thailand - ayutthaya_04

Rundrejser til Borneo

Oplev Borneo med dansk rejseleder

En rundrejse med dansk rejseleder er meget mere end en rejse. Det er et eventyr, der går et spadestik dybere og giver dig den fulde forståelse for Borneos kultur, historie og natur – formidlet på en levende måde af en erfaren dansk rejseleder.

En rundrejse er en grupperejse, hvor man rejser i små grupper af 14-20 deltagere. Rejsen er fordelt over en række forskellige steder på øen, hvor du indlogeres for en eller flere nætter og oplever alt, hvad der skal opleves. Programmet er gavmildt, men der er også god tid til at sunde sig og lade de store indtryk rodfæste sig.  

Gratis foredrag om rundrejser i Borneo

Gratis foredrag om rundrejser i Borneo

Tilmeld dig her

Hvorfor vælge en rundrejse til Borneo med Stjernegaard?

Når du rejser med Stjernegaard, kan du forvente en rundrejse af høj kvalitet – gennemtænkt ned til mindste detalje. Ruten er nøje planlagt, så du får fornøjelsen af flest mulige oplevelser med mindst mulig rejsetid. Ikke mindst arbejder vi sammen med Danmarks mest erfarne rejseledere, der har en helt særlig forkærlighed for naturen, ligesom vi også har et godt netværk og nogle dygtige samarbejdspartnere på Borneo.

Hvorfor rejse med en lille gruppe?

Der er mange store fordele ved at rejse med en lille gruppe. Helt lavpraktisk betyder en lille gruppe en mindre bus, der gør det mere fleksibelt at rejse i et land, hvor infrastrukturen bl.a. byder på kringlede bjergveje og tætte skove. Socialt betyder det, at du hurtigt lærer de andre i gruppen at kende og får fornøjelsen af at dele de store oplevelser med ligesindede. Hvem ved – måske du får nye venner for livet. Men lige netop når det kommer til Borneo, er der én fordel, der trumfer alle andre – nemlig at det bliver langt nemmere at se dyr, jo mindre gruppen er.

Den lille gruppe har som oftest også den fordel, at den danner grobund for en god dialog. Alle kan høre, blive hørt og stille spørgsmål, og der er således ingen historie eller information, der går din næse forbi. 

 

 

malaysia/borneo - borneo_abe_01
bohey dulang_sabah_01

Hvem er en rundrejse for?

En rundrejse med dansk rejseleder er for dig, der higer efter store og dybe oplevelser. Dig, der gerne vil beriges og lære noget. På en rundrejse har du din egen ”lærer” med, og det sikrer dig, at du kan få svar på de spørgsmål, der dukker op undervejs. Grundet rejselederens særlige kendskab til Borneo, kommer du til at opleve sider af øen og naturen, som du sandsynligvis ikke ville have oplevet på egen hånd. Så vil du have det hele med, er rundrejsen et glimrende bud.  

Når du rejser med dansk rejseleder, er alt timet og tilrettelagt og i selskab med rejselederen er det ingen sag at føle sig tryg. Du slipper for bekymringerne og kan dermed fokusere fuldt ud på at nyde turen og lade dig berige af alle de overraskelser og oplevelser, der kommer undervejs.

Kan man rejse alene på rundrejse?

Har du ingen rejsepartner? Eller har du og din partner ikke helt samme forkærlighed for Borneo? Fortvivl ej. Rundrejseformen er et glimrende valg til dig, der rejser solo.

Størstedelen af tiden, herunder flere måltider, tilbringer du sammen med gruppen, så du har rig mulighed for at være social. Samtidigt indlogeres du på dit eget værelse, og dermed har du også muligheden for at trække dig tilbage, når du gerne vil være lidt alene. For dig, der søger det sociale, er rundrejsen altså et fint alternativ til en rejse på egen hånd.

Læs også vores blog: Tør du rejse alene?

malaysia/borneo - borneo_naeseabe_07_hf

Stjernegaards rejseledere – hvad gør dem til noget særligt?

