brasilien - amazonas_befolkning_01_ps
Brasilien - Individuel rejse

Brasiliens højdepunkter

4,6 (19 Anmeldelser)
18 dage fra 31.400 kr.

Brasiliens højdepunkter

Brasilien på kryds og tværs

Brasilien er verdens fjerde største land, og kontrasterne er ligeså markante, som landet er stort. På denne rejse besøger I fem hjørner af det storslåede land, og I kan se frem til at komme i nærkontakt med naturens kræfter, såvel som I stifter nært bekendtskab med de forskellige, farverige kulturer, der folder sig ud i landet.

På denne rejse veksles der mellem de storslåede naturoplevelser og de intense lokaloplevelser. Efter en buldrende start ved Iguaçu-vandfaldet drager I videre mod Brasiliens farverige, afrobrasilianske hovedstad, Salvador, hvor I kan stifte bekendtskab med den mystiske candomblé-religion, en kult der kom til Brasilien i 1500-tallet sammen med slaverne fra Vestafrika.

Efter nogle dage med fuld fart på, skal I have nogle dage i Amazonjunglens dybe stilhed. I bor på en skøn lodge og følger lodgens guider på vandre- og sejlture ud i området for at spotte spændende flora og fauna og lære noget om, hvordan livet leves her.

Rejsens sidste del tager jer til Rio de Janeiros livlige gader, helt op til Kristus, der skuer ud over en af verdens smukkest beliggende storbyer, og I slutter med nogle skønne dage i strandparadiset, Búzios, som Brigitte Bardot gjorde verdensberømt i 1960’erne, og som i dag tiltrækker jetsettet fra ind- og udland.

I flyver mellem destinationerne med undtagelse af den sidste tur til Búzios, som foregår i privat bil. Vi har inkluderet udvalgte udflugter i rejsens pris, og herudover vælger I selv, om I vil udforske byerne på egen hånd, eller om I vil tilkøbe en eller flere udflugter med engelsktalende guide.

Glæd jer til at stifte bekendtskab med dette spraglede land, der overrasker i alle hjørner!

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning
Opgradering

Foz do Iguaçú 3 nætter i Foz do Iguaçú
3
Overnatning
Opgradering
Belmond Das Cataratas ★★★★★

Salvador 3 nætter i Salvador
3
Overnatning
Bahiacafe Hotel ★★★
Opgradering
Fera Palace Hotel ★★★★★

Amazonjunglen 3 nætter i Amazonjunglen
3
Overnatning
Juma Amazon Lodge ★★★+
Opgradering
Amazon Clipper Premium ★★★★
Anavilhanas Lodge ★★★★★

Rio de Janeiro 3 nætter i Rio de Janeiro
3
Overnatning
Opgradering
Belmond Copacabana ★★★★★

Búzios 3 nætter i Búzios
3
Overnatning
La Chimere ★★★
Opgradering
Vila D'este ★★★+
Insolito Boutique Hotel ★★★★★

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.
Se dagsprogram Se hoteller på turen Se priser og datoer

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I rejser fra Danmark mod Iguaçú. Undervejs har i to mellemlandinger i hhv. en europæisk by og i Sao Paulo, inden I er fremme Foz do Iguaçú, hvor der venter jer tre dage i vandfaldets tegn.

Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - torsdag 10 - 17,
Fredag 10 - 16.30

LHN
Dag 2

Ankomst til Foz do Iguaçú

Ved ankomst i lufthavnen bliver I mødt af en engelsktalende guide, der følger med jer til jeres hotel og fortæller om, hvad I har i vente de næste par uger.

Måske I er godt trætte efter turen og har mest lyst til at slappe af ved poolen på jeres hotel. Eller måske I gerne vil ud at udforske området, der foruden det famøse vandfald byder på storslået natur.

Vælger I at bruge en dag i naturen, kan I opleve det naturskønne område ved Itaipu-dæmningen, som er et vandkraftværk, der leverer strøm til 10 stater i Brasilien og Paraguay. Turen kombineres med en skøn sejltur på Itaipu-søen, mens solen sænker sig. Drømmer I om at udforske den smukke natur og det spændende dyreliv, er der også mulighed for at komme på safari med tilhørende rafting.

Oplev den skønne natur på egen hånd eller tilkøb en udflugt med engelsktalende guide.

