Skip to main content

Transporter i Cuba

cuba - cuba_viazul2

Transporter i Cuba

Fly: København, Billund og Aalborg

Priserne i prislisten er fortrinsvis baseret på fly med KLM fra København via Amsterdam, med hvem der også er gode muligheder for at flyve fra Billund eller Aalborg. I visse tilfælde, men ikke altid, er der et ekstra tillæg i prisen, hvis I rejser fra Billund eller Aalborg - forhør jer hos vores rejsekonsulenter. Det er også muligt at flyve med Air France via Paris.

Bustransport

Cuba er dækket af et velfungerende net af busruter, og bustransport er efter vores mening den mest oplagte måde at komme rundt på, hvis man ikke ønsker at køre selv. Stjernegaard Rejser benytter fortrinsvis det private busselskab Conectando, som kører fra hotel til hotel. Dette selskab kører med moderne, komfortable busser med aircondition og gode sæder, og det er en nem og bekvem måde at komme rundt på. Herudover anvender vi selskabet Viazul, som kører fra busstation til busstation, der hvor Conectando ikke kører, samt selskabet Collectivo, som typisk kører fra lufthavnene til de større byer.

Hvis I vælger bustransport rundt i Cuba, vil det fremgå af jeres voucher, hvilket busselskab I skal med. Fælles for busserne er, at der vil være andre passagerer om bord, primært turister, idet den almindelige cubaner benytter lokale busser af en helt anden standard.

Indenrigsfly

Indenrigsfly er indregnet i priserne for de rejseforslag, der dækker hele Cuba fra øst til vest, samt for de rejser, som slutter med badeferie på Cayo Coco, Cayo Guillermo og strandene ved Guardalavaca.

Private transfers

Ligeledes vil der være indregnet private transfers, hvis man skal besøge Cayo Coco og Cayo Guillermo, da der ikke går busser til disse øer. Ønsker I at køre med private transfers (med privatchauffør) hele vejen rundt i Cuba, så ring og få et tilbud hos vores rejsekonsulenter.

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)