Det er ikke de seneste dimittender fra guideskolen, du møder på vores rundrejser. Tværtimod. Vores rejseledere har mange rejser med i bagagen, og så har de ikke mindst en helt særlig tilknytning til Borneo og landets natur. Nogle bor her måske, andre er måske uddannede natureksperter. Ens for alle er, at de har gransket øen et utal af gange – og at de stadig er nysgerrige på udviklingen og livet på øen.

Når vi håndplukker vores rejseledere, ser vi på deres erfaring, deres passion og deres evne til at formidle et givent rejsemål. Kan de både lære os noget og begejstre os – og har de i øvrigt en holdning til det land, de skal formidle, er det med stor sandsynlighed et godt match.

Indkvartering – hvordan skal jeg bo på Borneo?

Når du rejser på rundrejse, er det oplevelserne, der er i fokus. Du bruger et minimum af tid på hotellet, men dermed ikke sagt, det ikke skal være godt. Derfor har vi udvalgt en håndfuld gode 3- og 4-stjernede hoteller, så du kan få en god nats søvn og lade op til næste dags oplevelser.

Fælles for hotellerne er, at de ligger godt placeret i forhold til de ting, du skal opleve på rejsen. Hertil byder de på alle almindelige bekvemmeligheder, og flere af dem har også pool.

Individuelle rejser Rejser på egen hånd

Vi havde i sommeren 2014 en fantastisk rejse til Malaysia, hvor vi oplevede både den fantastiske natur og et pulserende storbyliv

4,7 (103 Anmeldelser)

Er det muligt at forlænge en rundrejse?

Ja! En rundrejse efterlader dig med nye minder og et hav af indtryk, og selv om vi lægger vægt på at skabe en god balance på rundrejsen, kan det være, du føler et behov til at lade det hele rodfæste sig. Fx med et par dage på en af Borneos strande eller i Singapore.

I tvivl om hvilken forlængelsesmulighed, der er oplagt for netop dig? Tal med en af vores rejsekonsulenter, når du booker rejsen og få den helt perfekte afrunding på dit eventyr.  

Hvornår kan jeg komme på rundrejse til Borneo?

Langt de fleste af vores rundrejser ligger i marts og april, men det er også muligt at komme afsted i juli og september. En periode, hvor det holder forholdsvist tørt. Med det sagt kan Borneos vejr ikke skæres over én kam. Hvis det regner et sted, er det tørt et andet sted og omvendt, men hvor regn ofte anses som et fyord i rejsemæssig forstand, spiller regnen en vigtig rolle for livet i regnskoven, og regnen er altså ikke nødvendigvis en ulempe. Så pak både sommertøj og regntøj og glæd dig til et eventyr i det grønne.

malaysia/borneo - malaysia_dreng_baad_01_hf

Kataloger om Borneo

Savner du inspiration til din rejse til Borneo, kan du gratis bestille op til 5 kataloger. Hvis du er interesseret i andre destinationer, kan du se alle vores kataloger her.

 • Borneo RR ultimative

  Borneo

  Ultimative naturoplevelser
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 12 sider

Det er en ubeskrivelig følelse at komme så tæt på - og være vidne til en begivenhed, der uændret gennem 90 millioner år har sikret, at vi den dag i dag kan opleve skildpadder i naturen.

4,7 (103 Anmeldelser)
kuching_befolkning_02

Hvad er inkluderet i en rundrejse?

Det er ikke uden grund, vores rundrejser er lidt dyrere end andre rejser. Dels er rejserne udviklet af eksperter, dels har vi inkluderet en lang række udgifter i rejsens pris. Se her, hvad du kan forvente inkluderet i prisen.

 • Fly t/r Danmark – Borneo.
 • Transporter og indenrigsfly på Borneo.
 • 3- og 4-stjernede hoteller.
 • Morgenmad hver dag samt frokost og middag flere af dagene. Herunder drikkepenge.
 • Erfaren dansk rejseleder med en særlig viden og passion for Borneo.
 • Udflugter og entréer.
 • Engelsktalende guider.
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører.
 • Lufthavnsskatter og afgifter.
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.565 anmeldelser)