Tre i én: Elefanter, templer og tropeø
Download katalog over rejsen

17 dage fra 18.905 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Thailand Tre i én: Elefanter, templer og tropeø

Individuel rejse 17 dage fra 18.905 kr.

4.5   (1.503 anmeldelser)
thailand - chiang mai_doi suthep_11

Oplevelser for enhver

Denne rejse byder på store oplevelser i skønne Thailand, hvor I får det autentiske liv på landet med flot natur og elefanter, de eksotiske dufte fra farvestrålende madmarkeder, den hektiske hovedstad og det afslappede strandliv ind under huden. Det her er rejsen til jer, der gerne vil have det hele på én rejse og stadig føle, at der er god tid til det hele – sådan som det naturligvis skal være på en ferie.

thailand - chiang mai_tempel_01
thailand - the bush camp_facade_02

Hvorfor vælge denne rejse

 • Ophold i Bushcamp og besøg i elefantpark
 • Eventyrlige nordthailand
 • Indenrigsfly inkluderet
 • Badeferie på Koh Lanta
 • 2 nætter i sprudlende Bangkok
 • Gode muligheder for lækre opgraderingshoteller 
thailand - koh lanta relax bay resort_strand_02

Oplev det autentiske Nordthailand, Koh Lantas strandliv og Bangkoks storbyliv

I kommer rundt i det autentiske Nordthailand, tager på glamping i luksustelt i frodig natur med elefanter, får feriepulsen helt ned i strandparadiset Koh Lanta, før I rykker videre til den sprudlende hovedstad Bangkok, hvorfra I flyver hjem efter nogle spændende dage her.

I indleder jeres Thailands-rejse i nord i byen Chiang Mai, landets tidligere hovedstad og en af landets gamle kongebyer, der ligger smukt omgivet af prægtig natur med frodige grønne bjerge. Her bor I tæt på byens ældste kvarterer i den gamle bydel, som er det ideelle udgangspunkt, når I udforsker byen. Derudover kan I også tage på udflugt i naturen, besøge etniske folkeslag i bjergene, cykle langs rismarker og mange andre skønne ting. Her får I færten af den autentiske thailandske folkesjæl, der stadig lægger vægt på traditioner og skikke ifølge de gamle overleveringer, og hvor den smukke lanna-arkitektur dominerer overalt.

Efter Chiang Mai har I to overnatninger i The Bush Camp i Elephant Hills omkring to timer udenfor Chiang Mai. Naturen her er smuk og rolig, og I oplever blandt andet helt tæt på, hvordan elefanternes førere, mahouterne, interagerer med elefanterne, som nu bor her som pensionærer efter et langt arbejdsliv. En dejlig livsbekræftende oplevelse, som I kan summe over, når I er tilbage i Chiang Mai for en enkelt aften og overnatning mere i byen, inden rejsen går sydpå.

Efter oplevelserne i Nordthailand venter nu en skøn badeferie på øen Koh Lanta i Andamanerhavet på den vestlige side af Thailands fastland. I bor kun få skridt fra det smukke turkise hav og den skønne sandstrand, der også byder på maleriske solnedgange ude over havet. Her taber I hurtigt fornemmelsen af tid, når I går barfodet i sandet, svømmer i havet eller poolen og slapper af i solen eller i skyggen, hvis I foretrækker det. Koh Lanta har også muligheder for flere udflugter, hvis I har lyst til det.

Fra øparadiset Koh Lanta går rejsen videre til busy Bangkok, hvor det hele går lidt hurtigere på den halve tid, men hvor det absolut også er muligt at finde charmerende tidslommer, hvor tiden er stået stille. I bor midt i det autentiske Chinatown – dog med mulighed for opgradering af jeres hotel for eksempel til det eksklusive område ned til Chao Phraya-floden.

Bangkok er en buffet af vilde byoplevelser med mange forskellige typer eventyr alt efter, hvad I mest er til.

