Skip to main content

Rejser til Munduk på Bali

Bali

bali - munduk_rismark_01

Højlandets herligheder

Midt i Balis frodige og irgrønne højland ligger landsbyen Munduk omgivet af risterrasser og knejsende bjerge. Trods sit skønne ydre er der mere til det grønne landskab end ren og skær ynde.

Her dyrkes tobak, kaffe, kakao og alle tænkelige frugter, og det kan både vi og balineserne takke hollænderne for. Det var nemlig hollænderne, der i slutningen af 1800-tallet satte produktionen i system, og derfor kan I også ane en del hollandsk kolonistilsarkitektur og input i en ellers ærkebalinesisk oase.

Foruden de mange smagsoplevelser, der venter jer her i højlandet, kan I på en ferie i Munduk også glæde jer til en masse øjenguf. Tæt på byen finder I et par aldeles smukke vandfald, hvor af nogle endda lokker til en dukkert i det kolde vand.

På Tambligan-søen finder I Balis måske allersmukkeste tempel, som står som et monument ude midt i søen. Og så er der ellers den skønne natur med grønne skove, risterrasser og meget andet, som er værd at udforske på en god vandretur. 

Munduk på Bali er et oplagt rejsemål til jer, der gerne vil trække stikket, sanse naturen, smage på Bali og samtidigt få rørt bentøjet lidt.

På jeres rejse kan I slå jer ned på et dejligt lille resort med udsigt til den smukke natur - vi har et godt udvalg af små hoteller i forskellige prisklasser - alle med fabelagtig god beliggenhed.

I kan holde ferie i Munduk året rundt - klimaet tilsiger temperaturer på omkring 28 grader, men eftersom I befinder jer i højlandet, kan I forvente noget regn ind i mellem. Det er en af grundene til, at her er ekstra smukt og grønt. 

Derfor skal I rejse til Munduk

  • Midt i Balis frodige højland
  • Total fred og ro på skønne resorts
  • Vandring i naturen
  • Smukke rismarker
bali - munduk_vandfald_02 bali - munduk_vandfald_01

Rejser til Munduk

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

bali - ubud_rismark_05

Made Kumbara er et helt utroligt menneske. Hans viden og personlighed gjorde, at turen var så god som den var. Imponerende at man kan være så god til dansk uden at have været i Danmark.

Mona & Kirsten, Aalborg
4.7   (1.412 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Munduk

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)