Skip to main content

Rejser til Lembongan Island på Bali

Bali

bali - lembongan_strand_04

Lille ø med højtråbende natur

Så tæt på Bali. Og alligevel så langt fra. Lembongan er Balis lillesøster, der har valgt at gå egne veje.

Kulturen er lidt anderledes og måske også lidt mere lokal. Her dyrkes tang i stedet for ris, og kyststrækningerne er både dramatiske og fortryllende. Naturen råber højt, men her er rart og roligt – og man overgiver sig hurtigt til naturens beroligende favn.  

På Lembongan er cyklen det foretrukne transportmiddel, for trods sin store personlighed er øen af en ganske klejn størrelse på bare 8 km2. På turen omkring øen opdager I både de smukkeste sandstrande og de mest teatralske klippeformationer, ikke mindst Devil’s Tears, hvor havvandet sprøjtes op i en våd sky, der til tider danner et lærred for farverige regnbuer.

I en kajak kan I undersøge mangroven, som kringler sig ind i landet, og tager I turen til den nærliggende ø, Nusa Penida, kan I bl.a. svømme i naturens egen infinity pool, Angels Billabong, og se nogle interessante kyststrækninger.

Ved de mere stille kyster er dykning og snorkling i særklasse. Den primære indtægtskilde på Lembongan er tangdyrkning, og det betyder, at det er småt med fiskeri. Af samme årsag er her også et mere uspoleret havliv med masser af farverige fisk, djævlerokker, sjældne klumpfisk, delfiner, store havskildpadder og smukke koraller.

Med hurtigbåden fra Sanur på Bali kan I nå Lembongan på bare 30-45 minutter.

Et oplagt getaway til en dagstur fra Bali eller nogle dages ferie på det, man måske bedst kan betegne som Balis Bornholm.

På ferien til Lembongan kan I se frem til at bo på et dejligt lille hotel eller resort direkte ved en smuk strand eller i kort gåafstand derfra.  

Derfor skal I rejse til Lembongan Island

  • Skøn feriestemning på lille ø
  • Gode, små hoteller og smukke strande
  • Fænomenal snorkling og dykning
bali - lembongan_strand_02 bali - lembongan_strand_06

Rejser til Lembongan Island

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

bali - lembongan_strand_01

Vi har aldrig oplevet så meget på så kort tid. Det var fantastisk. Det er i høj grad Triskas fortjeneste. Hun er enestående. Vi har før været på rundrejser og haft dygtige rejseledere, men hun er absolut den bedste, vi har oplevet.

Linda, Vodskov
4.7   (1.412 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på Lembongan Island

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)