Skip to main content

Rejser til Lovina på Bali

Bali

bali - lovina_delfin_01

Delfiner og daseliv

Lovina på Bali ligger helt mod nord. Langt fra de største turiststrømme men alligevel i sin egen lille verden med gode restauranter, lange strande og skønne omgivelser, der indbyder til afslapning. 

Trækplastret er det smukke landskab omkring Lovina, der bl.a. byder på grønne risterrasser, smukke halvhemmelige vandfald, bjerge og søer omgivet af grøn beplantning i alle retninger, men hovedattraktionen skal måske alligevel findes til søs.

I havet ud for Lovina har delfiner nemlig slået lejr i stor stil, og på en bådtur skulle det næsten være mærkeligt, hvis ikke I får selskab af lystige, akrobatiske delfiner, der hilser jer velkommen til havet.

I Lovina får I god mulighed for at møde de lokale, og det er sågar også en ganske særlig fornøjelse at tage på fisketur med en lokal fisker, der ved, hvor de bedste fisk huserer.

Er I klar på en lille køretur, er Singaraja, Balis gamle hovedstad, et spændende udflugtsmål. Her kommer handlende fra hele Lovina området for at købe og sælge, og på byens marked vil I blive overrasket over, hvad man rent faktisk kan sælge på disse kanter. 

Strandene i Lovina er sorte af vulkansk sand, og selv om de i sig selv ikke udgør Balis smukkeste strande, er Lovina et godt udgangspunkt for en strandferie. Det skyldes ikke mindst den formidable solnedgang af røde, gule og violette nuancer, der danser henover himlen, når dagen går på hæld.

Et syn for guder!

I kan rejse til Lovina året rundt, klimaet er behageligt med en gennemsnitstemperatur på ca. 28 grader.

Det er oplagt at tilbringe nogle dage af jeres Bali-ferie i pragtfulde Lovina, og til det formål tilbyder vi en række skønne, mindre resorts i det 3-, 4-, og 4+-stjernede segment.

Derfor skal I rejse til Lovina

  • Fred og ro på den sorte vulkanstrand
  • Delfinsafari i solopgangen
  • Skønne resorts med høj standard
bali - lovina_solnedgang_01 bali - lovina_delfin_06

Rejser til Lovina

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

bali - lovina_delfin_02

Skønt at have med mennesker at gøre der er utrolig dygtige til Deres arbejde.

Jimmy Egelund, Odense M
4.7   (1.412 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Lovina

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)