Højland og havskildpadder
Download katalog over rejsen

17 dage fra 16.560 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Bali Højland og havskildpadder

Individuel Rejse 17 dage fra 16.560 kr.

4.7   (1.323 anmeldelser)
bali - Bali_Uluwatu

Oplev det alsidige Bali lige fra det frodige højland til paradisstrande på tropeøer

I starter jeres rejse til Bali i øens højland, hvor øens kulturelle hjerte slår kraftigt og livsstærkt – og det kan både ses, høres og mærkes. Her har kunstnere af alle slags slået sig ned og blevet inspireret af stedets atmosfære og smukke beliggenhed i en alsidig natur mellem irgrønne risterrasser og brusende floder – og i dag er der et levende handelsliv med gallerier, kunsthåndværkerssteder og workshops.

bali - Gili_trawangan_beach_boy_01_redigeret121020
bali - ubud_rismark_11

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Nyd både højlandet og skønne sandstrande

 • Oplev Ubud, Balis kulturelle hjerte

 • Se Banglis frodige natur og vandfald

 • Nyd de tropiske strande og fisk på Gili Trawangan

 • Udforsk Uluwatu, Balis bedst bevarede hemmelighed

bali - ubud_ceremoni_02

Fra Ubud udforsker I mere af højlandets kultur og natur inden strandferie

De lokale dyrker de gamle religiøse ceremonier helhjertet, og det er slet ikke usædvanligt at støde på et farverigt ceremonielt optog på vej imod et af områdets mange templer.

Udover dette er Ubud spækket med oplevelser. Lej cykler og kør rundt i byen, tag på vandretur mellem rismarkerne eller tag et par timers rafting på floden. I har også mulighed for at deltage i forskellige udflugter, f.eks. en tidlig morgenvandring op ad Batur-vulkanen for at se solen stå op. Mulighederne er utallige.

Efter fire overnatninger i Ubud går rejsen videre nordpå til Bangli, der ligger for foden af Agungvulkanen. Området er måske Balis bedst bevarede hemmelighed og en skjult perle, der ofte overses af turister. Men lad jer ikke narre af Banglis beskedne profil, for her er en rig cocktail af betagende vandfald, grøn natur, højlandets frodige idyl og templer typisk for Bali – mixet med lokalt nærvær og et unikt kulturmøde. Byen var engang Balis hovedstad, og som sådan huser den adskillige gamle templer og paladser.

Således stimuleret på den kulturelle front, fortsætter I imod noget af verdens bedste og mest berømte tropiske strandparadis. I har fire overnatninger og god tid til at nyde Gili Trawangans smukke kvaliteter. Her falder tempoet, og pulsen daler allerede ved ankomsten. Cykler er det hurtigste transportmiddel på øerne, hvor hverken motorcykler eller biler er tilladt. Nyd dagene her med total afslapning, snorkling, dykning og solbadning i en solseng.

Skæve palmer og skyggefulde casuarinatræer blafrer i vinden, og andre steder er det livlige restauranter med farverige parasoller og borde direkte i sandet, der bryder strandkanten. Vandet lokker med nuancer i blåt, og under overfladen vrimler det med farvestrålende fisk på de store koralrev i de mest overraskende former, mønstre og kulører og havskildpadder svømmer roligt rundt i det turkise vand.

I slutter rejsen til Bali i Uluwatu, et naturskønt, bakket område i den sydvestlige del af halvøen Bukit, der er det mest sydlige punkt på Bali. Ulawatu – eller bare Ulu blandt balinesere og deres venner - er opkaldt efter et berømt tempel, der hviler på klipperne og kendt for sine blå bølger, hvide sandstrande, imponerende havklipper, kvalitetssurfing og luksuriøse strandklubber.

Oven over det hele troner det smukke Uluwatu-tempel øverst på en stejl klippe.

Templet er et af ​​Balis mest berømte og spirituelt betydningsfulde og kendt for sin unikke arkitektur, utrolige udsigter og smukke solnedgange.

Skal du med til Bali?

