argentina - iguassu falls_01
Argentina og Brasilien - Individuel rejse

Storby og vild natur

4,4 (10 Anmeldelser)
12 dage fra 15.000 kr.

Storby og vild natur

Højdepunkter på stribe

Oplev den argentinske charme, naturens kræfter og det sprudlende liv i Rio de Janeiro på én og samme rejse. Rejsen er sammensat, så I bliver kulturelt beriget såvel som I kommer i nærkontakt med naturen. Hertil har I masser af tid til at nyde livet og sanse to af Sydamerikas mest interessante storbyer.

Turen starter med et besøg i tangoens højborg, Buenos Aires, hvor I får rig mulighed for at dykke ned i byens spændende og dramatiske historie, ligesom kunstmuseer, farverig street art og charmerende vinbarer også bare venter på at blive udforsket. Fra Sydamerikas kulturelle centrum går turen videre til Iguazu, hvor I tilbringer et par dage i vandfaldets tegn og mærker Moder Jords pulserende nærhed. Sidste stop på rejsen er Rio de Janeiro, hvor Kristus byder jer helt til tops, inden I afslutter dagen med en saftig caipirinha i vandkanten efterfulgt af sambarytmer eller sød bossa nova musik.

Vi har inkluderet alle transporter samt udflugten til den brasilianske side af Iguacu Falls i rejsens pris. Hertil tilbyder vi et bredt udvalg af udflugter, som I kan supplere jeres rejse med på de dage, hvor I ikke udforsker land og by på egen hånd.

Drømmer I om endnu mere Brasilien, kan I forlænge rejsen med fire dage på den smaragdgrønne perle, Ilha Grande, eller I kan vælge at bruge dagene i Búzios - også kendt som Brasiliens St. Tropez. Vil I have lidt mere natur, kan I tilføje ekstra dage i forlængelse af jeres ophold i Iguazu. Her bor I på den skønne Yacutinga Lodge, der ligger godt gemt i junglen

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning
Opgradering

Buenos Aires, Argentina 3 nætter i Buenos Aires, Argentina
3
Overnatning
Merit San Telmo ★★★
Opgradering
Anselmo ★★★★
Alvear Palace Hotel ★★★★★

Puerto Iguazu, Argentina 3 nætter i Puerto Iguazu, Argentina
3
Overnatning
Yvy Hotel ★★★
Opgradering
Loi Suites Iguazu ★★★★
Melia Iguazu ★★★★★

Rio de Janeiro, Brasilien 3 nætter i Rio de Janeiro, Brasilien
3
Overnatning
Opgradering
Belmond Copacabana ★★★★★

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.
Se dagsprogram Se hoteller på turen Se priser og datoer

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I flyver fra Danmark og rejser gennem natten med 1 stop undervejs.

Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - torsdag 10 - 17,
Fredag 10 - 16.30

LHN
Dag 2

Ankomst til Buenos Aires

I ankommer til Buenos Aires, hvor I i lufthavnen bliver mødt af en engelsktalende guide, der følger jer til jeres hotel og forklarer jer lidt om det eventyr, I har i vente.

I bruger dagen på at falde til og mærke storbyens fortryllende stemning. Er energien til det, er det bare med at begive sig ud i byens gader, hvor I bliver mødt af et syn, der på mange måder kan minde om en charmerende sydeuropæisk storby i smukt forfald. Alligevel er det ikke til at tage fejl af, at I befinder jer på den sydlige halvkugle. Den latinamerikanske charme fylder gaderne, hvor end I går, og flere steder har arkitekturen fået et strejf med penslen, der værner om, at den europæiske storhedstid i landet i dag er en saga blot.

Når mørket falder på, liver byen op, og I får rig mulighed for at spise store bøffer og lade jer forføre af tangorytmerne fra byens barer.

 • Inkl. i prisen
  Merit San Telmo

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Anselmo

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Alvear Palace Hotel

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
argentina - buenos aires_la boca street_05
argentina - buenos aires_tango_dans_06
argentina - buenos aires_the national congress_01
argentina - buenos aires_tango_skilt_01
argentina - buenos aires_13
Dag 3-4

Buenos Aires på egen hånd, mulighed for tilkøb af udflugter

Buenos Aires italesættes ofte som Sydamerikas Paris, og der er noget om snakken. For byen er ikke blot henrivende og charmerende. Den emmer også af kultur i alle ordets betydninger. Her er moderne kunst, historie, musik, teater, gastronomi og dans – og ofte kan alle herlighederne opleves på åben gade.

Buenos Aires er en by baseret på et utal af historiske begivenheder, der har gjort den til det, den er i dag. Faktisk blev byen grundlagt hele to gange tilbage i 1500-tallet, da de indfødte i første omgang drev nybyggerne på flugt. Siden har Buenos Aires flere gange været under angreb, bl.a. fra sin egen flåde, og flere diktatorer, gode som onde, har hersket her.