I har mulighed for at tilkøbe en række af vores skræddersyede udflugter, hvor I for eksempel kan tage på cykelture, køre igennem byen i en tuk-tuk, fare vild i de snævre gader, shoppe på både markeder og i marmorbelagte shoppingcentre, nyde en stille stund i templet og meget mere…

På denne rejse rejser I på egen hånd, men naturligvis med Stjernegaard i ryggen. Hvis I ønsker det, opgraderer vi naturligvis gerne alle hoteller, og vi arrangerer også udflugter for jer i både Chiang Mai, Koh Lanta og Bangkok.

thailand - thailand_tre i en elefanter

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Chiang Mai 2 nætter: Chiang Mai 2 Banthai Village + Tamarind Village +
The Bush Camp 2 nætter: The Bush Camp 2 The Bush Camp by Elephant Hills +
Chiang Mai 2 nætter: Chiang Mai 2 Banthai Village + Tamarind Village +
Koh Lanta 6 nætter: Koh Lanta 6 Avani+ Koh Lanta Krabi Resort Layana Resort & Spa Pimalai Resort & Spa
Bangkok 2 nætter: Bangkok 2 Grand China Hotel + Chatrium Hotel Riverside Anantara Riverside Bangkok Resort

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal I bo

Ring til os, hvis I ønsker andre hoteller. I kan opgradere ét eller flere steder.

Swimming Pool+Ruen T Opgradering
Chiang Mai

Tamarind Village

+

Fantastisk boutique-stil resort i hjertet af Chiang Mais maleriske centrum, inden for bymuren og omgivet af flere af de bedst bevarede templer og helligdomme i byen.

Se hotel
thailand - baanthai village_pool_04 Inkluderet i prisen
Chiang Mai

Banthai Village

+
Se hotel
The Bush Camp Swimming Pool (1) Inkluderet i prisen
Chiang Mai

The Bush Camp by Elephant Hills

+
Se hotel
Avani Plus Koh Lanta Krabi Resort Exterior Aerial Reggae Bar And Beach Inkluderet i prisen
Koh Lanta

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

Se hotel
thailand - layana resort_pool_02 Opgradering
Koh Lanta

Layana Resort & Spa

Se hotel
Pool At Hillside Estate 3 Opgradering
Koh Lanta

Pimalai Resort & Spa

Se hotel
Bangkok Grand China Sky Bar 03 Inkluderet i prisen
Bangkok

Grand China Hotel

+
Se hotel
Chatrium Riverside Pool 01 Opgradering
Bangkok

Chatrium Hotel Riverside

Det skønne 4-stjernede Chatrium Hotel Riverside har en virkelig god og central beliggenhed helt ned til Chao Phraya-floden og er et særdeles godt valg til kræsne gæster.

Se hotel
thailand - 06 Anantara Riverside Bangkok_Swimming Pool Daylight Opgradering
Bangkok

Anantara Riverside Bangkok Resort

Se hotel

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Thailand. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

thailand - bangkok_tuk tuk_02
thailand - koh lanta_phi phi_udflugt_02

Oplev Thailand

Fantastisk sammensat rejse som forløb fuldstændig efter planen. Vi havde bedt om en rejse som skulle være vores livs rejse og det blev det.

Camilla
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Thailand
thailand - andamaner havet_01

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Afrejsen fra Danmark ligger i løbet af dagen, hvor I forlader Danmark og flyver imod Thailand og Chiang Mai efter en mellemlanding undervejs. På den lange flyrejse kan I sætte jer godt til rette i flysædet og slappe af og benytte jer af de mange muligheder for adspredelse med flyets store udbud af film og underholdning og derudover nyde udsigten til alle de gode oplevelser, der venter.

thailand - thailand_tre i en elefanter
thailand - the bush camp_elefant_01 thailand - koh lanta_kalkstensoer_01

Dag 2

Ankomst til Chiang Mai

Ved ankomsten til Chiang Mai lufthavn klarer I selv de enkle indrejseformaliteter og begiver jer udenfor lufthavnsbygningen, hvor Stjernegaards repræsentant står klar til at modtage jer. 

Repræsentanten sørger også for transport til jeres hotel, der ligger centralt i byen. Det tager ikke mere end cirka en halv time at køre til hotellet, og på vejen kan I fange de første glimt af folkelivet i denne populære nordthailandske by.

I skal bo på Banthai Village, der er et lille charmerende hotel med en hyggelig atmosfære, hvorfra I nemt kan spadsere til Chiang Mais gamle bydel.