Bali Og Gilioerne 2024

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Ubud 4 nætter: Ubud 4 Green Field Hotel + Adiwana Bisma Alaya Resort Komaneka Resort - Monkey Forest
Bangli 3 nætter: Bangli 3 D'Umah Patal Kikian Villas Samanvaya +
Gili Trawangan 4 nætter: Gili Trawangan 4 Villa Almarik Resort + Gili Eco Villas
Uluwatu 3 nætter: Uluwatu 3 La Joya Balangan Resort

Ring til os, hvis I ønsker andre hoteller. I kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal I bo

Ring til os, hvis I ønsker andre hoteller. I kan opgradere ét eller flere steder.

bali - Adiwana Bisma (26) Opgradering
Ubud

Adiwana Bisma

Adiwana Bisma er et elegant og indbydende boutiquehotel beliggende centralt i livlige Ubud, tæt på byens muligheder og seværdigheder.

Se hotel
Project Green Field 112 Inkluderet i prisen
Ubud

Green Field Hotel

+
Se hotel
Outdoor 02 Opgradering
Ubud

Alaya Resort

Se hotel
Main Pool Komaneka At Monkey Forest (10) Opgradering
Ubud

Komaneka Resort - Monkey Forest

Se hotel
Pool by night Inkluderet i prisen
Bangli

D'Umah

Se hotel
Patal Kikien Villas Pool 01 Opgradering
Sidemen

Patal Kikian Villas

Se hotel
Samanvaya6 Scaled Opgradering
Sidemen

Samanvaya

+
Se hotel
Deluxe Room2 Inkluderet i prisen
Gili Trawangan

Villa Almarik Resort

+

Villa Almarik er et skønt lille resort med optimal beliggenhed ud til en dejlig sandstrand, hvorfra I har adgang til den bedste snorkling, Gili Trawangan kan byde på, og det siger jo ikke så lidt.

Se hotel
bali - gili-øerne - gilli eco villas_pool udsigt Opgradering
Gili Trawangan

Gili Eco Villas

Se hotel
Sunset Vertical Shot Inkluderet i prisen
Uluwatu

La Joya Balangan Resort

Se hotel

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Bali. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

bali - ubud_rismark_06
bali - gili_skildpadde_01

En helt fantastisk ferie hvor alt bare spillede fra afrejse til hjemkomst. Gili T er som at være i paradis, at se havskildpadder var en unik oplevelse. Raftingturen i Ubud var sjov og alle burde vælge denne.

Marianne
4.7   (1.412 anmeldelser)
Udtalelser
bali - gili_dykning_01

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I rejser fra Danmark og kan forvente en samlet rejsetid på ca. 15 - 18 timer. De gode nyheder er, at det er en behagelig flyrejse med masser af muligheder undervejs for adspredelse i form af underholdningskonsol, film og måltider. Og så også en rigtigt god idé at få sovet lidt på den lange flyrejse.

Bali Og Gilioerne 2024
bali - bali_dykning_havskildpadde_01 bali - bali_ceremoni_13

Dag 2

Ankomst til Bali

I bliver mødt i lufthavnen af vores guide og sammen kører I til Ubud.

Her er atmosfæren behageligt afslappet, og her er heldigvis fortsat en god blanding af turister og balinesere, hvilket er endnu et håndgribeligt vidnesbyrd om balinesernes unikke evne til at leve i samhørighed med turismen - og ikke kun af den.

På jeres køretur fra lufthavnen til Ubud vil I sikkert mærke, hvordan I lige så stille glider ind i det tilbagelænede Bali-feriegear, mens I betragter det betagende landskab med brusende floder og lysegrønne rismarker, som glider forbi udenfor vinduerne, og som kan tage pusten fra selv de mest garvede rejsende. Denne første dag i Bali får I desuden udleveret et omfattende informationsmateriale om øen med praktiske oplysninger, forslag til udflugter, restauranter og meget andet godt.

Stjernegaards team af guider på Bali består af flere indfødte balinesere, som gennem årene har lært at tale dansk for bedre at kunne hjælpe vores danske gæster på øen.

Dette er helt unikt, og disse guider har selvfølgelig et uovertruffent kendskab til Bali, idet de er født på øen.

