Skip to main content

Rejser til Koh Mak i Thailand

Thailand

thailand - koh mak_strand_01

Stærk spiller i paradisøernes lilleputliga

Det ægte Thailand findes. Og det gør det bl.a. på lilleputøen i Siambugten, Koh Mak, hvor jomfruelig natur i form af regnskov og smukke, hvide strande sætter scenen på landjorden.

Nok så smukt som det er på land, mindst lige så smukt er det under overfladen, hvor fisk, koraller og andet godt fra havet byder op til et farverigt og livligt show, som man aldrig bliver træt af. Vælger du at rejse til Koh Mak, kan du se frem til en ferie med bountyidyl så langt øjet rækker. 

Øen er udstyret med omtrent 10.000 palmer og en række hvide strande, men trods dets bountysignatur, er her også andet at komme efter. På øen finder I bl.a. et flot buddhistisk tempel, tre små fiskerlandsbyer og en smuk natur, som både kan udforskes til fods, på cykel eller fra vandsiden i en kajak, og I vil sikkert blive overrasket over at finde skjulte, skønne bugter, når I kommer på afveje.

Har I mod på det, så tag kajakken til den nærliggende lille ø, Koh Kham, hvor paradis om muligt træder endnu mere i karakter. Padleturen tager ca. en halv time i roligt tempo, så husk forsyninger.

Vil I lidt længere væk, kan I udforske marineparken på en bådtur til de omkringliggende øer.

Som noget ganske særligt har man på øen udviklet et meget fint system til affaldshåndtering, hvilket er en fryd for øjet, men også lidt af et særsyn på disse kanter. Dette i kombination med palmeparadiset og marinenationalparken, der omgiver øen, gør Koh Mak til et under for selv den største bountyentusiast. Vil I vide mere om, hvordan I bedst muligt bidrager til den gode stil, så spørg personalet på jeres hotel. 

I kan se frem til et behageligt thailandsk klima det meste af året. Vejret på Koh Mak er bedst, når det er vinter i Danmark fra november til marts. Det anbefales ikke at rejse i regntiden fra juli til oktober.

Derfor skal I besøge Koh Mak

  • Lilleput-ø med jomfruelig natur
  • Total fred og ro i skønne omgivelser
  • 95% privatejet ø
  • God snorkling
thailand - koh mak_strand_04.02 thailand - kajak_02

Rejser til Koh Mak

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

thailand - koh mak_strand_02

Alan var hele vejen igennem fuldstændig fantastisk,altid oplagt i godt humør omsorgsfuld rar opmærksom,ja kunne blive ved med at rose ham. Mener ikke en anden kunne have gjort det bedre.

Susanne Petersen, Rødekro
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på koh Mak

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)