Når I er kommet i stand på jeres værelse, kan I glæde jer til at begive jer ud blandt thailænderne for første gang og opleve det autentiske nordlige Thailand, evt. snuppe lidt godt at spise med en ret fra det velsmagende thai-køkken.

thailand - chiang mai_doi inthanon_pagode_03
thailand - baanthai village_pool aften thailand - tamarind village_pool_03

Øverst: Nyd en vandretur i den højt liggende Doi Inthanon-nationalpark. Nederst: I Chiang Mai skal I bo på Banthai Village (tv), eller I kan opgradere til Tamarind Village (th), hvis I ønsker at bo luksuriøst.

Her skal i bo

thailand - baanthai village_pool_04 Inkluderet i prisen
Chiang Mai

Banthai Village

+
Swimming Pool+Ruen T Opgradering
Chiang Mai

Tamarind Village

+

Dag 3

Chiang Mai, dagen på egen hånd, mulighed for spændende udflugter

Måske har I blot lyst til at drive rundt i Chiang Mai og betragte folkelivet, slå jer ned ved et gadekøkken og smage på de velsmagende retter herfra eller shoppe efter souvenirs på en af byen mange fascinerende markeder.

Udflugter kan købes hjemmefra – så er I sikre på plads, men I kan naturligvis også vælge at opleve alle herlighederne på egen hånd.

Oplev hellige Doi Suthep

Uanset hvad I foretager jer, mens I bor i byen, så er det et must, at I besøger Doi Suthep-templet, som ligger højt oppe uden for byen og med en fremragende udsigt over de omkringliggende bjerge og Chiang Mai. Der ligger mange templer i byen, som I også hurtigt vil opdage, når I spadserer rundt i byen, men Doi Suthep-templet er et af Thailands vigtigste templer. Man begyndte at bygge templet i 1386, efter sigende, fordi man manglede et værdigt sted at opbevare et helligt relikvie, som var en bensplint fra Buddahens skulder.

Så det er et helligt sted, og her er en forunderlig stemning af munke, der messer, og klokker der bimler, mens lokale pilgrimme går rundt om de guldbelagte helligdomme. Besøget på templet kan kombineres med et kig indenfor i et af kongefamiliens vinterresidenser, der er bygget i den smukke lanna-stil, som er karakteristisk for Nordthailand.

thailand - chiang mai_doi suthep_03
 • Morgenmad

Her skal i bo

thailand - baanthai village_pool_04 Inkluderet i prisen
Chiang Mai

Banthai Village

+
Swimming Pool+Ruen T Opgradering
Chiang Mai

Tamarind Village

+

Dag 4

The Bush Camp og første møde med elefanterne

Efter nogle begivenhedsrige dage i Chiang Mai og området omkring byen, er det tid til at begive jer videre til nye oplevelser, hvor det denne gang er elefanter, der spiller hovedrollen.

I bliver hentet på jeres hotel, og derefter kører I til The Bush Camp, der ligger syd for Chiang Mai. Køreturen tager omkring to timer, men det føles kortere, da det er en seværdig tur gennem det frodig landskab. I ankommer til campen op ad formiddagen og efter at være kommet i stand i jeres eget luksustelt, er det tid til at nyde en skøn frokost med delikate thairetter, hvorefter I er klar til dagens program.

Efter frokosten besøger I som det første elefantparken, hvor de tykhudede kæmper vandrer frit sammen med deres elefantførere, de såkaldte mahouts. I kommer helt tæt på elefanterne og hører mere om livet som elefantfører. Et erhverv, hvor hver dag leves i nær kontakt med naturen og elefanterne til et lydtæppe af tropefuglenes skræppen i trætoppene, mens mahouternes familier typisk arbejder i rismarkerne og væver deres egne klæder.

Når skyggerne bliver lange sidst på dagen, finder I hen til et udsigtspunkt på en af områdets bakketoppe. Her får I serveret grillede delikatesser og kolde forfriskninger med udsigt over Ping-floden og solnedgangen bag bjergene i horisonten.

