
Chbr Railway Pool 01 Opgradering
Hua Hin

Centara Grand Beach Resort & Villas

Se hotel

Alt hvad Stjernegaard har sørget for var perfekt. Vi er blevet hentet, bragt og hjulpet på vej hver gang vi er flyttet til ny destination - og hver gang til aftalt tid. Vi talte med andre der var knap så heldige med deres danske rejsebureau, og kunne kun sige at med Stjernegaard har alt fungeret som lovet og planlagt.

Inge & Henrik, Borup
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger
thailand - river kwai_tog_04

Dagsprogram

Dag 1

Danmark - Bangkok

I flyver direkte til Bangkok med et enkelt stop undervejs. På flyet er der god benplads og et omfattende underholdningsprogram i de private skærme i sæderne, som findes på alle flyets klasser. Mad og drikkevarer er naturligvis gratis om bord.

thailand - thailand_mageloese oplevelser
thailand - bangkok_grand palace_08 thailand - erawan national park_vandfald_07

Dag 2

Ankomst Bangkok og byvandring

Efter paskontrollen og bagageudlevering bliver I mødt i ankomsthallen af en repræsentant fra vores thailandske agent, som bringer jer og bagagen til hotellet, Grand China Hotel.

Undervejs får I gennem vinduerne i den svale bus med aircondition jeres første indtryk af den travle hovedstad. Transporttiden er 45 minutter. 

I mødes med jeres engelsktalende guide cirka kl. 10.00 for at tage hul på jeres første oplevelser i Bangkok. I skal vandre mellem de mange boder og markeder i de smalle gyder med farvestrålende skilte, eksotiske dufte, lyde, smage på lokale snacks og opleve en stemning, der er svær at beskrive. Her er I for alvor i en anden verdensdel. 

I kommer bl.a. en tur i Chinatowns hovedgade, hvor der ligger 200 guldforretninger, der fungerer som en slags bank for thaierne, idet guld er deres foretrukne opsparing. I de smalle gyder fornemmer man områdets flere hundrede år gamle historie i labyrinten af stræder, alle med deres særlige egenskab. I én gyde sælges sko - 35 butikker på hver 5-8 kvm, - i næste gyde er det ure, så en med krydderier, og en med bøger, osv, osv. I får også historien om, hvorfor begravelsesbutikken sælger Mercedes-biler og lystbåde i næsten naturlig størrelse bygget af trælister og papir. Næsen pirres af duften fra stribevis af restauranter, og på det trange marked ser I de mest forunderlige fisk, grønsager, friturestegte græshopper og andre lækkerier. Et fabelagtigt folkeliv og en eksplosion i dufte, lyde og farver. I det lille tempel, hvor alle beder guderne om lykke og rigdom, er selveste Buddha svær at finde gennem røgen fra de duftende røgelsespinde.

I er retur på hotellet ved frokosttid og har resten af dagen på egen hånd. Gå en tur i området eller slap af på hotellet, hvis I har behov for det oven på flyrejsen. Om aftenen kan I evt. indtage middagen på 25. etage på jeres hotel, Grand China Hotel.

Fra den roterende restaurant har I en helt fantastisk udsigt over floden og de oplyste templer.

Det har været en lang dag, og det er sandsynligt, at I går lidt tidligt i seng. Til gengæld er der gode chancer for, at I er friske og fri for jetlag, når I vågner næste morgen.

Her skal i bo

Bangkok Grand China Sky Bar 03 Inkluderet i prisen
Bangkok

Grand China Hotel

+
thailand - pathumwan princess_exterior_01 Opgradering
Bangkok

Pathumwan Princess Hotel

+
Chatrium Riverside Pool 01 Opgradering
Bangkok

Chatrium Hotel Riverside

thailand - bangkok_chinatown_02_HF
thailand - bangkok_skyline_01 thailand - bangkok_wat arun_tempel_06

Bangkok i tusmørke er et smukt syn, uanset hvilken side man betragter byen fra.

Dag 3

Bangkok, Grand Palace, Wat Pho og blomstermarked

Efter morgenmaden begiver I jer ud i Bangkoks myldretidstrafik.

Jeres guide følger med jer til flodtaxaen, som I stiger ombord på og sejler op mod Grand Palace. På vejen passerer I blandt andet et af byens mest kendte templer, Wat Arun, også kaldet Morgengryets Tempel, fordi solens første stråler fanges i glasmosaikken, der dækker den 81 meter høje pagode. Ellers er der fra flodtaxaen udsigt til hverdagsliv i storbyen og den travle trafik på selve floden, som fungerer som hovedfærdselsåre i byen. Store pramme sejler med byggematerialer, ris og andre varer, og flodbusser med larmende motorer bringer byens indbyggere til og fra arbejde.

