Skip to main content

Rejser til Nusa Dua på Bali

Bali

bali - nusa dua_strand_02

Bali light – nem og bekvem badeferie

Nusa Dua ligger bare en halv time fra det travle turistmekka omkring Kuta og de omkringliggende strande, men der er en verden til forskel her på Balis sydligste spids, der lægger land til omkring 20 internationale resorts.

Det lokale liv, som ellers kendetegner Bali, findes ikke rigtigt her, men strandene er smukke, og standarden på hotellerne er høj. Et sikkert valg, hvis I først og fremmest drømmer om badeferie uden at skulle forholde jer til alt for meget andet.

Skulle I få lyst til en aften i byen eller en dag i lidt mere livlige omgivelser, er Balis berømtheder Kuta, Seminyak og Jimbaran blot en taxatur væk, men inden I når så vidt, bør I måske se nærmere på den sydlige halvøs små oaser.

Ikke langt fra Nusa Dua finder I en række små bugter og strande, bl.a. Padang Padang, Uluwatu, Suluban Beach, Pandawa Beach og Balangan Beach. Har I mod på en bådtur, kan I tage en dagstur til Nusa Lembongan eller Nusa Penida, hvor naturen slår sine folder på fineste – og ganske dramatisk – vis.

Temperaturen kommer sjældent under 28 grader - og der er dermed dømt ferie for alle pengene.

I nærområdet finder I alt, hvad I behøver af bekvemmeligheder, og I behøver faktisk kun bekymre jer om at holde ferie og huske solcremen. Glæd jer til resorts og hoteller af høj kvalitet og husk, at I kan rejse til Nusa Dua året rundt!

Derfor skal I rejse til Nusa Dua

  • International atmosfære
  • Resorts af høj kvalitet
  • Dejlige strande
  • God snorkling
bali - nusa dua_01 bali - nusa dua_strand_01

Rejser til Nusa Dua

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

bali - bali_strand_10

Triska var helt fantastisk hele vejen igennem, hun gav et grundigt og spændende indblik i balinesisk levevis, deres traditioner og kultur, som vi ikke kunne have fået af en ikke-indfødt rejseleder.

Mette, Svenstrup
4.7   (1.412 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Nusa Dua

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)