I løbet af dagen får I tid til at slappe af i campens café med udsigt til elefanterne, der trasker rundt i naturen udenfor

Tilbage i campen har I tid til at slappe af på terrassen foran jeres luksustelt eller eventuelt tage en dukkert i poolen, inden der venter en middagsbuffet, hvor I kan nyde internationale retter og thaidelikatesser.

thailand - the bush camp_elefant_01

I The Bush Camp kommer I helt tæt på elefanterne og hører mere om, hvordan de lever her sammen med deres førere, de såkaldte mahouts.

 • Frokost
 • Middag

Her skal i bo

The Bush Camp Swimming Pool (1) Inkluderet i prisen
Chiang Mai

The Bush Camp by Elephant Hills

+

Dag 5

The Bush Camp, elefanternes morgenritual

I starter morgenen ud med en buffetmorgenmad, hvorefter turen går ud i skoven, hvor elefanterne allerede er begyndt at strække benene. Her får I en kop ægte, thailandsk kaffe og en ’kanom krok’, en kokospandekage, der ofte nydes som morgenmadssnack, mens I ser elefanterne få en morgenskyller af deres mahouts. Her hører I også mere om, hvordan der arbejdes med elefanterne i campen, hvor de gør en dyd ud af at sikre de enorme dyrs helbred og generelle velbefindende.

Eftermiddagen er til fri disposition, hvor I kan nyde jeres terrasse, den store, flotte pool, og om aftenen spiser I middag i campens restaurant.

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag

Her skal i bo

The Bush Camp Swimming Pool (1) Inkluderet i prisen
Chiang Mai

The Bush Camp by Elephant Hills

+
thailand - the bush camp_værelse_01
Elephants The Bush Camp Swimming Pool (1)

I The Bush Camp skal i bo i luksustelte, og der er adgang til en skøn pool med udsigt til landskabet i det nordlige Thailand.

The Bush Camp i Elephant Hills, hvor I kommer helt tæt på elefanterne.

thailand - the bush camp_elefant_02 thailand - chiang mai_bush camp elephant_bathing

Dag 6-7

The Bush Camp, sidste møde med elefanterne, retur til Chiang Mai

Om formiddagen har I endnu en mulighed for at møde elefanterne, inden I returnerer til campen, spiser den sidste frokost her, hvorefter I bliver kørt retur til Chiang Mai.

Her kan I nyde en hel dag, tage på oplevelser og spise middag på en af byens mange skønne restauranter, inden I fortsætter til til Koh Lanta.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

thailand - baanthai village_pool_04 Inkluderet i prisen
Chiang Mai

Banthai Village

+
Swimming Pool+Ruen T Opgradering
Chiang Mai

Tamarind Village

+
thailand - chiang mai_munk_03_hf

Fantastisk sammensat rejse som forløb fuldstændig efter planen. Vi havde bedt om en rejse som skulle være vores livs rejse og det blev det.

Camilla

Vi har haft en super oplevelse, der adskiller sig fra de andre rejser til Thailand, som vi har haft.

Hans Christen Egede Jensen, Vordingborg

Vi havde den mest fantastiske rejse til Thailand, som var vores første tur til Østen, men bestemt ikke den sidste! Hvor var det skønt som debutanter på et fremmed kontinent at føle sig så godt taget af hele vejen igennem vores tur.

Christina Christensen, Aabybro
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs flere udtalelser

Dag 8

Chiang Mai – Koh Lanta, badeferien begynder

I dag er det blevet tid til at begive jer videre på jeres rejse i Thailand, hvor ruten går sydpå.

Efter I har spist morgenmad og tjekket ud fra hotellet, henter en chauffør jer og kører jer til lufthavnen, hvorfra I flyver til Krabi, en tur på omkring to timer. Her venter endnu en chauffør på jer og jeres bagage for at køre jer den forholdsvis korte vej til Koh Lanta, hvor I undervejs også lige snupper en hurtig færgetur for at komme over til den smukke ø.

Fra nu af står der badeferie og afslapning på programmet i dette tropiske paradis. Glem alt om grå eftermiddage med byger, myldretidstrafik og arbejdsdeadlines og glæd jer til at begrave de bare fødder i fint, solvarmt strandsand og hoppe i poolen eller i havet til en forfriskende svømmetur, mens en kølig drink venter på jer ved jeres liggestol under strandparasollens skygge. De vidunderlige strande her ved det turkisgrønne Andamanerhav er det perfekte sted at give efter for sol og strand.

