Skip to main content

Puerto Madryn – Smuk natur- og dyreliv på Valdes-halvøen

Puerto Madryn Valdes Guanacoer 1711562548 Puerto Madryn Valdes Hval 01 2033005889

Smuk natur og dyreliv både på land og ude i havet

Denne udflugt byder på smuk og fascinerende natur og dyreliv både til vands og til lands omkring halvøen, Valdes, som ligger ud for Puerto Madryn på den anden side af bugten Guelfo Nuevo.

Du kommer hele vejen rundt, når du med vores guide udforsker de forskellige dyrs leveforhold og hører om, hvordan de overlever i det til tider barske klima her.

På land kigger du blandt andet efter europæiske harer, patagoniske harer – den såkaldte mara – som er den næststørste gnaver i verden. Maraen er stærkt monogam, hvilket betyder, at hanner og hunner bliver sammen hele livet. Det er også muligt at iagttage guanacoer (den vilde version af den domesticerede lama), strudse og røde ræve, hvis du kigger godt efter. På halvøen findes også store kolonier af fuglearter som terner, kelpmåger, plover, ænder, skarver og flamingoer.

Mellem månederne mai og juni og indtil slutningen af november er her en høj koncentration af maritimt dyreliv. Blandt andet svømmer de sydlige pukkelhvaler ind i Golfo Nuevo, hvor vandet er roligere end ude i Atlanterhavet, og det udnytter de – og flere andre havpattedyr med dem - blandt andet til at parre sig og til at føde deres kalve. Og man kan iagttage meget af det fra strandene eller på strandene i Valdes. Her ser man også spækhuggere, delfiner og den patagoniske delfin, overa toninas, lege tæt på kysten.

Nyd store og små havpattedyr i deres naturlige omgivelser, hvor du følger dem i deres eget tempo og på deres betingelser.

Udflugtspris
Pris pr. person
- - kr. 985
- - kr. 1.035
- - kr. 1.090

Fakta om udflugten

  • Gruppeudflugt
  • Heldagsudflugt
  • Spansk- og engelsktalende guide
  • Varighed ca. 8-9 timer
  • Transport inkluderet

Rejser, hvor udflugten er mulig

NYHED! Iguazu Vandfald 03

Argentina og Brasilien Argentina og Brasilien Individuel rejse

En pragtfuld rejse til to vidunderlige sydamerikanske lande, hvor I bliver omfavnet af skøn natur og eksotisk dyreliv. Nyd også de to sprudlende storbyer Buenos Aires og Rio de Janeiro.

Buenos Aires (3 nætter) Madryn (3) Esteros del Iberá (3) Puerto Iguaçú (3) Rio de Janeiro (3)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)