Skip to main content

Rejser til Padangbai på Bali

Bali

bali - padangbai_strand_01

Porten til Lombok

Padangbai er en hyggelig lille by, der ligger ned til en rolig bugt på østkysten, hvor strømmen af turister er begrænset.

Mange kommer hertil for et par dages ferie i forbindelse med en tur til eller fra Gili og Lombok, for det er lige her, katamaranfærgerne sejler fra.

Byen, der har en lille fin strand og en række gode spisesteder og barer, er et populært rejsemål blandt backpackerne. Det skyldes ikke mindst de mange budgetvenlige små hoteller, men også dykkerforholdene er helt i top her.

Foruden et smukt marineliv gemmer havet nemlig også på skibsvrag fra 2. verdenskrig, som mange dykkere drømmer om at udforske. Tager I cyklen eller et motordrevet køretøj og udforsker området uden for byen, vil I desuden finde en række små, hyggelige bugter og nogle søvnige landsbyer i baglandet.

Vil I gerne opleve en vulkanvandring på jeres ferie til Padangbai og Bali, er Agung-vulkanen ikke langt væk. Det kegleformede bjerg troner næsten 3 kilometer op i landskabet, og står I tilpas tidligt op, kan I nyde synet af solen, der går op over krateret.

Turen til tops er lettere krævende, men intet mindre end uforglemmelig. Og gevinsten på toppen af vulkanen er alle anstrengelserne værd.

I kan rejse til Padangbai og Bali året rundt. Klimaet er venligt med omkring 28 grader i gennemsnit, og Padanbai ligger godt, hvis I også ønsker at holde ferie på Gili Air, Gili Meno eller Gili Trawangan.

Derfor skal I rejse til Padangbai

  • Skøn lille by på den stille østkyst
  • Backpacker- og dykkerstemning
  • Tæt på spændende dykkersteder
bali - bai_dykning_01 bali - bali_dykning_koral_03

Rejser til Padangbai

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

bali - gili_dykning_01

Jeg synes det er et fantastisk koncept at rejse i små grupper. Vi var 19 forskellige mennesker, der rejste sammen og brugte rigtig meget tid sammen og hyggede os, også når vi ikke var på ture.

Lone Rytter Brøndum
4.7   (1.412 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Padangbai

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)