 • Inkl. i prisen
  Viale Cataratas Hotel

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  San Martin Resort & Spa

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Belmond Das Cataratas

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
brasilien - iguazu_vandfald_06
brasilien - iguazu_vandfald_10
brasilien - iguazu_vandfald_02
brasilien - iguazu_tucan_01
Ved Iguacu-vandfaldet går I rundt blandt mange af de 275 vandfald, der kaster ca. 5.000 kubikmeter vand gennem vandfaldene i sekundet.
Dag 3

Foz do Iguaçú Brazilian Falls

I dag skal I opleve et af de smukkeste syn, I nogensinde vil se. Nemlig Iguaçú-vandfaldet set fra brasiliansk grund. Iguaçú-vandfaldet, der udgør en del af grænsen mellem Brasilien og Argentina, dækker mere end 275 vandfald fordelt over 2,7 kilometer og er blandt verdens mest vandrige vandfald. Enkelte steder er faldhøjden op til svimlende 82 meter, og det anslås, at der fosser ca. 5.000 kubikmeter vand gennem Iguaçú-vandfaldene i sekundet.

Dagens tur tager jer på en kilometer lang rute, hvor I har udsigt til vandfaldet, og mange er enige om, at det er her, I får den smukkeste panoramaudsigt. Selv om det kan være svært at tage øjnene fra den spektakulære udsigt, kan I også glæde jer til at komme helt tæt på naturen. Når I går gennem det grønne, bliver I måske mødt af store sværme af sommerfugle eller nogle af de næsebjørne, som huserer omkring vandfaldet. For enden af turen finder I en elevator, som leder jer op til et udsigtspunkt, hvorfra I kan betragte Floreano-vandfaldet, som vurderes til at være et af parkens smukkeste.

Aftenen kan bruges med afslapning på hotellet, hvis ikke I får lyst til at udforske byen og dens mange restauranter.

 • Inkl. i prisen
  Viale Cataratas Hotel

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  San Martin Resort & Spa

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Belmond Das Cataratas

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
 • Frokost
Dag 4

Foz do Iguaçú på egen hånd

Det står jer frit for, hvad I vil bruge dagen på, men kan I klare at se mere af vandfaldet, så gør det. Den brasilianske del og den argentinske del af vandfaldet er to vidt forskellige sider af samme sag, og det giver derfor god mening at opleve det storslåede vandfald fra begge lande.

Mens den brasilianske side giver jer et storslået vue over det kæmpemæssige vandfald, giver den argentinske side af vandfaldet jer muligheden for at komme helt tæt på de kraftfulde vandmasser. Ja faktisk kan det godt betale sig at pakke et håndklæde og lidt tørt tøj, for I kan næsten ikke undgå at mærke et sprøjt af naturens kræfter. 

I parken får I mulighed for at tilkøbe en bådtur, der tager jer helt tæt på det spektakulære vandfald, Devil’s Throat, som I får mulighed for at se fra søsiden – en tur hvor I ikke kan undgå at blive våde.

Alternativt kan I også besøge Itaipu-dæmningen, verdens største vandkraftdæmning, der producerer strøm til store dele af Brasilien og Paraguay. Eller I kan bruge dagen med safari og rafting i den omkringliggende natur. 

 • Inkl. i prisen
  Viale Cataratas Hotel

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  San Martin Resort & Spa

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Belmond Das Cataratas

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Foz do Iguaçú - Argentina Falls
  Vis udflugt
 • Foz do Iguaçú - Besøg Itaipu-dæmningen og sejltur med katamaran
  Vis udflugt
 • Foz do Iguaçú - Helikoptertur over Iguaçú-vandfaldet
  Vis udflugt
 • Foz do Iguaçú - Macuco safari og rafting
  Vis udflugt
 • Morgenmad
 • Frokost
brasilien - iguazu_vandfald_15_hf
brasilien - salvador_historisk bydel_07
Salvador er blandt Brasiliens mest farverige byer med stærke referencer til både Afrika og den sydamerikanske kolonitid.
Dag 5

Foz do Iguaçú - Salvador

I spiser morgenmad, kaster et sidste blik på den skønne, rene natur og gør jer klar til næste stop på rejsen, Salvador.

Salvador er et farverigt miks af Afrika og Sydamerika. En ældgammel by, der stadig holdes i live af samba og capoeira, som udspilles i de brostensbelagte gader mellem charmerende huse fra det 16. århundrede. Efter nogle dage i naturens stilhed, er det her, I får den brasilianske livsglæde helt tæt på.

Er energien til det, kan I evt. bruge et par timer på en byvandring i den gamle bydel, Pelourinho. Ellers er det bare om at suge til sig af den gode stemning og nyde at være til.

