cuba - cuba_befolning_musik_01

Oplev Cuba på egen hånd

Individuelle rejser til Cuba

Oplev Cuba på egen hånd

Cuba til dit tempo og temperament

En rejse på egen hånd er til dig, der vil følge din helt egen rytme og opleve Cuba lige efter dit hoved. Men lad det være sagt med det samme: Hvis du rejser med Stjernegaard, er du aldrig HELT på egen hånd. Du har altid Stjernegaard i ryggen, uanset om du benytter dig af et af vores mange forslag til individuelle rejser, eller om vi har skræddersyet en helt særlig rejse til dig.

Vi kender Cuba til bunds, og vi har naturligvis en ide om, hvad vi synes, du skal opleve på en rejse til Cuba. På den baggrund har vi sammensat en lang række rejseforslag, som vi ser som optimale ud fra forskellige kriterier. 

Nogle af rejserne er rene kulturoplevelser, andre kombinerer de kulturelle oplevelser med badeferie ved Det Caribiske Hav. Nogle koncentrerer sig om det vestlige Cuba, mens andre igen dækker hele landet.

Gratis foredrag om individuelle rejser til Cuba

Gratis foredrag om individuelle rejser til Cuba

Tilmeld dig her

Hvad er en skræddersyet rejse til Cuba?

En skræddersyet rejse er en rejse, som er sammensat præcist til dine ønsker, dine behov og til din pengepung. Som udgangspunkt har vi sammensat nogle forslag til rejser på egen hånd for at give dig et overblik over alle de muligheder, der er i et spændende land som Cuba.

Men har du særlige ønsker om f.eks. at bruge mere tid i Havana, mindre tid ved stranden, eller vil du f.eks. bo ekstra godt det ene sted og spare lidt et andet sted, så laver vi naturligvis en rejse, der passer præcist til dig – det er en skræddersyet rejse!

 

cuba - vinales_udsigt_02

Rejs på egen hånd – men med sikkerhedsnet, og se vores anbefalinger

Når du rejser med os, kan du være sikker på, at din rejse hænger sammen fra A til Z, og skulle noget mod forventning gå galt, kan du altid kontakte os. På denne måde kan du rejse i dit eget tempo efter din egen rejseplan og alligevel med et sikkerhedsnet under dig, hvis uheldet skulle være ude.

Hvis du rejser med os, sender vi også et stort materiale til dig inden din afrejse, hvor du kan læse om, hvor man spiser godt og mange andre interessante ting, som kan være svære at finde ud af selv.    

Vi er gammel i gårde…

Vi har mere end 20 års erfaring i at arrangere rejser til Cuba, og rejser du med os, vil du derfor nyde godt af vores indgående kendskab til alle dele af landet og ikke mindst vores store netværk af lokale engelsktalende guider og samarbejdspartnere.

Vil du hellere på rundrejse? Med dansk rejseleder
cuba - cuba_befolkning_kvinde_cigar_06

Læs mere og bliv inspireret

Sommerferieplaner? Rejs i juni, juli og august

Skal sommeren byde på ekstraordinære rejseoplevelser? Bliv inspireret til årets sommerferie fyldt med oplevelser, du med garanti aldrig glemmer!

Her skal du holde jul!

Trænger du til en rejse i december? Vi guider til 10 rejsemål med sol og oplevelser i julemåneden.

Lokalguiden: 10 tips til Cuba

Ingen kender Cuba bedre end cubanerne. Læs med og bliv inspireret af lokalguidens tips til Cuba.

Kataloger om Cuba

Savner du inspiration til din Cuba-rejse, kan du gratis bestille op til 5 kataloger. Hvis du er interesseret i andre destinationer, kan du se alle vores kataloger her.

  • Cuba_fit_katalog forside

    Cuba

    Rejseforslag
    Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 32 sider

I tvivl om Cuba er noget for dig? Tal med en af vores eksperter

Er du i tvivl om, hvorvidt Cuba falder i din smag? Eller hvad du bør opleve og kan forvente, når du er i Cuba?  Spørgsmålene kan være mange, og det skal der være plads til.

Uanset hvilke spørgsmål du måtte have om Cuba, sidder vores dygtige rejsekonsulenter klar til at besvare dine spørgsmål og inspirere dig til en spændende rejse på egen hånd gennem Cuba.

Ring eller skriv til os
Jessica Roda Tolentino
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent

Vi havde en fantastisk rejse og fik virkelig god rådgivning og hjælp fra Stjernegaard. Vi vil bestemt anbefale andre at bruge jer som bureau.

4,6 (888 Anmeldelser)
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)