Byen har været hjemsted for utallige intellektuelle, men den har også været præget af ekstrem økonomisk krise for blot få år siden. Vil I forstå historien, byen og hele dens kompleksitet, kan det anbefales at opleve byen på en guidet tur, hvor der både sættes ord og billeder på historien.

Vil I se mere af Argentina, skal I ikke langt væk fra storbyen for at opleve et vaskeægte cowboyliv – eller gaucholiv – som det kaldes i Argentina. Foretrækker I en dag på vandet, kan I sejle gennem Parana-deltaet, der består af flere hundrede små øer, eller I kan sejle ad ’Sølvstrømmen’ til en lille by Colonia del Sacramento i Uruguay, hvor I føres tilbage til kolonitiden.

Brug aftenerne i byens gader, nyd den gode mad, som Argentina er kendt for, og kom helt tæt på tangoen. Har I lyst til at prøve kræfter med den sensuelle dans, er der rig mulighed for det på barer, restauranter og i tangoklubber. Vil I hellere se på, kan I bruge aftenen på El Querandí, hvor I kan se byens bedste tangoshow over en god middag.

Den charmerende by og den smukke natur uden for byen kan opleves på egen hånd, eller I kan tilkøbe udflugter med engelsktalende guide, hvis I vil sikre jer at få hele historien med.

 • Inkl. i prisen
  Merit San Telmo

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Anselmo

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Alvear Palace Hotel

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Buenos Aires - Guidet cykeltur gennem Buenos Aires
  Vis udflugt
 • Buenos Aires - Bådtur til Colonia del Sacramento
  Vis udflugt
 • Buenos Aires - Guidet byrundtur i Buenos Aires
  Vis udflugt
 • Buenos Aires - Guidet tur på Colón-teatret
  Vis udflugt
 • Buenos Aires - Pampas: Det vilde vest a la Argentina
  Vis udflugt
 • Buenos Aires - Tangoshow på El Querandí
  Vis udflugt
 • Buenos Aires - Tigre og sejltur gennem Paraná-deltaet
  Vis udflugt
 • Morgenmad
argentina - gaucho_argentina_02
argentina - gaucho_argentina_03
Uden for Buenos Aires kan I besøge et landsted, en såkaldt estancia, som bebos af gauchos - typiske argentinske kvæghyrder som holder styr på enorme flokke af kvæg på pampassen. De giver en opvisning i deres færdigheder til hest og steger bøffer på grillen til jer.
alt
Dag 5

Buenos Aires - Puerto Iguazu

I forlader den skønne by til fordel for den betagende natur, der hersker lidt mod nord, hvor Argentina møder Brasilien. I flyver til Puerto Iguazu og bruger sandsynligvis resten af dagen på at nyde roen, spise i byen og samle energi til de forestående dage i vandfaldets tegn. Og I kan godt glæde jer.

 • Inkl. i prisen
  Yvy Hotel

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Loi Suites Iguazu

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Melia Iguazu

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
argentina - iguassu falls_dyr_01
argentina - iguassu falls_03
Dag 6

Brazilian Falls

I dag skal I opleve et af de smukkeste syn, I nogensinde vil se. Nemlig vandfaldet set fra brasiliansk grund. Iguazu-vandfaldet, der udgør en del af grænsen mellem Brasilien og Argentina, dækker mere end 275 vandfald fordelt over 2,7 kilometer og er blandt verdens mest vandrige vandfald. Enkelte steder er faldhøjden op til svimlende 82 meter, og det anslås, at der fosser ca. 5.000 kubikmeter vand gennem vandfaldene i sekundet.

Dagens tur tager jer på en kilometer lang rute, hvor I har udsigt til vandfaldet, og mange er enige om, at det er her, I får den smukkeste panoramaudsigt. Selv om det kan være svært at tage øjnene fra den spektakulære udsigt, kan I også glæde jer til at komme helt tæt på naturen.

Når I går gennem det grønne, bliver I måske mødt af store sværme af sommerfugle eller nogle af de næsebjørne, som huserer omkring vandfaldet. For enden af turen finder I en elevator, som leder jer op til et udsigtspunkt, hvorfra I kan betragte Floreano-vandfaldet, som vurderes til at være et af parkens smukkeste.

Aftenen kan bruges med afslapning på hotellet, hvis ikke I får lyst til at udforske byen og dens mange restauranter.

 • Inkl. i prisen
  Yvy Hotel

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Loi Suites Iguazu

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Melia Iguazu

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad

Bestil katalog

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor få hverdage.

