Skip to main content

Oplev Punta Tombo pingvinkolonien

Puerto Madryn Punta Tombo Pingvin Koloni 02 Puerto Madryn Punta Tombo Pingvin Koloni

Oplev verdens næststørste pingvinkoloni

Under dit ophold i Puerto Madryn er der mulighed for at besøge verdens største koloni af Magellan-pingviner, som ligger så langt fra byen.

Du bliver hentet på dit hotel mellem klokken 7.30 og 8.00 om morgenen, og så kører du sammen med gruppen imod Punta Tombo.

Magellan-pingvinen er en meget nysgerrig, venlig og charmerende art, der hvert år nærmer sig kysterne ved Punta Tombo og Puerto Madryn. Imellem september og april kan man gå mellem tusindevis af dem, hvor de sociale dyr vralter rundt på deres lange vandreture. Der lever faktisk omkring 7-800.000 pingviner i denne koloni. 

Pingvinerne bor under buske eller graver sig ned i huller i jorden, og det er ret underholdende at betragte de løjerlige dyr, når de interagerer med hinanden. Lige så graciøse de er i vandet, lige så kluntede og klodsede kan de være på land. Nogle af pingvinerne bor tæt på de anlagte gangbroer og stier, andre længere væk.

Flere pingviner vandrer rundt på vej til eller fra havet, og her skal man overholde trafikreglerne, som er, at pingvinen altid har forret til vejen, så hvis de krydser stien, skal man stoppe og vente på, at de er kommet godt over.

På udflugten til Punta Tombo kommer du også til at se søløver og vadefugle og hører om, hvordan dyrene lever deres liv på disse barske breddegrader. I besøger også Magellanske Pingviners Fortolkningcenter, som er et stort turist- og videnskabeligt projekt, der informerer om pingvinerne her.

Det er en stor oplevelse at se dyrene så tæt på og i deres naturlige omgivelser, hvor du følger dem i deres eget tempo og på deres betingelser.

Udflugtspris
Pris pr. person ved 2 personer
Pris pr. person ved 1 person
Pris pr. barn under 12 år
- - kr. 2.440 kr. 4.725 kr. 1.680
- - kr. 2.560 kr. 4.965 kr. 1.765

Fakta om udflugten

  • Gruppe udflugt
  • Heldagsudflugt
  • Spansk- og engelsktalende guide
  • Varighed ca. 10 timer
  • Transport inkluderet
  • Afhentning på hotel
  • Opererer september - april

Rejser, hvor udflugten er mulig

NYHED! Iguazu Vandfald 03

Argentina og Brasilien Argentina og Brasilien Individuel rejse

En pragtfuld rejse til to vidunderlige sydamerikanske lande, hvor I bliver omfavnet af skøn natur og eksotisk dyreliv. Nyd også de to sprudlende storbyer Buenos Aires og Rio de Janeiro.

Buenos Aires (3 nætter) Madryn (3) Esteros del Iberá (3) Puerto Iguaçú (3) Rio de Janeiro (3)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)