Oplev byen på egen hånd eller tilkøb en guidet tur, hvor I får hele historien med.

 • Inkl. i prisen
  Bahiacafe Hotel

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Fera Palace Hotel

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
brasilien - salvador_trommer_befolkning_01
brasilien - salvador_befolkning_marked_01
brasilien - salvador_historisk bydel_11
brasilien - salvador_historisk bydel_06
brasilien - salvador_befolkning boern_01
brasilien - salvador_bale folclorico da bahia_01
Begiv jer ud i gaderne og sans duftene, lydene og smagen af Bahía-regionen.
Dag 6 og 7

Salvador på egen hånd

I har to fulde dage til fri disposition, og I kan godt glæde jer. Salvador er en farverig by i mere end en forstand. Gaderne i den historiske bydel, Pelourinho, er spækket med huse, der repræsenterer hele farveskalaen, og den farverige alsidighed går igen i befolkningen – både hvad angår sind og beklædning.

Bahía-regionen er særligt kendt for sin afrikanske indflydelse, som I ikke kan undgå at lægge mærke til. Den både smages, ses og høres – og mærkes på egen krop, såfremt I kaster jer ud i en traditionel dans. Den afrobrasilianske kultur er overalt, og I behøver blot lade jer gribe af stemningen. Vil I gerne have en dybere forståelse for historien og kulturen, kommer I på en guidet tur helt ind under huden på den sprudlende kultur og den spændende religion, candomblé, som har fulgt afrobrasilianerne hele vejen fra Vestafrika.

Ligeså vel som Bahía-regionen er kendt for sin fascinerende kultur, er den også kendt for sine skønne strande. Drømmer I om en skøn dag på stranden, kan Praia do Forte, en lille fiskerlandsby 80 kilometer nord for Salvador, anbefales. På bedste postkortvis svajer palmerne ind over de maleriske strande, og under overfladen, kan I endda være heldige at spotte en havskildpadde.

Brug aftenerne med middag, dans og musik i den henrivende by eller se et stykke scenekunst på Miguel Santana teatret, hvor afrobrasiliansk kultur og kunst smelter sammen i et herligt show.

Udforsk den fortryllende by og de omkringliggende strande på egen hånd eller tilkøb en guidet tur.

 • Inkl. i prisen
  Bahiacafe Hotel

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Fera Palace Hotel

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
brasilien - salvador_befolkning boern_03_hf_02
alt
Dag 8

Salvador - Juma Lodge, Amazonjunglen

I flyver til Manaus, hvorefter I har en tre timer lang tur foran jer, inden I ankommer til Juma Lodge. På vejen gør I stop, hvor en sort og en mudret flod mødes, og det helt særlige er, at  floderne løber side om side uden at blande sig. Et særsyn, som I tager jer tid til at beundre.

På lodgen bliver I taget  imod med frugt og velkomstdrinks. I bruger resten af eftermiddagen på at falde til og mærke naturen, inden middagen serveres.

Som mørket falder på, kommer dyrene frem, så efter aftensmaden venter en udflugt, hvor I bl.a. kan være heldige at se alligatorer, frøer og fugle, som jeres guide sørger for at lyse op for jer. Spotter I en alligator kan det være, jeres guide, som også er alligatorekspert, inviterer den op på båden, hvor I får mulighed for at se nærmere på det lille sumpuhyre.

 • Inkl. i prisen
  Juma Amazon Lodge

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Amazon Clipper Premium

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Anavilhanas Lodge

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Amazonjunglen

Amazonjunglen er verdens største regnskov og udgør 50% af den samlede regnskov i verden. Arealet svarer til ca. 75 gange Danmarks størrelse. Tværs gennem området snor Amazonfloden sig.

brasilien - amazonas_papegoeje_01
brasilien - brasilien_amazone kvinde_02
ecuador_amazonas_jungle_01
brasilien - amazonas_04
brasilien - juma amazon logde_18
I Amazonjunglen indkvarteres I i en junglelodge, hvor I går i seng til lyden af cikader og smådyr, der pusler i buskadset og står op til lyden af fuglefløjt.
Dag 9

Juma Lodge, Amazonjunglen

Vækkeuret ringer tidligt, da I skal udforske området, studere floden og se, hvordan Amazonjunglens fugle vågner op til dåd. Herefter spiser I morgenmad, hvorefter der venter en lærerig vandretur gennem junglen, hvor jeres guide fortæller jer om dyre- og plantelivet, alt imens I sanser naturens tilstedeværelse og holder øjne og ører åbne.

