Skip to main content

Rejser til Varadero i Cuba

Cuba

cuba - varadero strand_12

Ferie for alle pengene

Varadero er Cubas mest kendte strandområde, og der er ingen tvivl om, at det er de hvide sandstrande og det turkisblå, klare og rene hav, der står bag succesen.

Langs strandene ligger masser af hoteller, hvoraf flere er af høj international standard. Af denne grund er den cubanske og til tider nøjsomme hverdag også fjern her, hvor det er feriestemning og livsglæde, der er i fokus.

Varadero ligger kun få timers kørsel fra Havana, hvis man skulle få lyst til at skrue tempoet lidt op for en dag. Men det er ikke nødvendigt at tage helt så langt væk for at få en pause fra strandlivet. Naturen omkring Varadero byder både på fascinerende drypstenshuler, skov og mere øde strandstrækninger samt spændende oplevelser under overfladen. Herunder dyk ned til gamle skibsvrag.

På strandene tilbydes mange aktiviteter til lands og til vands, f.eks. sejlads, kajak, danseundervisning og meget andet.

Har I allerede oplevet Cubas skønne natur, spændende historie og utallige finurligheder, er det helt og aldeles oplagt at slutte ferien af i Varadero. Her er der nemlig afslapning på programmet, så alle de mange oplevelser kan få lov til at rodfæste sig efter en uforglemmelig rejse. 

Derfor skal I rejse til Varadero

  • En skøn, hvid sandstrand
  • Hoteller med høj standard
  • Let tilgængelig - tæt på Havana
cuba - varadero strand_13 cuba - varadeo_strand_01

Rejser til Varadero

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

cuba - varadero strand_25

Øjvind var bare fantastisk. Har aldrig haft en rejseleder, som var så god, og jeg har rejst til mange lande, og de fås ikke bedre.

Egon Madsen, Ikast
4.5   (2.964 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Varadero

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)