Brug eventuelt resten af dagen på at finde jer til rette på jeres skønne resort, Avani+ Koh Lanta Krabi Resort, hvor I er sikre på et ophold i topklasse med alt det nødvendige for at gøre jeres ophold her så behageligt som muligt. I bor kun få skridt fra det smukke Andamanerhav og den dejlige sandstrand her, der også byder på maleriske solnedgange ude over havet.

Slå jer ned med en sundowner i de bløde loungemøbler, mens I nyder udsigten til den nedgående sols orangerøde farvespil.

Når I bliver sultne, er her en dejlig restaurant med både thai-retter og vestlige retter, som er et oplagt sted at spise til middag, når mørket er faldet på.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Avani Plus Koh Lanta Krabi Resort Exterior Aerial Reggae Bar And Beach Inkluderet i prisen
Koh Lanta

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

thailand - layana resort_pool_02 Opgradering
Koh Lanta

Layana Resort & Spa

Pool At Hillside Estate 3 Opgradering
Koh Lanta

Pimalai Resort & Spa

thailand - pimalai resort beach pool aerial
thailand - Lanta Casa Blanca_pool_01 Avani Plus Koh Lanta Krabi Resort Pool View Main Pool

Øverst: På Koh Lanta kan I vælge at opgradere til Pimalai Resort & Spa eller Lanta Casa Blanca (tv), hvis I vil bo mere luksuriøst. Vi har valgt det dejlige Avani+ Koh Lanta Krabi Resort (th) til jer, som er inkluderet i rejsens pris.

Dag 9-13

Koh Lanta, afslapning og mulighed for at se sig omkring

Bemærk venligst: Dagens foreslåede udflugter er ikke inkluderet, men skal tilkøbes.

Andamanerhavet viser sig fra sin bedste side her på Koh Lanta, og I har god tid til at nyde strandlivet, bade i havet, slappe af ved poolen, og hvad I ellers har lyst til.

Den hvide sandstrand danner en smuk kontrast til det blå hav, de gråsorte klipper og de grønne palmer. Koh Lanta er en af Thailands mere autentiske øer, hvor der er rigtig god plads til både turister og lokale på den 20 km lange kyststrækning med charmerende strande.

Udover den dejlige og dyrebare tid på stranden, er der også mulighed for at tage på indholdsrige udflugter rundt omkring på øen med masser af natur at gå på opdagelse i.

I kan tage på flotte vandreture i højlandet inde midt på øen, hvor I også kan klatre. Der er også mulighed for små ekspeditioner for at udforske junglens dyr og eksotiske lyde og spejde efter sjove fugle i trætoppene eller eventuelt lægge ruten forbi nogle af øens maleriske vandfald og grotter.

Et par kilometer fra jeres hotel ligger hovedbyen Saladan, hvor I kan handle på natmarkedet og spise en middag, måske på en af de gode fiskerestauranter, der ligger på pæle i vandet.

Har I lyst til at lære at lave thaimad, så tilbyder flere af hotellerne kokkeskoler, hvor I kan lære at dosere de stærke krydderier på den helt rigtige måde.

Vi hjælper naturligvis gerne med at planlægge jeres udflugter hjemmefra, hvis I ønsker det.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Avani Plus Koh Lanta Krabi Resort Exterior Aerial Reggae Bar And Beach Inkluderet i prisen
Koh Lanta

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

thailand - layana resort_pool_02 Opgradering
Koh Lanta

Layana Resort & Spa

Pool At Hillside Estate 3 Opgradering
Koh Lanta

Pimalai Resort & Spa

thailand - andamaner havet_coral fisk_01

Dag 14

Koh Lanta, transfer til Bangkok

Bemærk venligst: Dagens foreslåede udflugt er ikke inkluderet, men skal tilkøbes.

Efter nogle dage i charmerende Koh Lantas strandparadis er det blevet tid til at forlade øen og sætte kurs imod Bangkok og et ganske andet tempo.