I det udleverede materiale kan I også læse om, hvordan I kommer i kontakt med dem, hvis I får brug for hjælp på ferien.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Project Green Field 112 Inkluderet i prisen
Ubud

Green Field Hotel

+
bali - Adiwana Bisma (26) Opgradering
Ubud

Adiwana Bisma

Outdoor 02 Opgradering
Ubud

Alaya Resort

Main Pool Komaneka At Monkey Forest (10) Opgradering
Ubud

Komaneka Resort - Monkey Forest

bali - bali_ceremoni_29

Dag 3-5

Ubud, mulighed for tilkøb af udflugter med engelsktalende guide

I har fem dage i Ubud, en by der emmer af livskraft, og hvor Balis kunstneriske hjerte banker.

Her har kunstnere fra hele verden i mange år fundet et fristed, hvor de smukke omgivelser har været en uudtømmelig inspirationskilde for blandt andet malere, skulptører og træskærere. Men faktisk er Ubuds fineste kunstværk det omkringliggende landskab, som bedst indfanges på en spadsere- eller cykeltur i det centrale højland. Det er også her, traditioner og ceremonielle optog dyrkes helhjertet, og i det centrale højland er der altid en højtidelighed, der kræver et optog. Området vrimler med små landsbyer, der alle har et pragtfuldt tempel, der frit kan besøges. Gæstfriheden er overvældende, og det er her, I finder den atmosfære, som mange betegner som Balis sande sjæl.

Af samme årsag er Ubud ikke så overraskende vokset de seneste år. Det gamle marked i byen har fået konkurrence fra blomstrende specialforretninger: gallerier, smykkedesignere, tøjdesignere samt butikker med et stort udvalg af tasker, tørklæder, kjoler, t-shirts og sko. Caféer og restauranter har også fået et løft. Hyggelige gårdhaver er blevet mondæne spisesteder, og caféer med udsigt over rismarkederne byder på friskpresset juice, god kaffe og lækre frokostanretninger. Mens I opholder jer i Ubud, har I mulighed for at tage på forskellige udflugter, hvor I kan opleve højlandet og alle dets smukke kvaliteter mere indgående samtidig med, at I kommer tættere på balinesernes liv her.

En af vores favoritture er en trekkingtur tidligt om morgenen op ad Batur-vulkanen. I bliver hentet midt om natten på jeres hotel, og vandreturen, som naturligvis er med guide, begynder i buldermørke.

I når kanten af vulkankrateret lige inden, solen sender sine lyse stråler ud over det betagende landskab.

I spiser en velfortjent morgenmad, inden turen går nedad igen, og I kan såmænd også nå en ekstra morgenmad, når I kommer tilbage på hotellet først på morgenen. Denne udflugt kan bestilles hjemmefra eller lokalt hos vores agent, mens I opholder jer på Bali.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Project Green Field 112 Inkluderet i prisen
Ubud

Green Field Hotel

+
bali - Adiwana Bisma (26) Opgradering
Ubud

Adiwana Bisma

Outdoor 02 Opgradering
Ubud

Alaya Resort

Main Pool Komaneka At Monkey Forest (10) Opgradering
Ubud

Komaneka Resort - Monkey Forest

bali - ubud_rismark_17
bali - ubud_monkey forrest_06 bali - ubud_kunst_mand_01

Ubud ligger flot i højlandet, og her har kunstnere fra hele verden som malere, skulptører og træskærere i mange år fundet et fristed med inspiration fra de smukke omgivelser.

Dag 6

Ubud – Bangli

Det er blevet tid til at vinke farvel til Ubud, for i dag begiver I jer imod Bangli lidt længere nordpå, en køretur på en times tid.

Bangli ligger for foden af Agungvulkanen, hvis keglefigur tårner sig op i landskabet mellem Ubud og Sidemen i Balis grønne højland - og området er af nogle beskrevet som øens måske bedst bevarede hemmelighed og en skjult perle, der ofte overses af turister. Men I skal jer ikke lade jer føre bag lyset af Banglis beskedne profil – dette område er fyldt med vandfald, grøn natur, højlandets grønlige idyl og templer typisk for Bali – men også lokalt nærvær og et unikt kulturmøde.

En af de mest interessante ting ved Bangli er dens rige historie. Byen var engang Balis hovedstad, og som sådan huser den adskillige gamle templer og paladser. Vel ankommet bliver I indlogeret på jeres hotel, hvor I har tre overnatninger. Der er god tid under opholdet til at gøre jer godt bekendt med Banglis fortræffeligheder.