Efter mindre end en halv times sejlads er I fremme ved byens største seværdighed, Grand Palace fra 1782, der repræsenterer noget af det fornemste inden for den gamle siamesiske kultur. Her boede de thailandske konger indtil 1946, og I skal kigge ind i en række fornemme bygninger med forgyldte spir og glitrende udsmykninger i nogle af de omkring 100 farvestrålende bygningsværker, der bliver brugt til vidt forskellige formål: begravelser, kroninger, som tronsal, til receptioner eller til at huse fornemme gæster og meget mere.

I besøger desuden Emerald Buddha Temple med nationens lykkebringende smaragd-buddha, som eksperter hævder med sikkerhed ikke er skåret ud af en smaragd (emerald), som navnet ellers lover, men derimod af grøn jade. Figuren regnes for at være Thailands helligste buddha-ikon. Emerald Buddha er kun 60-75 cm høj og anbragt i en glasboks 11 meter oppe, hvor den ikke er tydelig at se. Tre gange om året skifter den påklædning med hjælp fra et af kongehusets vigtigste medlemmer. Der er en dragt til den varme sæson, en anden til den køligere årstid og en munkekutte i regntiden.

Efter Grand Palace går I over vejen for at besøge en ikke mindre imponerende buddha-figur. I Bangkoks ældste tempel, Wat Pho fra 1788, møder I den enorme hvilende buddha, som er 15 meter høj og måler 46 meter fra issen til fodsålerne. Der er 1.000 figurer og billeder af buddhaer i forskellige situationer i templet, som også er fødestedet for den traditionelle thailandske medicin og massage, som man stadig underviser i på stedet.

Efter at have beundret den store hvilende buddha går I videre til det farvestrålende og pulserende blomstermarked, Pak Klong Talad. Markedet, der har åbent døgnet rundt, inviterer dets besøgende ind til en helt unik oplevelse, hvor blomster ligger i store stakke så langt øjet rækker. Her produceres størstedelen af de blomsterkranse, der bliver brugt overalt i Bangkok – blandt andet som offergaver i templerne.

Her får I mulighed for at lave jeres egen jasmin blomsterkrans, en såkaldt garland. Efter blomstermarkedet spiser I en dejlig lokal frokost.

Turen slutter her, og jeres guide giver råd til, hvordan I bedst kommer retur til hotellet eller alternativt videre ud i byen. Er der et shoppegen, der skal plejes, så tag en tur op til Siam Square, hvor de store shopping malls ligger side om side. Her finder I det kæmpestore MBK, som sælger stort set alt, og det "finere" Siam Paragon, som har rigtig mange internationale mærker. I MBK kan man gøre en rigtig god handel, mens prisniveauet i Siam Paragon kun ligger anelse under de danske priser. Til gengæld er udbuddet enormt.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

Bangkok Grand China Sky Bar 03 Inkluderet i prisen
Bangkok

Grand China Hotel

+
thailand - pathumwan princess_exterior_01 Opgradering
Bangkok

Pathumwan Princess Hotel

+
Chatrium Riverside Pool 01 Opgradering
Bangkok

Chatrium Hotel Riverside

Kvinde der sælger mad på madmarked i Bangkok
thailand - bangkok_marked_02 thailand - bangkok_grand palace_11

Glæd jer til at opleve Bangkoks kontraster, smukke seværdigheder og sprudlende gadeliv.

Alt fungerede helt perfekt, fra afrejse til hjemkomst. Alle pick-ups og rejser mellem øer var på plads og de udvalgte resorts/hoteller levede helt op til forventningerne.

Camilla, Bryrup

Vi havde den mest fantastiske rejse til Thailand, som var vores første tur til Østen, men bestemt ikke den sidste! Hvor var det skønt som debutanter på et fremmed kontinent at føle sig så godt taget af hele vejen igennem vores tur.

Christina Christensen, Aabybro

Alt svarede til forventningerne - og så kan man vist ikke forlange mere vel? Og vi vil klart anbefale Stjernegaard Rejser til andre.

Jette, Skælskør

Dag 4

Bangkok - Hintok River Camp

I dag går turen ud af storbyen og videre til det smukke område omkring den legendariske River Kwai.

I skal tidligt op - bussen kører fra hotellet mellem kl. 6.00 og 6.30 med kurs mod Kanchanaburi-provinsen, og I er fremme allerede ved 9-tiden. I skal nu tilbringe de næste tre dage i Hintok River Camp omgivet af storslået natur, bjerge, floder og jungle.