Efter frokost ser I nærmere på hotellet og dets konstruktion, som er ganske særlig, idet det er bygget på pæle. Herefter skal I på fisketur, hvor det bl.a. er piratfiskene, der må lade livet. Jeres guide fortæller jer om piratfisken og dens venner, der holder til i Amazonfloden, alt imens han giver jer tricks til, hvordan I får bid. Jeres fangst bliver afgørende for, hvordan jeres aftensmåltid kommer til at se ud, så der er god grund til at fiske med entusiasme. I bliver på båden, til solen sænker sig, hvorefter turen går tilbage til hotellet.

Efter aftensmaden er der mulighed for at få et spændende indblik i, hvordan hverdagen ser ud for de mennesker, der bor i Amazonjunglen, ligesom der også bliver spædet til med anekdoter om gamle legender og traditioner over en kop te eller kaffe.

 • Inkl. i prisen
  Juma Amazon Lodge

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Amazon Clipper Premium

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Anavilhanas Lodge

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
amazon_froe_01
peru - amazonjunglen_aber_01
Dødningehovedaberne er nogle af de "indbyggere", I kan være heldige at møde i Amazonjunglen.
Dag 10

Juma Lodge, Amazonjunglen

Efter morgenmaden er det på med vandreskoene. Junglen venter, og I skal opleve den i al dens magt og vælde, mens I begiver jer gennem smukke skovområder og lytter til junglens dyr, der pusler i buskads og trætoppe. I nyder en frokost lavet på bål, og slår efterfølgende mave i en hængekøje på vaskeægte Amazon-manér.

Om eftermiddagen byder de lokale indenfor, og her er rig mulighed for at blive klogere på den fascinerende kultur, der gemmer sig i junglen. En kultur som har rødder, der går flere tusinde år tilbage. I hører bl.a. om medicinske planter, ser hvordan de laver cassavamel og kigger nærmere på et gummitræ. Herefter vender I tilbage til hotellet, hvor en god middag venter jer.

 • Inkl. i prisen
  Juma Amazon Lodge

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Amazon Clipper Premium

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Anavilhanas Lodge

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Dag 11

Juma Lodge, Amazonjunglen – Rio de Janeiro

Efter morgenmaden kører I mod lufthavnen i Manaus, men inden I når helt dertil, gør I et stop ved en flydende dok, hvor I skal se nogle gigantiske arapaima-fisk, der kan blive op til 3 meter lange med en vægt på over 200 kg. Efter en kort pause kører I videre mod lufthavnen.

I ankommer til lufthavnen ved frokosttid, hvorefter I flyver til Rio de Janeiro, hvor I skal tilbringe de næste dage. Aftenen kan evt. bruges med samba og drinks i bydelen Lapa. Eller på en hyggelig restaurant eller bar i Ipanema i selskab med et lokalt bossa nova band.

 • Inkl. i prisen
  55 Rio Copacabana Hotel

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  PortoBay Rio Internacional Hotel

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Belmond Copacabana

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
brasilien - rio de janeiro_cristo redentor_statue_01_HF
brasilien - rio de janeiro_kristusfigur_01
brasilien - rio de janeiro_copacabana beach_02
Oplev de skønne strande i Rio de Janeiro når du rejser til Brasilien
brasilien - rio de janeiro_marked_01
brasilien - rio de janeiro_karneval_01
Rio de Janeiro er Sydamerikas mekka for livsnydere. Her er capoeira i gaderne, leben på Copacabana og sambarytmer i alle retninger.
Dag 12 og 13

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro er karneval, Copacabana og caipirinhas – og meget mere til. I har to fulde dage til fri disposition, og her kan vi anbefale at komme helt ned i vandkanten og helt til tops.

Den kæmpemæssige Kristus-figur, der er højt hævet over byen, hilser rejsende velkommen fra nær og fjern. For nogle mennesker er det et religiøst mål at aflægge den store statue et besøg. For andre handler det i ligeså høj grad om den gode udsigt, når de begiver sig op på Corcovado. Uanset hvad, er det noget helt særligt at stå på toppen af Rio, hvor I har fri udsigt til den yndige by. En anden flot udsigt får I på Sukkertoppen. Kommer I først på dagen, lyser solen Kristus-figuren flot op, og I får et ’picture perfect’ vue over byen.

Vil I opleve det autentiske Rio de Janeiro, kan det anbefales at forlade de trendy strandområder og dykke ned i nogle af byens lokale lommer. Bl.a. bydelen Santa Teresa, der byder på kunst og masser af kultur.