Bemærk, at vælger I at opgradere jeres hotel her i Bangli, ligger vores opgraderingshoteller i byen Sidemen i dalen af samme navn.

Dalen er en af Bali smukkeste og mest autentiske floddale og på en klar dag kan man ane kysten i det fjerne.

Over det hele troner den mægtige vulkan Gunung Agung, der på klare dage står som et smukt bagtæppe til Sidemens frodige risterrasser.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Pool by night Inkluderet i prisen
Bangli

D'Umah

Patal Kikien Villas Pool 01 Opgradering
Sidemen

Patal Kikian Villas

Samanvaya6 Scaled Opgradering
Sidemen

Samanvaya

+
bali - Bangli_village_04
bali - Bangli_ceremoni_01 bali - Bangli_batur mountain_01

Bangli ligger for foden af Agungvulkanen, hvis keglefigur tårner sig op i landskabet mellem Ubud og Sidemen i Balis grønne højland - og er af nogle beskrevet som øens måske bedst bevarede hemmelighed.

Dag 7-8

Bangli

Dagene i Bangli kan I fylde nøjagtigt så meget indhold ind i, som I selv har lyst til.

Under jeres ophold her er der optimale muligheder for at komme helt tæt på lokallivet, alt imens I er tæt på nogle af den balinesiske naturs smukkeste værker. Bangli er hjemsted for flere traditionelle balinesiske landsbyer, som alle byder på et kig ind i lokalbefolkningens dagligliv og et fantastisk sted at lære om balinesiske skikke og traditioner. Nogle af de mest bemærkelsesværdige landsbyer i Bangli inkluderer Penglipuran, der er kendt for sin velbevarede arkitektur, og Trunyan, der er berømt for sine unikke begravelsesskikke.

I kan f.eks. tage på en cykeltur imellem rismarker med arbejdende bønder, forbi søvnige landsbyer, kaffeplantager, små oaser og på vejen holde ind ved nogle af områdets berømte og bedårende vandfald. Besøg bl.a. Tangkup-vandfaldet, hvis vandmasser falder cirka 25 meter ned i en lille pool omgivet af grønne klippesider. Der er også Tukad Cepung-vandfaldet – en smuk, malerisk oase, hvis vandmasser får en nærmest lysende glorie, når solens stråler rammer helt rigtigt. Og til sidst skal vi nævne Kanto Lampo-vandfaldet, der ligger malerisk og med et forfriskende naturligt svømmebassin for foden og Tibumana-faldet, der er omgivet af frodig vegetation og er et populært sted for Instagrammers.

I kan også vælge at geare helt ned og i stedet begive jer ud på en vandretur ad naturskønne stier, hvor I mærker essensen af det autentiske, landlige Bali. I kan også tage på en udflugt, hvor I beundrer det imponerende Pura Kehen-tempel bygget i 1300-tallet. Et flot, velbevaret tempel med smukt manicurerede terrasser, detaljerige stenudskæringer og kendt for sin høje pagode-lignende struktur - et must-see for alle, der er interesseret i balinesisk kultur og historie.

To andre meget populære udflugter, når man opholder sig i Bangli, er en tur op ad Mount Batur tidligt om morgenen, hvor I ankommer på toppen i tide til at se en betagende solopgang over vulkanen. Føler I jer klar til en kan I også vælge at se solopgangen fra Mount Agung, der er Balis højeste top og byder på panoramiske udsigter over øen.

Ind i mellem de store naturoplevelser, kan I også skabe plads til at nyde en afslappende spa-behandling i et af områdets mange spa- og wellnesscentre.

I kan også melde jer til en madlavningsklasse, hvor I får et indblik i kunsten at lave traditionelle balinesiske retter. Så mulighederne er mange, og I kommer helt sikkert ikke til at kede jer.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Pool by night Inkluderet i prisen
Bangli

D'Umah

Patal Kikien Villas Pool 01 Opgradering
Sidemen

Patal Kikian Villas

Samanvaya6 Scaled Opgradering
Sidemen

Samanvaya

+
bali - Bangli_tukad cepung vandfald_01

Under jeres ophold i Bangli er der optimale muligheder for at komme helt tæt på lokallivet, alt imens I er tæt på nogle af den balinesiske naturs smukkeste værker.

