Skip to main content

Rejser til Salta i Argentina

Argentina

argentina - salta_city_01

Hvor det vilde vest møder kolonitiden

Ligesom mange af Argentinas øvrige byer så Salta dagens lys i slutningen af 1500-tallet, og byen byder således på en række charmerende, historiske levn.

Livet leves i slowmotion i Salta, og til tider er gadebilledet nærmest som taget ud af en gammel western, når man ser, hvordan gauchos og andet godtfolk slentrer ned ad gaden eller spiller guitar på gadehjørnerne.

Salta består dels af byen, dels af provinsen, og for mange besøgende er sidstnævnte det, der lokker mest, og er man i Salta, vil man som oftest også regne et besøg i Jujuy-provinsen med i oplevelsen.

Landskabet består af et lystigt farvespil med alle palettens røde og brune nuancer, og intensiteten af farverne kulminerer ved Quebrada de Humahuaca, hvor I bl.a. finder det syvfarvede bjerg, Cerro de los siete colores, nogle timer nord for Salta.

Der er ikke lagt en dæmper på naturens udfoldelser.

Selv om en stor del af regionen er malet i et rødt, rustent ørkenbillede, finder I også grønne oaser, gigantiske saltsletter og farverige landsbyer, der klistrer sig op ad bjergskråningerne, for slet ikke at tale om vinmarkerne lidt mod syd.

Derfor skal I rejse til Salta

  • Argentinas vilde vest
  • Gauchos på gadehjørnerne
  • Oplev Quebrada de Humahuaca
argentina - salta_cuesta del obispo_natur_01 argentina - salta_city_01

Rejser til Salta

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

argentina - quebrada de humahuaca_blog

Vel gennemført rejse med et godt skib og gode hoteller, samt en dygtig rejseleder der havde en stor viden om de lande vi besøgte, og en god måde at fortælle om det på.

Anton, København S
4.5   (156 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Salta

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)