Drømmer I om en dag i naturen, kan I snøre vandrerskoene og vandre gennem Tijucaskoven. Eller I kan nyde det gode liv a la Rio på en af de verdensberømte strande, hvor kolde caipirinhas og acai-is bliver serveret i stride strømme.

Oplev den sprudlende by på egen hånd eller bestil en guidet tur.

 • Inkl. i prisen
  55 Rio Copacabana Hotel

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  PortoBay Rio Internacional Hotel

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Belmond Copacabana

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
Rio de janeiro

Rios indbyggere kalder deres by Cidade Maravilhosa, den vidunderlige by, og man forstår hvorfor, når man betragter udsigten fra Kristusfiguren eller Sukkertoppen. Beliggenheden mellem bjergene, ned til havet, bliver ikke smukkere, og byens indbyggere bidrager på deres egen måde til skønheden. I har god tid både til at se de ikoniske seværdigheder og til at slentre en tur på Copacabana-stranden.

brasilien - Búzios_brazil_03
brasilien - rio_de janeiro_buzios_04
brasilien - rio_de janeiro_buzios_02
Búzios, også kendt som Brasiliens St. Tropez, er stedet hvor livsnydere og jetset samles.
Dag 14

Rio de Janeiro - Búzios

I forlader den spændende og spraglede by for at tilbringe de sidste dage ved strandparadiset Búzios. I bliver hentet i privat bil, som tager jer ud på en tre timers køretur til den lille kystby, som bliver jeres sidste stop på rejsen.

Det er her i Búzios, I kommer helt ned i gear, inden I igen vender hjem til dagligdagen, men selv om der er lagt op til at dase på stranden og dykke ned i det krystalklare vand, skal det ikke være ensformigt.

Giv jer selv tid til at lande, mærk sandet mellem tæerne på en af de mange strande og lad jer forføre af sambarytmerne, når mørket falder på.

 • Inkl. i prisen
  La Chimere

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Vila D'este

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Insolito Boutique Hotel

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad

Bestil katalog

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor få hverdage.

Bestil katalog
alt
Dag 15 og 16

Búzios

Búzios blev først rigtigt kendt for omverdenen i 1980’erne, men en helt særlig dame havde et nært forhold til den lille by længe inden da. Brigitte Bardot gemte sig nemlig her i 1960’erne med sin brasilianske kæreste, og imponerende nok formåede hun at holde det skjult for omverdenen. I dag betragtes Búzios som Brasiliens St. Tropez, men trods byens popularitet er her stadig rig mulighed for at slappe helt af.

Skal dagen på stranden krydres med lidt kultur, kan I springe på en åben bus og nyde et par timers sightseeing, hvor I får hele historien om det lille fiskerleje, der blev trendy. Foruden fortællingen fra den engelsktalende guide, får I et fint overblik over byen, der kan komme jer til gode, når I begiver jer ud på egen hånd.

Vil I for alvor nyde det gode liv i Búzios, bør I ikke snyde jer selv for en sejltur på en skonnert, der tager jer forbi de 12 berømte strande samt tre små øer. Ikke bare nyder I livet til søs. I får også lejlighed til at iføre jer snorkeludstyr og udforske det klare vand under overfladen, hvis I da ikke hellere vil bade eller padle lidt rundt i en kajak.

Nyd livet ved Búzios flotte strande eller tilkøb en udflugt eller to – og sug det sidste af den gode brasilianske stemning til jer, når I begiver jer ud i Búzios by night.

 • Inkl. i prisen
  La Chimere

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Vila D'este

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Insolito Boutique Hotel

  ★★★★★

  Vis hotel
brasilien - Viladeste hotel_01
Dag 17

Búzios - Danmark

I forlader det lille strandparadis og kører tilbage til Rio de Janeiro, hvorfra I vinker farvel til det livsglade land og vender snuden mod Danmark.

Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - torsdag 10 - 17,
Fredag 10 - 16.30

LHN
Dag 18

Ankomst til Danmark

Andre spændende rejser

Vandet er 24 grader og luften 28 grader i gennemsnit, og med en let brise det meste af året bliver der aldrig for koldt eller for varmt.
De Vestindiske Øer

Tre skønne perler

Individuel rejse - udflugter m/dansk rejseleder
Hawaii

Øhop i Hawaii

Individuel rejse
Cuba

Cuba fra øst til vest

Individuel rejse
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.507 anmeldelser)