Dag 9

Bangli – Gili Trawangan

Efter nogle gode dage i Bangli, rejser I videre i dag, hvor I sætter kursen imod Gili Trawangan og de andre Gili-øer med minibus og hurtiggående færge – en tur på 2-3 timer afhængig af vejret.

Først på eftermiddagen ankommer I til Gili Trawangan, der ligger omgivet af kridhvidt sand og krystalklart vand – det er umuligt ikke at ikke at tabe sit hjerte til dette paradis. Her på øen er der direkte adgang til et hav fyldt med fantastiske tropefisk og smukke koraller. På Gili Trawangan vil I møde et publikum, der spænder fra unge rygsæksrejsende over inkarnerede dykkere og til børnefamilier og det modne publikum – kort fortalt en blandet skare.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Deluxe Room2 Inkluderet i prisen
Gili Trawangan

Villa Almarik Resort

+
bali - gili-øerne - gilli eco villas_pool udsigt Opgradering
Gili Trawangan

Gili Eco Villas

bali - gili_baad_08

Dag 10-12

Gili Trawangan

På Gili Trawangan falder tempoet, og pulsen daler allerede ved ankomsten.

Hvordan kan det være anderledes, når transporten fra det undselige færgeleje til hotellet foregår på gåben eller i en tohjulet hestevogn. Undervejs bliver I måske overhalet af et par cykler, som er det hurtigste transportmiddel på øerne, hvor hverken motorcykler eller biler er tilladt.

Her på Gili-øerne er det afslapning, snorkling, dykning og solbadning i en solseng, der er i højsædet, og slapper du ikke af her, kan øerne nu også kan levere et bredt udvalg af hyggelige barer og gode restauranter. Prøv f.eks. Ko-Ko-Mo eller Samba på Trawangan, der serverer gourmetmad i strandkanten. Skæve palmer og skyggefulde casuarinatræer blafrer i vinden, og andre steder er det restauranter med farverige parasoller og borde direkte i sandet, der bryder strandkanten.

Vandet lokker med nuancer i blåt, og under overfladen vrimler det med farvestrålende fisk på de store koralrev i de mest overraskende former, mønstre og kulører. Nogle steder kan man svømme ud til de fascinerende rev direkte fra kysten.

Men endnu bedre bliver det, hvis I lejer en lille båd, der kan bringe jer hen til de bedste steder at snorkle.

Eller tag en sejltur over til naboøerne eller lej cykler og kør øen rundt. Dagene indgyder til total afslapning på en af Indonesiens mest stemningsfulde strande.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Deluxe Room2 Inkluderet i prisen
Gili Trawangan

Villa Almarik Resort

+
bali - gili-øerne - gilli eco villas_pool udsigt Opgradering
Gili Trawangan

Gili Eco Villas

bali - gili_trawangan_beach_01
bali - gili_strand_02 bali - gili_restaurant_01

Her på Gili-øerne er det afslapning, snorkling, dykning og solbadning i en solseng, der er i højsædet.

Dag 13

Gili Trawangan – Uluwatu

I kunne sikkert godt have blevet på Gili-øerne i nogle flere dage, ja, måske vil I slet ikke hjem fra dette paradis.

Men foran jer venter der flere gode oplevelser, når I som det næste begiver jer imod Uluwatu, et naturskønt, bakket område i den sydvestlige del af halvøen Bukit, der er det mest sydlige punkt på Bali. Uluwatu – eller bare Ulu blandt balinesere og deres venner - er opkaldt efter et berømt tempel, der hviler på klipperne og kendt for sine blå bølger, hvide sandstrande, imponerende havklipper, kvalitetssurfing og luksuriøse strandklubber.

Der er noget for alle her, så I kan se frem til nogle gode dage her i området.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Sunset Vertical Shot Inkluderet i prisen
Uluwatu

La Joya Balangan Resort

bali - pecatu_uluwatu_strand_02

Gili Trawangan kan være svær at forlade - men fortvivl ikke: Uluwatu er også et skønt sted og kendt for sine blå bølger, hvide sandstrande, imponerende havklipper, kvalitetssurfing og luksuriøse strandklubber.