Bestil katalog
Dag 7

Puerto Iguazu på egen hånd, mulighed for tilkøb af udflugt

Det står jer frit for, hvad I vil bruge dagen på, men kan I klare at se mere af vandfaldet, så gør det. Den brasilianske del og den argentinske del af vandfaldet er to vidt forskellige sider af samme sag, og det giver derfor god mening at opleve det storslåede vandfald fra begge lande. Mens den brasilianske side giver jer et storslået vue over det kæmpemæssige vandfald, giver den argentinske side af vandfaldet jer muligheden for at komme helt tæt på de kraftfulde vandmasser.

I parken får I mulighed for at tilkøbe en bådtur, der tager jer helt tæt på det spektakulære vandfald, Devil’s Throat, som I får mulighed for at se fra søsiden – en tur hvor I ikke kan undgå at blive våde.

Har I fået nok af vandfaldet eller har I ekstra tid på hånden, så tag evt. på en smuk sejltur på Itaipu-søen eller tag på safari i den skønne natur. Oplev den skønne natur på en guidet tur, hvor I ikke blot ser men også forstår naturen og dens luner, eller oplev området på egen hånd.

 • Inkl. i prisen
  Yvy Hotel

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Loi Suites Iguazu

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Melia Iguazu

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
alt
Dag 8

Puerto Iguazu - Rio de Janeiro

Efter et par dage i den almægtige natur er det tid til at flyve mod Rio de Janeiro, hvor I skal tilbringe de sidste dage af jeres rejse, hvis ikke I ønsker at forlænge rejsen.

I nyder resten af dagen, måske på kajen ved Bar Urca med en caipirinha i hånden, hvor I ser solnedgangen og lader jer inspirere af brasilianernes livsglæde. Aftenen kan evt. bruges med samba og drinks i bydelen Lapa. Eller på en hyggelig restaurant eller bar i Ipanema i selskab med et lokalt bossa nova band.

 • Inkl. i prisen
  55 Rio Copacabana Hotel

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  PortoBay Rio Internacional Hotel

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Belmond Copacabana

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
brasilien - rio de janeiro_sukkertoppen_01
Dag 9-10

Rio de Janeiro på egen hånd, mulighed for tilkøb af udflugter

Rio de Janeiro er karneval, Copacabana og caipirinhas – og meget mere til. I har to fulde dage til fri disposition, og her kan vi anbefale at komme helt ned i vandkanten og helt til tops. Den kæmpemæssige Kristus-figur, der er højt hævet over byen, hilser rejsende velkommen fra nær og fjern. For nogle mennesker er det et religiøst mål at aflægge den store statue et besøg. For andre handler det i ligeså høj grad om den gode udsigt, når de begiver sig op på Corcovado.

Uanset hvad, er det noget helt særligt at stå på toppen af Rio, hvor I har fri udsigt til den yndige by. En anden flot udsigt får I på Sukkertoppen. Kommer I først på dagen, lyser solen Kristus-figuren flot op, og I får et ’picture perfect’ vue over byen.

Vil I opleve det autentiske Rio de Janeiro, kan det anbefales at forlade de trendy strandområder og dykke ned i nogle af byens lokale lommer. Vil I opleve en finere og mere dannet side af den lokale kultur, bør I besøge den kunstneriske og smukke bydel, Santa Teresa.

Drømmer I om en dag i naturen, kan I snøre vandrerskoene og vandre gennem Tijucaskoven. Eller I kan nyde det gode liv a la Rio på en af de verdensberømte strande, hvor kolde caipirinhas og acai-is bliver serveret i stride strømme. Oplev den sprudlende by på egen hånd eller bestil en guidet tur. Ønsker I at besøge en favela anbefales det ikke at gøre det på egen hånd.

 • Inkl. i prisen
  55 Rio Copacabana Hotel

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  PortoBay Rio Internacional Hotel

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Belmond Copacabana

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
brasilien - rio de janeiro_kristusfigur_01
brasilien - rio de janeiro_skyline_01
brasilien - rio de janeiro_copacabana_03
brasilien - brasilien_dans_kvinde_karneval_02
brasilien - rio de janeiro_kristusfigur_01
Dag 11

Rio de Janeiro - Danmark

I vinker farvel til den frodige storby og sætter kursen mod Danmark. I har et stop undervejs, før I ankommer til Danmark den efterfølgende dag.

Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - torsdag 10 - 17,
Fredag 10 - 16.30

LHN
Dag 12

Ankomst til Danmark

Andre spændende rejser

Oplev delfinsafari tidligt om morgenen med Balis flotteste solopgang.
Bali

Delfiner og guder

Individuel rejse
Med halvpension
Mauritius

Sands Resort & Spa ★★★★

Individuel rejse
Cuba

Det klassiske Cuba

Individuel rejse
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)