Skip to main content

Rejser til Seminyak på Bali

Bali

bali - seminyak_strand_surfer_01

Livsnydernes paradis

Seminyak på Bali er skabt til ære for livsnyderne. Her er en eksklusiv og international atmosfære og en række fantastiske luksushoteller side om side med romantiske og chikke boutiquehoteller og små resorts.

At holde ferie i Seminyak bliver aldrig kedeligt, for selv om alt gøres med en vis elegance, er her festligt både dag og nat. Området har et rigtigt godt lounge- og club-miljø med barer og natklubber i den helt rigtige stil, så vil man gerne på strandferie og samtidigt have en fest, er Seminyak på Bali et aldeles godt bud.

Det er også oplagt at kombinere nogle dages ferie i Seminyak med oplevelser i Balis grønne højland.

Stranden ved Seminyak er virkelig skøn, men bølgerne giver ofte et ruskende show, så man bør begive sig ud i vandet med lidt varsomhed, når bølgerne er højest. På stranden finder I alt, hvad I har brug for af strandsole, parasoller og kolde drikke, og I kommer ikke til at mangle det mindste.

På hovedgaden ligger en række skønne små butikker med tøj, håndværk og nips, ofte designet af kunstnere, der har slået sig ned i byen. Faktisk vil I opleve, at der hersker lidt af en ’expat-kultur’ i Seminyak, da en del europæere, amerikanere og australiere har slået sig ned lige her i og omkring livsnydernes paradis.

Det lokale kan opsøges i byens periferi, men lige her i smørhullet er Seminyak mest af alt et bekvemt ’high end’ mekka for livsnydere.

Vi tilbyder hoteller og resorts i forskellige prisklasser - skal I bo på stranden, må I regne med at skulle betale en net sum, men kan I leve med, at der er en kort gåtur dertil, får man meget mere for pengene. Vi tilbyder også skønne villaer - og der er således alle muligheder for at få en dejlig rejse til Seminyak.

Derfor skal I rejse til Seminyak

  • Eksklusiv og international atmosfære
  • Gode restauranter og shopping
  • Skøn strand
bali - seminyak_strand_07 bali - seminyak_strand_12

Rejser til Seminyak

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

bali - seminyak_strand_01

Vi vil helt sikkert rejse med Stjernegaard igen – det har været en fantastisk tur og materialet på hjemmesiden har været rigtigt godt ift. Inspiration både i processen før og efter. Så vi er klar igen!

Anne Louise Kaupang
4.7   (1.412 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Seminyak

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)