Dag 14-15

Uluwatu

Uluwatu ligger lidt for sig selv på øens sydligste egn, men er så absolut et besøg værd.

Området er mest berømt for god surfing, fine afsondrede strande, en generelt meget tilbagelænet atmosfære og fantastiske udsigter fra toppen af klipperne langs hele sydkysten, hvor der også ligger mange resorts, hoteller og stemningsfulde surfer-spots.

Som nævnt troner Uluwatu-templet over det hele, som det ligger øverst på en stejl klippe. Templet er et af ​​Balis mest berømte og spirituelt betydningsfulde og kendt for sin unikke arkitektur, utrolige udsigter og smukke solnedgange. Om aftenen kan man her med en flammende solnedgang som eksotisk bagtæppe opleve den traditionelle, fascinerende balinesiske Kecak-ilddans.

Uluwatu huser også en eklektisk blanding af restauranter, caféer og barer og er perfekt, hvis I gerne for alvor vil pirre smagsløgene med mangfoldigheden i det indonesiske køkken med autentiske retter som Nasi Padang, balinesiske Babi Guling og javanesiske Nasi Campur.

Med azurblåt vand, hvidt sand og kalkstensklipper som Nusa Penida, er det ikke en overdrivelse at sige, at Uluwatu har nogle af de smukkeste strande på Bali. Og Ulawatus sydlige kyststrækninger byder på nogle sande perler af afsides hvide tropiske sandstrande med betagende havudsigter. Udforsk de småhemmelige strandskønheder som Gunung Payung, Melasti, Pandawa, Balangan og Nyang Nyang Beach, en af ​​Uluwatus bedst bevarede hemmeligheder.

Har du lyst til eventyr i stedet for afslapning, og har du en lille surfer gemt i maven, som gerne vil ud, kan du prøve ben og balance af på strande som Blue Point, Dreamland og Padang Padang, der er populære strande for både ekspertsurfere såsom brætbegyndere i bølgerne.

Efter en skøn dag fyldt med oplevelser, anbefaler vi, at I finder et sted at slappe af, imens I gør jer klar til dagens sidste store smukke show fra naturens side i dette paradis:

Uluwatu er kendt for de mest magiske solnedgange på Bali, som I naturligvis skal nyde i selskab med en sundowner.

I kan f.eks. slå jer ned på barerne Savaya, El Kabron, Ulu Cliffhouse eller Sunset Cabana Bar, der byder på førsteklasses drinks og kig til solnedgangens flammende farveskifte.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Sunset Vertical Shot Inkluderet i prisen
Uluwatu

La Joya Balangan Resort

Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent

Jessica Roda Tolentino

Tlf. 4526 0000
Mandag - fredag 10 - 15

bali - pecatu_uluwatu_tempel_02 bali - Bali_Uluwatu

Dag 16

Uluwatu, hjemrejse til Danmark

Efter en skøn og oplevelsesrig ferie, bliver I i løbet af dagen kørt til lufthavnen for at flyve hjem til Danmark.

 • Morgenmad
bali - bali_tempel_statur_06

Uluwatu-templet troner over området, som det ligger øverst på en stejl klippe. Templet er et af ​​Balis mest berømte og betydningsfulde og kendt for sin unikke arkitektur, utrolige udsigter og smukke solnedgange.

Dag 17

Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark efter en behagelig flyrejse og en skøn ferie på Bali.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent

Line Milland Aminsam

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Rejser til Bali

Bali Ceremoni 43 Cc Copy

På sansernes ø Bali Rundrejse med dansk rejseleder

Et kig bag facaden til Balis skatte. Klassisk rundrejse med dansktalende, balinesisk rejseleder og lille gruppe, 6-20 deltagere.

