Skip to main content

Rejser til det vestlige Bali

Bali

bali - bali_fisker_01

Udkantsbali ifølge balineserne

Det vestlige Bali er meget uberørt i forhold til resten af øen, og her er det i høj grad den lokale befolkning, der sætter dagsordenen.

Livet leves stille og roligt, ofte så traditionelt at man kan få en følelse af at være havnet i fortiden.

Da balineserne på denne del af Bali ikke har noget de skal nå – og ej heller føler en forpligtelse til at behage turisterne nævneværdigt – går tingene ofte overraskende langsomt. Men har I først vænnet jer til livet i slowmotion, vil I opleve, at det åbner op for en helt ny måde at sanse verden på.

Strandene kan I få næsten for jer selv på en ferie til det vestlige Bali. Her er måske et par surfere, der padler rundt i bølgerne, og måske I også møder nogle lokale fiskere, der sorterer dagens fangst på stranden. Men ellers er strandene, som er farvet af sort vulkansk aske, ret øde og uberørte.

Det vestlige Bali kan være ganske interessant at udforske på egen hånd, og I vil med stor sandsynlighed få et par overraskelser med på vejen. Tag et kig ind i templerne, besøg et lokalt havskildpaddecenter, gå en tur gennem landsbyerne, oplev stemningen og udforsk naturen.

Lidt uden for Pekutatan finder I et lidt anderledes stykke natur i form af et gigantisk træ, der står som en bro over vejen.

Det siges, at man ikke kan fælde træet, da dets stædige ånder ikke tillader det, og de lokale har således fundet en vej til at få infrastruktur og det åndelige liv til at gå op i en højere enhed.

Et herligt forfriskende monument her midt på Udkantsbali med dejlige stille strande og kun ganske få, men skønne hoteller og resorts.

Derfor skal I rejse til Det vestlige Bali

  • Uden for alfarvej
  • Autentiske landsbyer
  • Dejlige, stille strande
bali - pekutatan_banyantrae_03 bali - pekutatan_fiskerbaaad_04

Rejser til Det vestlige Bali

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

bali - kuta_surfer_01

Made Kumbara har en utrolig viden om alt mellem himmel og jord. Han er utrolig sød og hjælpsom og har øje på alle i gruppen.

Karin, Bryrup
4.7   (1.412 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Det vestlige Bali

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)