borneo_orangutang_07
Borneo - Rundrejse med dansk rejseleder

Ultimative naturoplevelser

4,7 (64 Anmeldelser)
13 dage fra 24.990 kr.

Ultimative naturoplevelser

I hælene på David Attenborough og Jacques Cousteau 

Sabah-staten på Borneo er naturelskerens paradis - stedet hvor vi kan opleve den verden, vi har set på dokumentarfilm med eksempelvis Sir David Attenborough og marinebiologen Jacques Cousteau.

Den tropiske regnskov bliver gennemskåret af floder, og træerne bliver større, jo dybere vi bevæger os ind i junglen. Aber i alle afskygninger hopper fra træ til træ, mens fuglene tager flugten fra de drillesyge primater. Sabah huser mange interessante aber heriblandt næseaber, der har en dinglende tud på op til 20 centimeter, som svulmer op, når han bliver gal. Der findes desuden de sky gibbonaber, og ikke mindst de majestætiske orangutanger, som myndighederne gør en stor indsats for at beskytte.

Floraen er imponerende - her findes flere end 1.000 slags orkidéer og 26 arter af rododendron. Nogle blomster har låg og ligner hængende krukker, som kan rumme op til 2 liter vand. Andre er rene kødædende fælder. Her findes også rafflesia, verdens største blomst. I løbet af 9-18 måneder vokser den til en meter i diameter, når den folder sig ud, og den blomstrer kun et par dage, inden den rådner og stinker af dødt kød.

Langs floderne og i mangroverne ses elefanter, bjørne, varaner og mange andre dyr, der er nede for at drikke. Her kan man se fugle, der fisker ved at svømme under vandet, mens fisk "løber" på finnerne hen over den mudrede overflade ved lavvande.

Vi skal se urskoven fra gangbroer bygget i trætophøjde, og vi skal bo i junglen tæt ved rehabiliteringscenteret for bjørne og orangutanger. På denne tur, og på vores andre rundrejser til Borneo, er de rendyrkede naturoplevelser i centrum, og vi lover jer et sandt eventyr i Borneos varierede natur. I Sukauregnskoven venter en helt særlig oplevelse, når vi tjekker ind på Sukau Rainforest Lodge midt inde i regnskoven - en økovenlig overnatningsmulighed, hvor vi på den mest komfortable vis kan opleve regnskovens forunderlige verden.

Vi tør godt garantere, at vi møder orangutanger, risikerer at få latterkrampe ved synet af næseaber og meget mere. Rejsen kunne naturligvis laves billigere, men vi ønsker at lave en unik oplevelse, hvor vi kommer helt tæt på naturen - blandt andet ved at overnatte inde i regnskoven i lodges, der falder i et med naturen. Vi rejser i små grupper, der ikke er meget større end Sir David Attenborough og hans filmhold - det gælder for alle vores rundrejser til Borneo

Rute og højdepunkter

borneo_ultimative oplevelser Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Line Milland Aminsam
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Sted
Nætter
Højdepunkter

2 nætter i Kota Kinabalu Kota Kinabalu
2
Højdepunkter
Sejltur ud til skønne Manukan Island, hvor vi udforsker Sabahs marineliv og slapper af på stranden. Mulighed for snorkling blandt farverige fisk og koraller fra vores båd.

1 nætter i Kinabalu National Park Kinabalu National Park
1
Højdepunkter
Vi tager på vandretur i nationalparken, som er UNESCO-verdensarv og har en overdådig variation af dyr og planter.

3 nætter i Sepilok Sepilok
3
Højdepunkter
På vej til Sepilok går vi tur i Sabah Tea Garden. Vi besøger Sepilok orangutang-rehabiliteringscenter og går på gangbroer i trætophøjde. I Labuk Proboscis Monkey Sancturary besøger vi næseaber og sølvlangurer.

2 nætter i Sukau Sukau
2
Højdepunkter
Vi kigger indenfor i Batu Tulug-grotten, inden vi indlogerer os på eventyrlige Sukau Rainforet Lodge. Vi sejler på floderne i morgen- og aftenlys for at spotte sjældne dyr og fugle.

2 nætter i Kota Kinabalu Kota Kinabalu
2
Højdepunkter
Tilbage i storbyen nyder vi kontrasten til den grønne regnskov inden vi rejser hjem over Singapore.

1 nætter i Singapore Singapore
1
Højdepunkter
Inden vi rejser tilbage til Danmark gør vi et stop i den farverige metropol Singapore. Efter oplevelserne i den frodige by kan vi sætte os komfortabelt til rette og flyve hjem med Singapore Airlines.

Gratis foredrag om Borneo

Gratis foredrag om Borneo

Kom til et spændende foredrag om rejser til Borneo. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus.

Tilmeld dig her

Fantastisk natur, dejlige og hjælpsomme guider, generelt gode hoteller og veltilrettelagte udflugter med kig til de vilde dyr i områderne.

4,7 (64 Anmeldelser)
Borneo RR ultimative

Bestil Borneo kataloger

Søger du inspiration til din Borneo rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Bali

På sansernes ø

Rundrejse med dansktalende rejseleder
Myanmar

Gyldne oplevelser

Rundrejse med dansk rejseleder
Java og Bali

Østens have og gudernes ø

Rundrejse med dansktalende rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)