Bangkok er én af Asiens absolut mest charmerende byer, der er kendt for god mad, tuk-tuk'er og et charmerende leben, der aldrig sover.

Efter morgenmaden tjekker I ud fra resortet og kører sammen med jeres chauffør imod lufthavnen i Krabi, hvorfra I flyver til Bangkok. Vel ankommet hertil henter en chauffør jer og kører jer til jeres fire-stjernede hotel, Grand China Hotel, som ligger i centrum af Bangkok og tæt på mange af byens største seværdigheder. Om dagen træder I lige ud i dagligdagen i hektiske China Town, og hotellet er et populært valg for jer, som ønsker at opleve det ”ægte og autentiske” Bangkok mens I nyder godt af et højt serviceniveau til en attraktiv værelsespris.

Her på jeres første aften på hotellet, kan I vælge at spise middag med fantastisk udsigt over byens lys på hotellets øverste etage.

Her ligger en spændende kinesisk restaurant og bar, hvor I får udsigten 360 grader rundt, idet hele etagen roterer horisonten rundt på en time.

Hvis I har lyst til det, kan I evt. kaste jer i Bangkoks aftenliv og få jeres første smag af byen på en udflugt med en tuk-tuk, der kører jer rundt i byen om aftenen. En flot oplevelse her om aftenen med byens lys og leben helt tæt på.

I Bangkok er der også mulighed for at opgradere hotellet til mere luksus på Chatrium Hotel Riverside, hvis luksuriøse værelser byder på en fremragende udsigt over Chao Phraya-floden, som er byens livsnerve, eller det 5-stjernede Anantara Riverside Bangkok Resort, som ligger 5 km fra centrum lige ved floden Chao Phraya og i mere fredelige omgivelser.

thailand - bangkok_tuk tuk_01
 • Morgenmad

Her skal i bo

Bangkok Grand China Sky Bar 03 Inkluderet i prisen
Bangkok

Grand China Hotel

+
Chatrium Riverside Pool 01 Opgradering
Bangkok

Chatrium Hotel Riverside

thailand - 06 Anantara Riverside Bangkok_Swimming Pool Daylight Opgradering
Bangkok

Anantara Riverside Bangkok Resort

Dag 15

Bangkok, på oplevelse i den sprudlende by, Tilkøb af udflugter muligt

Bemærk venligst: Dagens foreslåede udflugter er ikke inkluderet, men skal tilkøbes.

Dagen ligger åben for oplevelser i Bangkok, der både byder på moderne fascinerende arkitektur og myldretidstrafik og traditionel tempelstemning i ophøjet tavshed.

Uanset hvad så er Bangkok efter vores mening en af Sydøstasiens allerskønneste storbyer. Der er mange muligheder, og I kan vælge at tilkøbe udflugter med engelsktalende guider hjemmefra eller at opleve det hele på egen hånd.

Når man er i Bangkok, er det et must at se Grand Palace fra 1782, som er det gamle kongepalads, som ligger omkranset af mure. Kongepaladset repræsenterer noget af det fornemmeste inden for den gamle siamesiske kultur, og her boede de thailandske konger indtil 1946 i kompleksets fornemme bygninger med forgyldte spir og glitrende udsmykninger, guldbelagte templer og en tronsal i nogle af de omkring 100 farvestrålende bygningsværker.

I ser også den lille, grønne Emerald Buddha, som er Thailands absolut helligste ikon. Figuren er kun 60-75 cm høj, og sidder i en glasboks 11 meter oppe, hvor den ikke er tydelig at se. Tre gange om året skifter den påklædning efter årstiderne med hjælp fra et af kongehusets vigtigste medlemmer. Der er en dragt til den varme sæson, en anden til den køligere årstid og en munkekutte til regntiden.

Ligesom resten af landet, har Bangkok også mange smukke og interessante templer. Ved siden af Grand Palace finder I Bangkoks ældste tempel, Wat Pho, og en lidt større buddha, nemlig den enorme hvilende buddha, som er 15 meter høj og måler 46 meter fra isse til fodsåler. I templet er der yderligere tusind figurer og billeder af buddhaer i forskellige situationer i templet, som også er fødestedet for den traditionelle thailandske medicin og massage.

