Skip to main content

Rejser til Gili Asahan ved Bali

Bali

bali - bali_dykning_koral_01

Øde ø-stemning og snorkeleventyr

Drømmer du om at stikke af til en øde ø og nyde ferien uforstyrret med sol, strand og saltvand, bliver det næsten ikke bedre!

Gili Asahan er en lille perle ud for det sydvestlige Lombok og ikke langt fra Bali, der er så godt som uspoleret. Her finder du kun ganske få hoteller, og masseturismen synes lysår væk. Det er ingen sag at nyde en stund på stranden helt uforstyrret, og skal der skrues helt op for romantikken, er der flere ubeboede øer i sigte inden for en ganske kort radius.

Det er begrænset, hvad der sker på Gili Asahan, og det er netop hele essensen. Med et flot og farverigt koralrev, der folder sig ud omkring hele øen, er hovedattraktionen på en rejse hertil selvsagt snorkling og dykning. Foruden fisk i stimevis er der gode chancer for at spotte havskildpadder, sjove, farverige hvirveldyr, søheste og søstjerner.

På land kan du besøge den lokale landsby eller gå øen rundt – en rute, der ved lavvande kan klares på cirka halvanden time. Alternativt kan du besøge den nærliggende ø, Gili Goleng. Øen er helt ubeboet og får blot besøg af få turister fra bl.a. Gili Asahan.

Tag en picnickurv med, slå dig ned på en øde strand og nyd at der stadig findes uspolerede perler som disse.

Gili Asahan er ligesom resten af Lombok og Bali bedst i det danske sommerhalvår, hvor det holder mest tørt og vandet er klarest, men du kan besøge øen året rundt.

Derfor skal I rejse til Gili Asahan

  • Snorkling i særklasse
  • Øde ø-stemning
  • Bo på lækkert eco resort
bali - gili asahan_10 Gili Asahan 15

Rejser til Gili Asahan

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

bali - gili_snorkling_02

Jeg har rejst med mange selskaber, men jeg har aldrig fået så godt et informationsmateriale som Stjernegaards. Super godt. Dét, at kufferterne blev hentet fra værelset og kørt til næste sted og stillet udenfor værelset, har jeg heller ikke oplevet før.

Birthe, Solrød Strand
4.7   (1.412 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på Gili Asahan

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)