4.8   (187 anmeldelser)
10-20 deltagere
Afrejsedato
08. sep. 2024 kr. 16.795 Udsolgt
06. okt. 2024 kr. 15.995 Udsolgt
27. okt. 2024 kr. 16.795
10. nov. 2024 kr. 16.795 Garanteret
16. feb. 2025 kr. 15.795
02. mar. 2025 kr. 16.795
29. mar. 2025 kr. 16.795
06. apr. 2025 kr. 17.595
18. maj 2025 kr. 16.795
07. sep. 2025 kr. 16.795
05. okt. 2025 kr. 15.995
26. okt. 2025 kr. 16.795
09. nov. 2025 kr. 15.995
Se rejse
bali - ubud_ceremoni_42

Mageløse oplevelser Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Udforsk naturen, kom tæt på befolkningen og slap af på stranden. Rejs på faste afgange til en rigtig god pris.

Candi Dasa (3 nætter) Ubud (4) Sanur (7)
Afrejsedato
25. jun. 2024 kr. 13.990 Udsolgt
28. jun. 2024 kr. 14.595 Udsolgt
02. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
05. jul. 2024 kr. 14.875 Udsolgt
09. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
12. jul. 2024 kr. 14.875 Udsolgt
16. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
19. jul. 2024 kr. 14.875 Udsolgt
23. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
26. jul. 2024 kr. 14.875 Udsolgt
06. sep. 2024 kr. 13.750 1 plads tilbage
20. sep. 2024 kr. 13.750
04. okt. 2024 kr. 12.490 Udsolgt
18. okt. 2024 kr. 11.685
01. nov. 2024 kr. 11.885
18. dec. 2024 kr. 15.960
22. dec. 2024 kr. 15.910
17. jan. 2025 kr. 11.745
24. jan. 2025 kr. 11.945
31. jan. 2025 kr. 11.945
06. feb. 2025 kr. 11.945
13. feb. 2025 kr. 11.945
28. feb. 2025 kr. 11.945
07. mar. 2025 kr. 11.585
19. mar. 2025 kr. 11.585
05. apr. 2025 kr. 12.220
12. apr. 2025 kr. 11.945
02. maj 2025 kr. 10.860
24. maj 2025 kr. 10.860
20. jun. 2025 kr. 12.395
24. jun. 2025 kr. 12.755
27. jun. 2025 kr. 13.885
01. jul. 2025 kr. 14.325
04. jul. 2025 kr. 14.165
08. jul. 2025 kr. 14.325
11. jul. 2025 kr. 14.165
15. jul. 2025 kr. 14.325
18. jul. 2025 kr. 14.165
22. jul. 2025 kr. 14.325
25. jul. 2025 kr. 14.165
29. jul. 2025 kr. 14.325
05. sep. 2025 kr. 12.135
19. sep. 2025 kr. 12.135
03. okt. 2025 kr. 12.085
17. okt. 2025 kr. 11.885
03. nov. 2025 kr. 12.085
18. dec. 2025 kr. 15.175
22. dec. 2025 kr. 15.175
Se rejse
Bali Nusa Lembongan Strand Cc

Mageløse oplevelser på det Vestlige Bali og Lembongan Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Udforsk det uspolerede vestlige Bali og besøg skildpaddecentret. Snorkl på Lembongan-øens koralrev. Oplev øens flotteste risterrasser.

Pekutatan, vestlige Bali (3 nætter) Ubud (4) Lembongan Island (3) Sanur (4)
Afrejsedato
04. jul. 2024 kr. 18.775 Udsolgt
11. jul. 2024 kr. 18.775 Udsolgt
18. jul. 2024 kr. 18.775 Udsolgt
25. jul. 2024 kr. 18.775 Udsolgt
12. sep. 2024 kr. 16.475
26. sep. 2024 kr. 16.475
10. okt. 2024 kr. 16.475
24. okt. 2024 kr. 17.160
05. apr. 2025 kr. 16.750
26. jun. 2025 kr. 18.375
03. jul. 2025 kr. 18.375
10. jul. 2025 kr. 18.375
17. jul. 2025 kr. 18.375
24. jul. 2025 kr. 18.375
11. sep. 2025 kr. 18.375
25. sep. 2025 kr. 16.750
09. okt. 2025 kr. 16.750
23. okt. 2025 kr. 17.790
Se rejse
bali - ubud_rismark_40

Mageløse oplevelser i Ubud, Lovina og Legian Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Barat National Park, vulkaner, risterrasser og strand. I det nordlige Bali finder I øens 7. største vandfald.
Det bedste af Bali i én rejse. 

