Skip to main content

Rejser til Tanjung Benoa på Bali

Bali

bali - sadara resort_04

Solskinspletten på det sydlige Bali 

Tanjung Benoa er lige som mange af Balis øvrige strandparadiser et gammelt fiskerleje, men i dag er området med den dejlige strand forvandlet til et skønt turistområde.

Her tilbydes et væld af strand- og vandaktiviteter, og det bliver aldrig kedeligt at holde ferie her i Balis sydvestlige hjørne.

Infrastrukturen er ganske veludviklet netop her, og det giver dig mulighed for at komme vidt omkring. I Tanjung Benoa er der blot en halv times kørsel til nogle af Balis øvrige populære strande, herunder Seminyak, Jimbaran og det livlige Kuta, og vil man udforske Ubud og højlandets landlige omgivelser, kræver det blot en køretur på halvanden time.

Det sydøstlige Bali er et glimrende udgangspunkt for dig, der gerne vil dykke og snorkle. Langs halvøens strande finder du flere gode snorkeloaser – og lidt længere ude på havet kan du komme på dybt vand med hele dykkerudstyret på.

Du kan også bruge Tanjung Benoa som et springbræt til resten af Bali og Lembongan Island, der kun er en kort sejltur væk. 

Nyd livet på Tanjung Benoas dejlige hoteller og resorts, der byder på mange stjerner og høj kvalitet, og glæd dig til en ferie med aktiviteter og afslapning på stranden. 

Derfor skal I rejse til Tanjung Benoa

  • Tæt på øens bedste strande
  • Snorkling, dykning og det gode strandliv
  • Masser af udflugtsmuligheder
bali - Sedara resort_15 bali - sadara resort_09

Rejser til Tanjung Benoa

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

bali - bali_strand_gynge_01

Fantastisk rejse, kan kun anbefale at rejse med Stjernegaard til Bali. Det har været en helt fantastisk oplevelse for os alle. Vi håber at gøre det igen.

Yoo
4.7   (1.412 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Tanjung Benoa

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)