thailand - Thailand_befolkning_rismark_kvinde_02

Oplev Borneo på egen hånd

Individuelle rejser til Borneo

Oplev Borneo på egen hånd

Borneo er for naturelskeren. Dig, der vil på eventyr i regnskoven og møde vilde dyr – dig, der vil bo på lodge i naturen og møde spændende stammefolk. Men Borneo er også til dig, der gerne vil nyde et par dage på stranden og lade de store indtryk rodfæste sig.

Vi arrangerer rejser til den malaysiske del af Borneo, regionerne Sabah og Sarawak. Begge fascinerer med storslået natur, og hver region har oven i købet sin egen storby. Men der er forskel. Hvor Sabah brillerer med vilde orangutanger, nationalparker og det gode strandliv, er Sarawak stedet for dig, der gerne vil opleve sjældne stammekulturer og spændende natur i form af bl.a. grotter.

Gratis foredrag om rejser til Borneo

Gratis foredrag om rejser til Borneo

Tilmeld dig her

Hvad vil det sige at rejse på egen hånd med Stjernegaard?

Vil du gerne have friheden til at gøre tingene efter dit hoved? Frihed til at opleve og slappe af i det tempo, der passer dig? Så er en rejse på egen hånd lige noget for dig. Men lad os gøre det helt klart! Du er aldrig helt på egen hånd, når du rejser med Stjernegaard. Vi sørger for alt fra transport og hoteller til spændende udflugter, så du kan lægge det praktiske fra dig og nyde alt det sjove.

Vi har udarbejdet nogle rejseforslag til Borneo, og med det mener vi forslag. For det er selvfølgelig muligt at forlænge med et par dage her eller der eller strukturere rejsen helt anderledes. Tal med din rejsekonsulent om, hvad du drømmer om, og vi strikker en rejse sammen, der tilgodeser dine ønsker.

Skal jeg selv sørge for transport til og fra lufthavnen?

Det korte svar er nej – det skal du selvfølgelig ikke. Vi sørger naturligvis for, at du i lufthavnen bliver mødt af en lokal repræsentant for Stjernegaard, som kører med dig til hotellet. Det samme gælder når du skal videre til næste stop på rejsen, og når du til sidst skal tilbage til lufthavnen.

malaysia/borneo - borneo_dayak woman_01
mount kinubalu_01
malaysia/borneo - borneo_næsehornsfugl_02

Indlogering – hvordan kan jeg bo?

Vi har udvalgt en række hoteller og pensionater – lige fra enkle vandrerhjem og langhuse i junglen til lodges og 5-stjernede luksushoteller. Vil du opleve visse afsidesliggende sider af Borneo, må du være indstillet på en simpel indkvartering, men vi kan til gengæld godt love dig en helt unik oplevelse.

 Sabah eller Sarawak?

Borneo er en stor ø, og det store spørgsmål er ofte; Sabah eller Sarawak? Mens Sabah har Borneos mest kendte og storslåede nationalparker, hvor du bl.a. kan opleve vilde orangutanger, er Sarawak kendt for Iban-stammen og de spektakulære grotteformationer i Mulu National Park. Mærk efter og tal med din rejsekonsulent, så du får den bedste oplevelse af Borneo.

Rundrejser Med dansk rejseleder

Kataloger om Borneo

Savner du inspiration til din rejse til Borneo, kan du gratis bestille op til 5 kataloger. Hvis du er interesseret i andre destinationer, kan du se alle vores kataloger her.

Læs mere og bliv inspireret

Eksotisk sommer? Her skal du hen i juni, juli og august

Vi har fundet 8 eksotiske rejsemål, der brillierer i juni, juli og august, så du kan få et uforglemmeligt eventyr.

Tør du rejse alene?

Det kræver mod, men når først du indtager verden i eget selskab, vil du kun undre dig over, du ikke har gjort det før.
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.565 anmeldelser)