I besøger Jernbanemuseet, Krigsmuseet og kirkegården med de mange gravsteder fra 2. Verdenskrig. Her får I den grusomme historie om 60.000 allierede krigsfanger og 200.000 tvangsudskrevne asiater, der arbejdede omkring River Kwai med at bygge den 415 km lange jernbane, som man siger kostede et menneskeliv for hver svelle, der blev lagt. Omkring 14.500 af krigsfangerne og 100.000 af de asiatiske slavearbejdere døde af sygdomme, underernæring og det umenneskeligt hårde arbejde.

Det dramatiske afsnit fra 2. Verdenskrig kender mange fra filmen Broen over floden Kwai efter Pierre Boulles roman - og de fleste kan fløjte med på Malcolm Arnolds ørehængende melodi Colonel Bogey's March, som havde en fremtrædende plads i filmen. Men filmen er baseret på en bog, der ikke har meget med den frygtelige virkelighed at gøre, som krigsfangerne oplevede den her på stedet. Det vil I lære mere om her. Efterfølgende besøger I broen, der krydser floden Kwai, og som er en del af Death Railway.

I spiser frokost på en lokal restaurant, og herefter tjekker I ind i campen og indlogerer jer i de komfortable telte, som ikke har andet end teltdugen tilfælles med spidsteltet på en dansk campingplads. Teltene er mellem 26 og 33 kvm store, er møbleret med rigtige senge og har eget badeværelse med varmt vand, aircondition, elektricitet og en skøn terrasse, hvor man kan læne sig tilbage og nyde udsigten. Kort sagt den helt rigtige måde at bo i junglen på. Opholdet på Hintok River Camp inkluderer alle måltider og de udflugter, som er nævnt i programmet.

Er man en familie med børn, som ønsker at dele telt, er det muligt at lægge madrasser på gulvet ved siden af sengene i teltet, som i øvrigt står på pæle, så man ikke ligger direkte på jorden.

Efterfølgende begiver I jer videre til Hellfire Pass Memorial og vandrer ad en 4 km lang strækning gennem Hellfire Pass.

I dette smukke natursceneri knoklede de fysisk udmarvede fanger sig gennem klipper og stejle skråninger. Med dynamit, primitive redskaber som hammer, mejsel, skovl og de bare næver formede de bjerget, så jernbanen kunne passere.

I vil næppe tro jeres egne øjne, når I står her. Museet giver i lyd og billeder et godt indtryk af de forhold, som fangerne arbejdede og levede under. Et spændende og sørgmodigt sted, der gør indtryk.

Efter dagens strabadser smager aftenens hyggelige BBQ-middag i campen ekstra godt.  

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag

Her skal i bo

thailand - hintok river camp_front aften_01 Inkluderet i prisen
River Kwai

Hintok River Camp

Glamping! En spændende indkvarteringsform, der kombinerer luksus og camping

thailand - hintok river camp_front aften_01 thailand - hintok river camp_deluxe vaerelse_02

Dag 5

Besøg hos Mon-folket og i Lawa Cave

Efter en god morgenmad i campen kan du se frem til en sejltur med longtail båd, der tager jer op ad floden for at besøge Sai Yok Yai-vandfaldet og nationalparken.

Frokosten nyder I ved River Kwai Jungle Rafts, inden vi besøger Mon stammelandsbyen, hvor Mon-folket har boet i generationer. Mon-stammen er blot et af de mange etniske stammer, der lever i bjergene i dette område af Thailand. Mange af disse stammer, herunder Mon-stammen, kom oprindeligt fra Burma, men flygtede derfra, da Burma blev selvstændig i 1948. Indtil da havde de engelske koloniherrer holdt en beskyttende hånd over en række minoriteter i landet.

I Mon-stammens landsby får I et enestående kig til vilkårene for dette folk, som forsøger at holde fast i deres særlige traditioner. Landsbyen er ikke en turistattraktion, men et stykke hverdagsliv, og mange af beboerne vil formentlig være på arbejde i marken eller i skole for børnenes vedkommende, når I kommer forbi. Grib chancen, og tag den korte gåtur på den lette junglesti langs flodbredden for at komme til det fantastiske udsigtspunkt ved floden Kwai.

Om eftermiddag besøger I drypstenshulen Lawa Cave, hvor I kan udforske de mange rummelige kamre med stalaktitter og stalagmitter.

Efter besøget vender I tilbage til Hintok River Camp med longtail båd.

Her kan I hygge jer med at lave populære og lækre thailandske retter på Hintok madlavningskursus. Om aftenen tændes der bål rundt omkring i haven, og der serveres aftensmad fra en dejlig buffet.

