Skip to main content

Rejser til Havana i Cuba

Cuba

cuba - havana_bil_08

Farverigt flashback til 50’erne

Kun få steder på kloden kan berette om så omskiftelig en tilværelse, som Cubas hovedstad. I år 1500 oprettede spanierne en handelsstation, der senere blev til Havana.

Byen udviklede sig hurtigt til områdets kulturelle metropol, en position Havana fastholdt langt ind i det 20. århundrede.

I en lang periode var Havana det bedre amerikanske borgerskabs dekadente forlystelsesparadis. Her var eksklusive dansesteder, og spiritus flød i rigelige mængder. Den berømte Cabaret Tropicana, der stadig spiller hver aften, er et levn fra den tid.

De mange grønne dollarsedler har for længst forladt Havana, men de karakteristiske amerikanerbiler, stemningen, musikken og livsglæden trives i bedste velgående.

Inden for de senere år har Havana taget endnu en drejning. Det private initiativ blomstrer, efter at styret har løsnet grebet en smule og tilladt borgerne at drive privat virksomhed.

Det betyder, at små restauranter, hoteller og boder med kunsthåndværk skyder op alle vegne, og den nye konkurrencesituation betyder også, at kvaliteten i både mad og service er steget betragteligt i de seneste år.

Vi benytter mange, forskellige hoteller i byen i alle prisklasser samt en lang række casas particulares.

I Havana drives casa'erne mere professionelt, end i provinsen, og de ligger i store lejligheder og ikke i private hjem, som i resten af Cuba.

Derfor skal I rejse til Havana

  • Verdens mest sanselige hovedstad
  • Old Havana, UNESCO-verdensarv
  • Gå i Hemingways fodspor
cuba - havana_plaza vieja_01 cuba - havana_bil_09_hf

Rejser til Havana

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

cuba - havana_bil_lyseroed_01

Rejsen var godt sammensat, vi så vidt forskellige miljøer i øst og vest. Vi fik et godt indblik i Cubas mange varierede levevilkår.

Leif, Aalborg SV
4.5   (2.964 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Havana

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)