Skip to main content

Rejser til Bangli på Bali

Bali

bali - Bangli_batur mountain_01

Balis måske bedst bevarede hemmelighed

Bangli ligger for foden af Agungvulkanen, hvis keglefigur tårner op i landskabet mellem Ubud og Sidemen i Balis grønne højland.

Her fornemmer man højlandets landlige idyl og I får mulighed for at komme helt tæt på lokallivet, alt imens I er tæt på nogle af den balinesiske naturs smukkeste værker.

I Bangli kan I vælge at indkvartere jer på et autentisk eco resort, et dejligt hotel der sikrer det fuldendte nærvær med naturen. Brug dagene på cyklen gennem rismarker, forbi søvninge landsbyer, kaffeplantager, små oaser og læg vejen forbi nogle af områdets bedårende vandfald.

Besøg bl.a. Tangkup-vandfaldet, hvis vandmasser falder ca. 25 meter ned i en lille pool, omgivet af grønne klippesider, eller Tukad Cepung-vandfaldet – en smuk, malerisk oase, hvis vandmasser får en nærmest lysende glorie, når solens stråler rammer helt rigtigt.

Tilbring tre til fire dages ferie i Banglis grønne natur med cykel- og vandreture og mærk essensen af det autentiske, landlige Bali.

Indkvarteres I på eco resort i Bangli, er du desuden tæt på Pura Kehen-templet fra 1300-tallet. Et flot, velbevaret tempel med smukt manicurerede terrasser og detaljerige stenudskæringer.

Derfor skal I rejse til Bangli

  • Autentisk indkvartering
  • Vandfald og grøn natur
  • Lokalt nærvær og et unikt kulturmøde
bali - Bangli_village_01 bali - Bangli_tukad cepung vandfald_01

Rejser til Bangli

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

bali - Bangli_village_04

Vandringerne i rismarkerne og naturen var en oplevelse. Turen hvor vi kunne prøve at arbejde i rismarken var udbytterig og sjov.

Lars, Ishøj
4.7   (1.412 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Bangli

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)