 • Helpension

Her skal i bo

thailand - hintok river camp_front aften_01 Inkluderet i prisen
River Kwai

Hintok River Camp

thailand - Kanchanaburi_befolkning_boern_02

I Mon-stammens landsby får I et unikt indblik i vilkårene for dette folk, som forsøger at holde fast i deres særlige traditioner. Landsbyen er ikke en turistattraktion. Her leves livet i markerne og i skolen for børnenes vedkommende.

Dag 6

Fridag i Hintok River Camp

Der er forskellige muligheder for at tilkøbe aktiviteter denne dag, hvis I vil opleve andet end daseliv i camp'en. 

En af mulighederne er en tur til Erawan-nationalparken, som ligger i et meget naturskønt område, der er rigt på både grotter og vandfald. Der er i alt syv store fald, og alle kan gå med op til tredje plateau, hvor man også kan bade i poolen under vandfaldet. De friske kan vandre op til femte plateau, hvor vandet er turkisgrønt, og junglen omslutter det plaskende vandfald. Er fysikken helt i top, kan I fortsætte yderlige et par kilometer til toppen, hvorfra vandet falder omkring 100 meter ned fra den spektakulære klippe, der ligner en mytisk tre-hovedet elefant, Erawan, som har givet navn til nationalparken.

I kan leje kanoer eller på mere lokal vis sejle på floden på bambusrafter.

Det er ingen sag at sejle med strømmen, men mod strømmen er en ganske anden sag. Her skal der lægges kræfter i, hvis I da ikke laver en aftale med camp'en om at blive samlet op. Når I er tilbage, kan I forkæle jer selv og eventuelle ømme muskler med en massage i camp'ens lille spa.

Nyd en sidste aften i bålets skær med junglens hyggelige symfoni i ørerne.

 • Helpension

Her skal i bo

thailand - hintok river camp_front aften_01 Inkluderet i prisen
River Kwai

Hintok River Camp

thailand - erawan national park_vandfald_07

Dag 7

En tur på Dødens Jernbane og videre til Hua Hin

Efter morgenmaden kan I slappe af og nyde det sidste af stemningen i camp'en.

Klokken 11 tjekker I ud herfra og spiser frokost på camp-restauranten. I afslutter jeres besøg ved River Kwai med at stige om bord på toget, hvorefter I kører den historiske strækning på Dødens Jernbane og passerer den originale træbro, som de allierede krigsfanger blev sat til at konstruere. Togrejsen foregår i et sindigt tempo, og der er god tid til at nyde den smukke tur gennem dale og langs stejle bjergsider omgivet af et frodigt og dramatisk landskab, der matcher den skræmmende historie.

Cirka midt på eftermiddagen går turen videre mod Hua Hin (evt. via Bangkok). Køreturen er omkring tre timer, og afhængig af trafiksituationen forventer vi, at I er fremme senest ved 19-tiden.

Hua Hin er Thailands ældste feriemål, og det var Kong Rama VI, der så mulighederne i det skønne område.

I 1920'erne lod han opføre et palads, som han kaldte "Klai Klangwan" - direkte oversat "fjernt fra bekymringer", og mange andre thailandske velhavere har siden bygget huse her.

I tjekker ind på jeres dejlige værelse på 4+-stjernede Wora Bura Hua Hin Resort & Spa, der ligger lige uden for Hua Hin. Hotellet har gratis shuttlebusser ind til byen, og der ligger et lille marked i gåafstand fra hotellet.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

thailand - wora bura_pool_06 Inkluderet i prisen
Hua Hin

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

Chbr Railway Pool 01 Opgradering
Hua Hin

Centara Grand Beach Resort & Villas

Da japanerne havde besat Thailand i 42-43, ønskede de en jernbane fra Bangkok til Rangoon (Yangon) i Burma.

I afslutter jeres besøg ved River Kwai med at køre den historiske strækning på Dødens Jernbane.

Dag 8-15

Hua Hin

I har otte skønne dage til at dase i solen, svømme i poolen og slappe af, sådan som det passer jer.

Hotellet er bygget i smuk koloniarkitektur blandet med asiatisk stil med masser af detaljer, blandt andet smukt træskærerarbejde. I den frodige have ligger en smukt formet pool, der indbyder til svømmeture og tid i solen. 

Der er mange muligheder for aktiviteter i og omkring Hua Hin. Har I for eksempel lyst til at spille golf, så findes der mange fantastiske golfbaner inden for mindre end en halv times kørsel fra hotellet. Den nærmeste er landets ældste bane, Royal Hua Hin Golf Course, der grænser lige op til jernbanestationen inde i Hua Hin. En snorkletur til den nærliggende ø, Koh Talu, er også en mulighed.