Ubud (4 nætter) Lovina (5) Legian (5)
Afrejsedato
30. jun. 2024 kr. 16.965 Udsolgt
07. jul. 2024 kr. 16.965 Udsolgt
14. jul. 2024 kr. 16.965 Udsolgt
21. jul. 2024 kr. 16.965 Udsolgt
28. jul. 2024 kr. 16.965 Få pladser tilbage
15. sep. 2024 kr. 15.375 2 pladser tilbage
13. okt. 2024 kr. 13.410 Udsolgt
07. apr. 2025 kr. 13.645
16. apr. 2025 kr. 13.945
30. jun. 2025 kr. 16.955
07. jul. 2025 kr. 16.955
14. jul. 2025 kr. 16.955
21. jul. 2025 kr. 16.955
28. jul. 2025 kr. 16.955
14. sep. 2025 kr. 13.795
12. okt. 2025 kr. 13.645
Se rejse
bali - padar island_01

Mageløse oplevelser på Bali, Flores og Komodo Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Mød komodovaranerne, udforsk Flores' natur og mød lokalbefolkningen på Bali. Faste afgange til attraktive priser.

Ubud, Bali (4 nætter) Labuan Bajo, Flores (3) Sanur, Bali (5) Singapore (2)
Afrejsedato
10. jul. 2024 kr. 20.805 Udsolgt
18. sep. 2024 kr. 19.280
25. okt. 2024 kr. 18.295
10. mar. 2025 kr. 18.955
09. jul. 2025 kr. 20.440
17. sep. 2025 kr. 20.440
22. okt. 2025 kr. 17.925
Se rejse
bali - gili meno_15

Mageløse oplevelser på Bali, Gili, Lombok & Legian i 2024 Bali Tilkøb udflugter m/ engelsktalende rejseleder

Kultur, natur og strand på Bali, Lombok, Gili og Legian. Tre indonesiske perler på faste afgange til attraktive priser.

Ubud, Bali (4 nætter) Gili Meno (5) Lombok (3) Legian (3)
Afrejsedato
29. jun. 2024 kr. 16.750 Udsolgt
06. jul. 2024 kr. 17.750 Udsolgt
13. jul. 2024 kr. 17.750 Udsolgt
20. jul. 2024 kr. 17.750 Udsolgt
21. sep. 2024 kr. 15.995
11. okt. 2024 kr. 15.985
21. dec. 2024 kr. 18.485
Se rejse
bali - gili meno_15

Mageløse oplevelser på Bali, Gili, Lombok & Legian i 2025 Bali Tilkøb udflugter m/ engelsktalende rejseleder

Kultur, natur og strand på Bali, Lombok, Gili og Legian. Tre indonesiske perler på faste afgange til attraktive priser.

Ubud, Bali (4 nætter) Gili Trawangan (5) Lombok (3) Legian (2)
Afrejsedato
08. mar. 2025 kr. 14.615
10. apr. 2025 kr. 14.110
28. jun. 2025 kr. 16.260
05. jul. 2025 kr. 16.990
12. jul. 2025 kr. 16.990
19. jul. 2025 kr. 16.990
20. sep. 2025 kr. 14.800
11. okt. 2025 kr. 14.290
Se rejse
NYHED! bali - Bali_Uluwatu

Højland og havskildpadder Bali Individuel Rejse

Start rejsen i Ubud, Balis kulturelle centrum. Se suveræn natur i Bangli med vandfald og rismarker. Slut af med skønne tropestrande på både Gili Trawangan og Uluwatu i syd. 

Ubud (4 nætter) Bangli (3) Gili Trawangan (4) Uluwatu (3)
bali - sanur_befolkning_mand_01

Ubud og Sanur Bali Individuel rejse

Enkelt og eminent! Oplev landlig idyl, dyk ned i kulturen og afslut på stranden. En enkel rejse med udflugtsmuligheder. 

Ubud (5 nætter) Sanur (9)
bali - ubud_rismark_39

Bali i ro og mag Bali Individuel rejse

Vandfald og vulkaner, landsbyliv og strandliv. Udforsk Bali fra nord til syd i ro og mag og få oplevelser med på vejen. 

Sanur (4 nætter) Ubud (4) Lovina (4) Sanur (2)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)