Efter den ophøjede stemning i templerne, kan I hoppe i en flodtaxa og opsøge store udsigter til byen fra en anden vinkel, samtidig med I nyder godt af den kølig brise ude på floden Chao Phraya. Her udfolder hverdagslivet og den travle flodtrafik sig, idet floden fungerer som hovedfærdselsåre i byen. Store pramme sejler med byggematerialer, ris og andre varer, og flodbusser med larmende motorer bringer byens indbyggere til og fra arbejde.

Vel i land på ny kan I også besøge det farvestrålende og travle 24-timers blomstermarked, Pak Klong Talad. Her ligger flere slags blomster i store stakke, så langt øjet rækker, for det er også her, at man producerer størstedelen af de blomsterkranse, der bliver brugt overalt i Bangkok – blandt andet som offergaver i templerne. Som en unik oplevelse får I her mulighed for at lave jeres egen jasmin-blomsterkrans, en såkaldt garland.

Vi har også indtil flere cykelture at tilbyde jer. Selvom Bangkok er stor, kommer man forbavsende hurtigt ud i små bysamfund, hvor man kan cykle stille og roligt og iagttage autentisk hverdagsliv.

Samme oplevelse kan man få på en sejltur gennem klongerne, som de kaldes – de mange kanaler der leder ud til Chao Phraya-floden. Langs disse kanaler leves livet stille og roligt, og man glemmer helt, at man befinder sig i en millionby.

Undervejs kan I stille sulten med lækker thaimad i et af byens gadekøkkener i et hyggeligt kvarter i byen eller find en restaurant, der passer jer. 

Bangkok sover aldrig, og hvis I ikke er for trætte, når dagen er omme og mørket er faldet på, vil vi helt sikkert foreslå, at I tager på en af vores yndlingsudflugter, som er en oplevelse af Bangkok by night, hvor I kører med tuk-tuk gennem byen. På denne udflugt introduceres I til lækker streetfood og forskellige seværdigheder i Bangkok, som er særligt indtagende om aftenen.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Bangkok Grand China Sky Bar 03 Inkluderet i prisen
Bangkok

Grand China Hotel

+
Chatrium Riverside Pool 01 Opgradering
Bangkok

Chatrium Hotel Riverside

thailand - 06 Anantara Riverside Bangkok_Swimming Pool Daylight Opgradering
Bangkok

Anantara Riverside Bangkok Resort

Bangkoks mangfoldigheder

Bangkok er en pulserende metropol med alt godt fra Asien. Her er både hundrede år gamle templer og moderne arkitektur.

Har I lyst til at shoppe, er der naturligvis mange muligheder – også til forskellige størrelser pengepunge – i en by af Bangkoks støbning. I kan for eksempel tage en tur op til Siam Square, hvor de store shopping malls ligger side om side. Her finder I det kæmpestore MBK, som sælger stort set alt, og det lidt finere Siam Paragon, som har rigtig mange internationale mærker. I MBK kan man gøre en rigtig god handel, mens prisniveauet i Siam Paragon kun ligger en anelse under de danske priser. Til gengæld er der et kæmpestort udbud.

thailand - bangkok chinatown_11_HF

Dag 16

Hjemrejse fra Bangkok

Det er blevet tid til at rejse hjem efter nogle fantastiske dage i Thailand med både afslapning og store kulturelle oplevelser. Efter morgenmaden tjekker I ud fra hotellet, og i løbet af dagen begiver I jer imod lufthavnen i Bangkok, hvorfra I flyver direkte hjem til Danmark.

thailand - bangkok_chinatown_04
thailand - bangkok_tuk tuk_01 thailand - bangkok biking_01

Der er et hav af muligheder for gode oplevelser i Bangkok. Vi har et stort udflugtsprogram, som I kan plukke fra, hvis I vil opleve byen med engelsktalende lokalguide.

 • Morgenmad

Dag 17

Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark og Københavns Lufthavn og kan se tilbage på en dejlig ferie i Thailand.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Stine Sørensen 03

Stine Solbjerg Sørensen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

thailand - chiang mai_munke_06

På floder gennem Østens mystik Thailand Rundrejse med dansk rejseleder

Det uspolerede nord, stammekulturer, gamle kongeriger, pulserende storbyliv i Bangkok og mulighed for strandferie. 