Hua Hin by har et par seværdigheder: Den fine gamle jernbanestation i kolonistil og politistationen over for samt hotellet Centara Grand Beach Resort i det smukt istandsatte tidligere jernbanehotel. Kig indenfor - udgiften behøver ikke være mere end til en kop kaffe i "museet".

Hotellet med den storslåede lobby og det fine gamle inventar i teak, marmor og prangende prismelysekroner, samt den frodige park med de figurklippede buske er alt sammen imponerende. Det samme er verdens længste teaktræs-palads i klassisk thai-arkitektur, som Kong Rama VI lod opføre i 1920'erne, og som er åbent for offentligheden dagligt mellem kl. 8 og 16. De to øvrige royale boliger er godt skærmet af for nysgerrige turister.

Shopping er også en mulighed i Hua Hin. Der er gode muligheder for at fylde souvenirhylden derhjemme med forskelligt nips og brugskunst, og byens natmarked, som er åbent fra cirka kl. 17 til 23, er klart et besøg værd. Besøg også det nye flydende marked, Sam Phan Nam, som ligger på en kunstig sø og kanal skabt af driftige iværksættere i 2012. Her sælges alskens fødevarer, tøj og tingeltangel.

Når sulten melder sig, anbefaler vi jer at besøge en af de eksotiske fiskerestauranter, som står på pæle ud for byens mole mod havet.

Her spiser man godt og billigt i enkle, men charmerende omgivelser.

 • Morgenmad

Her skal i bo

thailand - wora bura_pool_06 Inkluderet i prisen
Hua Hin

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

Chbr Railway Pool 01 Opgradering
Hua Hin

Centara Grand Beach Resort & Villas

thailand - hua hin_strand_cykel_sunset_01
thailand - hua hin_kongepalads_03 thailand - hua hin_kyst_01

I har 6 dage til at nyde Hua Hin og omegn.

Dag 16

Fra Hua Hin til Bangkok og videre til Danmark

Det er tid til at sige farvel til Thailand og de skønne strande ved Hua Hin og sætte kursen imod Danmark. I løbet af dagen bliver I hentet og kørt til Bangkok lufthavn for at flyve hjem.  

 • Morgenmad

Dag 17

Ankomst København

I ankommer til København efter en forhåbentlig behagelig flyvetur fra Bangkok.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kristian_Knub_310

Kristian Krogh Knub

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

thailand - thailand_strand stol_01

Strandferie i Khao Lak Thailand Individuel rejse

Med fast base i skønne Khao Lak nyder I en 5-stjernet strand og et et 4-stjernet hotel. Mange muligheder for udflugter. 

Khao Lak (14 nætter) Attraktive priser på faste afgange
Thailand Andamanerhavets Perler Koh Yao Noi Hotel Dame 01

Andamanerhavets perler Thailand Individuel rejse

Oplev 3 skønne perler med masser af lokal charme, skønne sandstrande, landsbyliv, smaragdgrønne oaser og gode hoteller. 

Koh Lanta (6 nætter) Koh Kradan (3) Krabi (5) Attraktive priser på faste afgange
thailand - Khanom_strand_02

Fra kyst til kyst Thailand Individuel rejse

Oplev Andamanerhavet i vest og Siambugten i øst på hver sin side af to dages fuldt program i fortryllende Khao Sok National Park.

Khao Lak (5 nætter) Khao Sok National Park (2) Khanom (7)
thailand - the bush camp_elefant_02

Tre i én: Elefanter, templer og tropeø Thailand Individuel rejse

På denne rejse får I noget af det bedste af Thailand. I oplever kongebyen Chiang Mai, elefanter i flot natur på glamping, Koh Lantas strandparadis og slutter af i betagende Bangkok.

Chiang Mai (2 nætter) The Bush Camp (2) Chiang Mai (2) Koh Lanta (6) Bangkok (2)
Par der snorkler i Thailands klare vand

Tre på stribe Thailand Individuel rejse

Denne rejse er den perfekte sommerklassiker Glæd jer til at se - eller gense de tre skønne bountyøer, Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan og bo i boutiquehoteller direkte på stranden.

Koh Samui (5 nætter) Koh Tao (4) Koh Phangan (5)
thailand - khao sok nationalpark_12

Oplevelser i naturen Thailand Individuel rejse

Det gode strandliv og spændende naturoplevelser i Khao Sok National Park med indlogering på et flydende resort. 

Khao Lak (5 nætter) Khao Sok National Park (2) Koh Yao Noi (7) Attraktive priser på faste afgange

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)