4.8   (1.038 anmeldelser)
10-25 deltagere
Afrejsedato
30. okt. 2024 kr. 18.990
30. okt. 2024 kr. 21.190 Inkl. forlængelse
11. nov. 2024 kr. 19.995
11. nov. 2024 kr. 22.195 Inkl. forlængelse
18. dec. 2024 kr. 23.990
18. dec. 2024 kr. 28.530 Inkl. forlængelse
05. jan. 2025 kr. 22.495
05. jan. 2025 kr. 24.695 Inkl. forlængelse
08. jan. 2025 kr. 22.595
08. jan. 2025 kr. 24.795 Inkl. forlængelse
15. jan. 2025 kr. 22.595
15. jan. 2025 kr. 24.795 Inkl. forlængelse
19. jan. 2025 kr. 22.595
19. jan. 2025 kr. 24.795 Inkl. forlængelse
22. jan. 2025 kr. 22.695
22. jan. 2025 kr. 24.795 Inkl. forlængelse
29. jan. 2025 kr. 22.695
29. jan. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
02. feb. 2025 kr. 22.695
02. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
05. feb. 2025 kr. 22.695
05. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
09. feb. 2025 kr. 22.695
09. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
12. feb. 2025 kr. 22.695
12. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
16. feb. 2025 kr. 22.695
16. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
19. feb. 2025 kr. 22.695
19. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
26. feb. 2025 kr. 22.695
26. feb. 2025 kr. 24.895 Inkl. forlængelse
05. mar. 2025 kr. 21.495
05. mar. 2025 kr. 23.695 Inkl. forlængelse
12. mar. 2025 kr. 19.995
12. mar. 2025 kr. 22.195 Inkl. forlængelse
09. apr. 2025 kr. 21.995
09. apr. 2025 kr. 24.195 Inkl. forlængelse
Se rejse
thailand - thailand_strand stol_01

Strandferie i Khao Lak Thailand Individuel rejse

Med fast base i skønne Khao Lak nyder I en 5-stjernet strand og et et 4-stjernet hotel. Mange muligheder for udflugter. 

Khao Lak (14 nætter) Attraktive priser på faste afgange
Thailand Andamanerhavets Perler Koh Yao Noi Hotel Dame 01

Andamanerhavets perler Thailand Individuel rejse

Oplev 3 skønne perler med masser af lokal charme, skønne sandstrande, landsbyliv, smaragdgrønne oaser og gode hoteller. 

Koh Lanta (6 nætter) Koh Kradan (3) Krabi (5) Attraktive priser på faste afgange
thailand - Khanom_strand_02

Fra kyst til kyst Thailand Individuel rejse

Oplev Andamanerhavet i vest og Siambugten i øst på hver sin side af to dages fuldt program i fortryllende Khao Sok National Park.

Khao Lak (5 nætter) Khao Sok National Park (2) Khanom (7)
thailand - the bush camp_elefant_02

Tre i én: Elefanter, templer og tropeø Thailand Individuel rejse

På denne rejse får I noget af det bedste af Thailand. I oplever kongebyen Chiang Mai, elefanter i flot natur på glamping, Koh Lantas strandparadis og slutter af i betagende Bangkok.

Chiang Mai (2 nætter) The Bush Camp (2) Chiang Mai (2) Koh Lanta (6) Bangkok (2)
Par der snorkler i Thailands klare vand

Tre på stribe Thailand Individuel rejse

Denne rejse er den perfekte sommerklassiker Glæd jer til at se - eller gense de tre skønne bountyøer, Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan og bo i boutiquehoteller direkte på stranden.

Koh Samui (5 nætter) Koh Tao (4) Koh Phangan (5)
thailand - khao sok nationalpark_12

Oplevelser i naturen Thailand Individuel rejse

Det gode strandliv og spændende naturoplevelser i Khao Sok National Park med indlogering på et flydende resort. 

Khao Lak (5 nætter) Khao Sok National Park (2) Koh Yao Noi (7) Attraktive priser på faste afgange

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)